Fotbollstuben
Fotbollstuben
  • 137
  • 44 243 513
  • Gick med 2 feb 2016
På Fotbollstuben får du följa med när några av Sveriges största SEzoners utforskar, spelar och pratar om världens största sport.
Välkommen till Fotbollstuben!
Presenteras av Intersport.

Video
"VAD FINNS I EN FOTBOLL?!" | ADRIANS FOTBOLLSSKOLA MED VICTOR BEER
"VAD FINNS I EN FOTBOLL?!" | ADRIANS FOTBOLLSSKOLA MED VICTOR BEER
9 dagar sedan
Tack till Intersport! Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Använd länken nedanför. Fotbollstuben är tillbaka med en nygammal, modern klassiker. Adrian tar med sig Adrian Testar-takterna in till detta Adrians Fotbollsskola-avsnitt när han, med hjälp av sin adept Victor Beer från IJustWantToBeCool, försöker ta reda på svaret till frågan vi ställt oss så många gånger: Vad finns egentligen i en fotboll? I just detta avsnitt tävlar Rasmus Mapadax Björk mot en hemlig gäst medan Vanja Engström har lottats att möta Amanda Lundgren Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/football? Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. Koden gäller 1 månad from publiceringsdatumet. RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/football? INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/football? INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportfootball/ OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
VINNAREN FÅR GE BORT DE ANDRAS SKOR! "HAHA HAN FICK BOLLEN RAKT I ANSIKTET"
VINNAREN FÅR GE BORT DE ANDRAS SKOR! "HAHA HAN FICK BOLLEN RAKT I ANSIKTET"
14 dagar sedan
Intersport presenterar stolt Fotbollstuben! Den här gången kommer Mapadax, Adrian och Producent-Micke dra iväg på ett Adidas event i Stockholm och kolla på en fotbollsmatch mellan team Jireel och team Imenella. Detta vill ju ingen missa och inte vi på fotbollstuben heller såklart. Grabbarna drar dit men på vägen till matchen så finns självklart en tävling i klassiskt Fotbollstuben-vlogg-manér. Adrian, Micke och Mapadax utmanar varandra i flera spontana grenar. Vem kan nicka flest tillsammans med en främling, vem kan kicka flest med "världens största fotboll"? Ja du får helt enkelt inte missa detta :) Vill du se hela matchen? Klicka på länken nedan: sezone.info/view/bVFlcVB3UUZ3WFE.html Glöm inte att kika in Intersports breda utbud av fotbollskläder och -utrustning. Hos Intersport hittar du alltid det senaste inom fotboll - www.intersport.se/fotboll Fotbollstuben produceras av Splay One och görs i nära samarbete med Intersport. Skorna som förekommer i detta avsnitt, och en massa annat från Adidas och Intersport hittar ni här: www.intersport.se/fotboll/sko...
"SNYGGASTE MÅLET I FIFA NÅGONSIN!" | FOTBOLLSTUBENS FIFA CHAMPIONS
"SNYGGASTE MÅLET I FIFA NÅGONSIN!" | FOTBOLLSTUBENS FIFA CHAMPIONS
23 dagar sedan
Välkommen till vår nya serie FIFA Champions. Tack till Intersport! Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Använd länken nedanför. Fotbollstuben är tillbaka med en helt ny typ av video, nämligen e-sport! I den här videon får vi se de två första kvartsfinalerna i Fifa Champions med deltagarna Olle McDulle, Nathalie Andersson, Carl Deman och självaste Martin Mutumba! Kommentera vem du hejar på i FIFA Champions! I just detta avsnitt tävlar Rasmus Mapadax Björk mot en hemlig gäst medan Vanja Engström har lottats att möta Amanda Lundgren Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/football? Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. Koden gäller 1 månad from publiceringsdatumet. RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/football? INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/football? INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportfootball/ OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
"NEEJ, VICTOR DRICKER OLIVOLJA" | ADRIANS FOTBOLLSSKOLA | PRECISION
"NEEJ, VICTOR DRICKER OLIVOLJA" | ADRIANS FOTBOLLSSKOLA | PRECISION
29 dagar sedan
Tack till Intersport! Detta är andra avsnittet av Adrians Fotbollsskola! Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Använd länken nedanför. Fotbollsskor finns både i butik och på intersport.se, men rabattkoden fungerar endast på intersport.se. Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/football? Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/football? INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/football? INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportfootball/ OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
E-SPORT NÄR DEN ÄR SOM BÄST | FOTBOLLSTUBENS FIFA CHAMPIONS
E-SPORT NÄR DEN ÄR SOM BÄST | FOTBOLLSTUBENS FIFA CHAMPIONS
Månad sedan
Välkommen till vår nya serie FIFA Champions. Tack till Intersport! Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Använd länken nedanför. Fotbollstuben är tillbaka med en helt ny typ av video, nämligen e-sport! I den här videon får vi se de två första kvartsfinalerna i Fifa Champions med deltagarna Olle McDulle, Nathalie Andersson, Carl Deman och självaste Martin Mutumba! Kommentera vem du hejar på i FIFA Champions! Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/football? Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. Koden gäller 1 månad from publiceringsdatumet. RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/football? INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/football? INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportfootball/ OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
"BAR EN ANMÄLD TILL SKOLAN? NEEEEEEEEJ | ADRIANS FOTBOLLSSKOLA
"BAR EN ANMÄLD TILL SKOLAN? NEEEEEEEEJ | ADRIANS FOTBOLLSSKOLA
Månad sedan
Tack till Intersport! Detta är första avsnittet av Adrians Fotbollsskola! Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Använd länken nedanför. Fotbollsskor finns både i butik och på intersport.se, men rabattkoden fungerar endast på intersport.se. Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/football? Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/football? INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/football? INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportfootball/ OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
VI SKJUTER GENOM EN BIL! | "DU TRÄFFADE HENNE I HUVUDET!"
VI SKJUTER GENOM EN BIL! | "DU TRÄFFADE HENNE I HUVUDET!"
2 månader sedan
Gilla videon om du tror Sverige vinner i kvartsfinalen mot Tyskland! Tack till Intersport! Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Använd länken nedanför. Fotbollstuben är tillbaka! I den här videon får vi se när vårt Fotbollstuben-team med Olle McDulle, Mapadax och Line tillsammans med Producent-Micke försöker återskapa vårt klassiska Adrian Testar-avsnitt från första året med Fotbollstuben - nämligen att skjuta genom en bil! Tror du de klarar det? Självklart passar vi också på och skickar ett LYCKA TILL till landslaget som möter Tyskland i VM-kvartfinalen på Lördag den 29/6. Detta gör vi dessutom i samarbete med den underbara Julia Dang som visar hur man håller VM-stilen! Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/football? Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. Koden gäller 1 månad from publiceringsdatumet. RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/football? INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/football? INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportfootball/ OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
BLINDFOTBOLL | "NAAAAJ JAG FUSKAR MEN MISSAR ÖPPET MÅL" | INTERSPORT
BLINDFOTBOLL | "NAAAAJ JAG FUSKAR MEN MISSAR ÖPPET MÅL" | INTERSPORT
3 månader sedan
Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Använd länken nedanför. Tack till Intersport som låter oss göra dessa galna utmaningar, i den här videon får vi se när vårt Fotbollstuben-team med Line Holmgren, Olle McDulle, Rasmus "Mapadax" Björk och Producent Micke möter varandra i en väldigt mörk utmaningen, BLINDFOTBOLL. De har alltså på sig ett band för ögonen och delar in sig i 2 lag sen är det match. Vem kommer vinna och vem förvirrar sig bort på plan? Mycket nöje. Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/foo... Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. Koden gäller 1 månad from publiceringsdatumet. JUST NU!!!!! RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/foo... INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/foo... INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportf... OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
SUMO FOTBOLL  | "KÄNNER MIG REDO FÖR BEACHEN" | 5 IN 1 CHALLENGE
SUMO FOTBOLL | "KÄNNER MIG REDO FÖR BEACHEN" | 5 IN 1 CHALLENGE
3 månader sedan
Tack till Intersport! Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Använd länken nedanför. I den här videon får vi se när vårt Fotbollstuben-team med Line Holmgren, Olle McDulle, Rasmus "Mapadax" Björk och Producent Micke möter varandra i en galen challenge.! Sumo-Fotboll. De har alltså på sig sumodräkter och genomför våran egna 5 in1 utmaning. 5 olika avslut i ett, på tid. Detta är lätt att köra hemma också. Testa gärna och kommentera era resultat. Tid och antal mål. Mycket nöje. Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/foo... Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. Koden gäller 1 månad from publiceringsdatumet. JUST NU!!!!! RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/foo... INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/foo... INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportf... OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
IJustWantToBeCool - TROR PÅ VM GULD (VM-LÅT 2019)
IJustWantToBeCool - TROR PÅ VM GULD (VM-LÅT 2019)
3 månader sedan
Spotify länk: open.spotify.com/track/7eJMLCUhfQTmIIv4F1f7vT?si=p_H3iTHGRVOa1WaJaMvLDw Hitta massor av blå-gula kläder på Intersport.se www.intersport.se/kampanj/fotbolls-vm/ I sommar spelar Svenska landslagets damer fotbolls VM i Frankrike. Intersport och vi på fotbollstuben har gjort det förr och nu är det dags igen. Vi vill stötta det svenska landslaget till guld för vi tror verkligen på guld till Sverige. Och det är exakt vad låten heter - Tror på VM guld. Och vilka passar inte bättre, tredje gången gillt att få skapa denna låten och musikvideo än IJUSTWANTTOBECOOL. Dessa härliga grabbar gör det alltid all in och denna gång det inga undantag. Vi presenterar stolt denna låt i samarbete med INTERSPORT. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
LERDUVE FOTBOLL | "VILKET SVIN SOM GÖR SÅ DÄR" | INTERSPORT
LERDUVE FOTBOLL | "VILKET SVIN SOM GÖR SÅ DÄR" | INTERSPORT
3 månader sedan
Tack till Intersport! Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Använd länken nedanför. Fotbollstuben är tillbaka! I den här videon får vi se när vårt Fotbollstuben-team med Line Holmgren, Olle McDulle, Rasmus "Mapadax" Björk och Producent Micke möter varandra i en galen challenge.! Lerduve-Fotboll. Ja det är exakt vad det låter som. En av spelarna kastar upp ett föremål och den andra ska träffa föremålet med en boll. Alla olika föremål har olika poäng och den med mest poäng vinner. Missa inte och kommentera frågor till oss och varför inte en ide om en ny challenge. Mycket nöje :) Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/foo... Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. Koden gäller 1 månad from publiceringsdatumet. RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/foo... INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/foo... INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportf... OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
"DET HÄR KOMMER GÖRA ONT!" | TRICKSHOT CHALLENGE!
"DET HÄR KOMMER GÖRA ONT!" | TRICKSHOT CHALLENGE!
4 månader sedan
Tack till Intersport! Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Använd länken nedanför. Fotbollstuben är tillbaka! I den här videon får vi se när vårt Fotbollstuben-team med Ida Karlsson, Line Holmgren, Språk För Alla-Amir Halim och Rasmus "Mapadax" Björk möter varandra i årets första Trickshot Challenge! Till sin hjälp har de den här gången en mjuk matta för att kunna ta ut svängarna ordentligt och höja nivån på målens skönhet ytterligare. Varje snyggt mål kan ge upp till tre poäng! De har fem chanser vardera, flest poäng vinner. Kommentera vilket mål du tycker var snyggast! Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/football? Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. Koden gäller 1 månad from publiceringsdatumet. RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/football? INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/football? INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportfootball/ OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
"VINN PRESENTKORT VÄRT 2000 SEK!" | BOX CHALLENGE
"VINN PRESENTKORT VÄRT 2000 SEK!" | BOX CHALLENGE
5 månader sedan
Glad Påsk önskar vi på Intersport och Fotbollstuben! Nu har du chansen att vinna ett presentkort värt 2000 kronor att handla för på intersport.se! Men hur funkar då tävlingen? TÄVLING! Kommentera vad du skulle köpa på Intersport om du vann presentkortet värt 2000 SEK och du är med i tävlingen! Läs mer om tävlingsvillkoren nedanför. Alla produkter som visas i videon finns att köpa här: www.intersport.se/kampanj/football? Om denna video I denna video får vi se vårt Fotbollstuben-gäng med Amir, Mapadax, Line och Ida gästas av Producent-Micke i en Intersport-späckad Box Challenge. Först till 15 poäng vinner. Träffa en låda och du får poäng - men givetvis kan det inte vara så enkelt! Vissa lådor innebär minuspoäng och en del av lådorna innehåller överraskningar. Överraskningarna kan vara både finfina fotbollsprodukter från Intersport, men även både plus- och minuspoäng eller andra utmaningar som försvårar uppdraget. Vem tror du vinner? Tävlingsvillkor Genom att du kommenterar under Fotbollstubens youtube-klipp godkänner du ditt deltagande i tävlingen och tävlingsvillkoren. Tävlingen pågår från 18/4 2019 till 2/5 2019, endast på SEzone och Fotbollstubens youtube-kanal. Tävlingen anordnas av Splay One AB. Vinnaren vinner ett presentkort från Intersport till ett värde av 2000 kronor. Juryn utser endast en vinnare. Vinsten kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Splay One AB förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Splay Ones policys. Deltagaren respekterar SEzones allmänna villkor. Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen. Vinnarna meddelas efter att tävlingen avslutats via en kommentar. Deltagaren ansvarar och garanterar att hålla Splay One AB skadelöst om någon riktar krav gällande stridigheter i tävlingsbidraget. Splay One AB kan ej ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredjepart som gör att tävlingen ej kan genomföras enligt ovan. Anställda på Splay One AB får ej delta i tävlingen. Juryn består av representanter från Splay One och Intersport. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen anordnas och ansvaras för av Splay One AB. Vid frågor rörande tävlingen kontakta oss på fotbollstuben@gmail.com Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. Koden gäller 1 månad from publiceringsdatumet. RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/football? INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/football? INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportfootball/ OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
"ÅH VILKEN TUNNEL!" | ANFALL VS FÖRSVAR
"ÅH VILKEN TUNNEL!" | ANFALL VS FÖRSVAR
5 månader sedan
Tack till Intersport! Glöm inte att använda vår alldeles egna rabattkod FOTBOLLSTUBEN för att få 15% rabatt på intersport.se. Fotbollstuben är tillbaka! I den här videon får vi se när vårt Fotbollstuben-team med Ida Karlsson, Line Holmgren, Språk För Alla-Amir Halim och Rasmus "Mapadax" Björk möter varandra i en klassiska 1 mot 1-challenge. Dessutom hoppar Producent-Micke in med ett gästspel för att höja spänningen lite extra. Vem kan dribbla som Messi? Vem skjuter som Ronaldo? Och vem stoppar anfall som Carles Puyol? Kommentera vilket mål du gillade mest! Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/football/ Missa inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN som nämns i avsnittet. Koden gäller 1 månad from publiceringsdatumet. RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/football/ INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/football/ INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportfootball/ OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
ÅTERSKAPAR SJUKA MÅL! | NIKE VS ADIDAS
ÅTERSKAPAR SJUKA MÅL! | NIKE VS ADIDAS
5 månader sedan
Tack till Intersport! Fotbollstuben är tillbaka! I den här videon får vi se Team Adidas med Amir Halim och Ida Karlsson möte Mapadax och Line Holmgren i Team Nike när de försöker återskapa några riktigt sjuka mål från den moderna fotbollshistorien. Kan de cykelsparka som Zlatan Ibrahimovic eller skjuta frisparkar som Toni Kroos? Kommentera ditt favoritmål och glöm inte att prenumerera på Fotbollstuben. Handla hos Intersport här: www.intersport.se/kampanj/football/ RABATTKOD för 15% rabatt hos Intersport: FOTBOLLSTUBEN Tack vare Intersport kan Fotbollstuben stolt gå in på sitt fjärde år av massor av roliga utmaningar och fotbollsklipp. Vi på Intersport och Fotbollstuben är så glada att vi kan fortsätta producera underhållande videos för er, våra Fotbollstuben-fans, att alla ni Fotbollstuben-tittare nu får hela 15% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Ska du uppdatera din fotbollsutrustning inför nya säsongen? Glöm då inte att använda rabattkoden FOTBOLLSTUBEN när du handlar och du får alltså 15% rabatt. Handla din fotbollsutrustning här: www.intersport.se/kampanj/football/ INTERSPORT Intersport var med och grundade Fotbollstuben i mars 2016 och vi är stolta över att Intersport fortfarande är med oss in i 2019. Hos Intersport hittar du alltid det absolut senaste inom fotboll, som t.ex nya skosläpp från stora varumärken som Nike, Adidas och Puma. Kolla in det senaste inom fotboll här: www.intersport.se/kampanj/football/ INSTAGRAM Följ Intersport på Instagram på @intersportfootball - instagram.com/intersportfootball/ OM FOTBOLLSTUBEN Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben.
DU SKA TATUERA DIG! | MARIO BALOTELLI!
DU SKA TATUERA DIG! | MARIO BALOTELLI!
6 månader sedan
Intersport presenterar stolt Fotbollstuben! Mapadax och Producent-Micke har den här gången blivit inbjudna av Puma till Marseille för att få träffa självaste Mario Balotelli! Med sig på resan har de fotograf-Björn som följer allt de gör. Självklart finns det även tävling i klassiskt Fotbollstuben-vlogg-manér. Micke och Mapadax utmanar varandra i flera spontana grenar. Vem skakar Mario Balotellis hand först? Ska Micke våga tatuera sig? Och vem ska få äta den klassiska, franska måltiden? Glöm inte att kika in Intersports breda utbud av fotbollskläder och -utrustning. Hos Intersport hittar du alltid det senaste inom fotboll - www.intersport.se/fotboll Fotbollstuben produceras av Splay One och görs i nära samarbete med Intersport. Skorna som förekommer i detta avsnitt, och en massa annat från Puma och Intersport hittar ni här: www.intersport.se/fotboll/skor?brand=Puma&sorting=new
VR-FOTBOLL! | RANDOM FOOTBALL
VR-FOTBOLL! | RANDOM FOOTBALL
9 månader sedan
Årets sista video på Fotbollstuben! Ni är många som har efterfrågat att få se oss spela VR-fotboll i Random Football. Ni önskar, vi lyssnar! Rasmus Mapadax Björk och Olle McDulle Gustafsson har tagit sig till en fotbollshall för att utmana varandra i tre grenar. Vem är bäst på VR-fotboll? Och kan man ens spela VR-fotboll? Kommentera vad du vill se mer av på Fotbollstuben 2019! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"DET GILLS INTE!!!" | REBOUND CHALLENGE | ULTIMATE CHALLENGE
"DET GILLS INTE!!!" | REBOUND CHALLENGE | ULTIMATE CHALLENGE
9 månader sedan
Årets sista Ultimate Challenge är här! Och som om inte det vore nog så dyker en gammal bekant upp. Och som om inte DET vore nog så dyker ännu en Fotbollstuben-kändis upp! I Rebound Challenge ser ni Mapadax, Amanda Lundgren, Olle McDulle och Jandy gästas av Fotbollstubens farfar Adrian Tischkewitz! Med två sådana gamla bekantingar kan man kanske förvänta sig stordåd? Njae, men det blir en rafflande historia tillslut. Kommentera vem du tycker var bäst! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
CHAMPIONS LEAGUE vs VM! | VILKEN BOLL ÄR BÄST? | ADRIAN TESTAR
CHAMPIONS LEAGUE vs VM! | VILKEN BOLL ÄR BÄST? | ADRIAN TESTAR
9 månader sedan
Det stora bolltestet! Världens två största turneringar bidrar med världens bästa bollar till Adrian Testar! Men vilken är egentligen bäst? Till sin hjälp för att stresstesta och utforska just den saken har Adrian den här veckan Producent-Micke på sin sida. De utsätter bollarna för studstester, tester inom precision, hållbarhet och mycket mer - allt för att ta reda på: Vilken turnering har den bästa bollen? Champions League eller VM? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
HOCKEY-FOTBOLL! | RANDOM FOOTBALL
HOCKEY-FOTBOLL! | RANDOM FOOTBALL
9 månader sedan
Avsnitt 5 av Random Football kommer lastat! Lastat med action i form av Hockey-Fotboll. Olle McDulle och Mapadax kastar tärningen och blir tvungna att ta sig till en ishall för dagens utmaning - Hockey-fotboll! I flera olika utmaningar ska de tävla om vem som är bäst på fotboll, om fotboll hade spelats på is. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
HUR ÄR FRAMTIDENS FOTBOLL?! | ADRIAN TESTAR
HUR ÄR FRAMTIDENS FOTBOLL?! | ADRIAN TESTAR
10 månader sedan
Adrian fortsätter testa! I detta avsnitt: Hur kommer framtidens fotboll se ut? Är den t.ex fylld av redskap? Kan man skjuta hårdare med ett basebollträ? Blir straffarna mer precisa om man får använda händerna? Blir nedtagningarna enklare om man får använda en håv? Tre olika redskap får tävla mot de klassiska fotbollsskorna. Behöver fotbollen uppgraderas eller är den bra som den är? Kommentera vad du tycker! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
BOWLING CHALLENGE! | ULTIMATE CHALLENGE
BOWLING CHALLENGE! | ULTIMATE CHALLENGE
10 månader sedan
Ultimate Challenge är tillbaka med ett nytt spännande avsnitt! Denna gång är det bowling som står på menyn och Amanda Lundgren, Mapadax och Olle McDulle får besök av Producent-Micke för att tävla i vem som kan fälla flest bowlingkäglor. Vem tror du vinner? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
MÅLVAKTSHANDSKAR - DET STORA TESTET! | ADRIAN TESTAR
MÅLVAKTSHANDSKAR - DET STORA TESTET! | ADRIAN TESTAR
10 månader sedan
Flera av er har skrivit och bett om det! Testa målvaktshandskar! Välkommen då till ett nytt avsnitt av Adrian Testar - ett avsnitt som NI har skapat! Adrian provar tre olika sorters målvaktshandskar i olika priskategorier och ser vad de går för. Vilka har bäst greppförmåga? Vilka räddar flest bollar? Vilka kastar man längst med? Och kan de billigaste handskarna till och med gå och vinna handsktävlingen? Välkomna - Till det stora målvaktshandsktestet! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
ROCKET LEAGUE IRL! | RANDOM FOOTBALL | GOLF CAR EDITION
ROCKET LEAGUE IRL! | RANDOM FOOTBALL | GOLF CAR EDITION
10 månader sedan
Många är vi som har spelat Rocket League i våra dar. Men vi är inte särskilt många som gjort det i verkligheten. Rasmus och Olle tar sig ut till en grusplan med varsin golfbil, varsin kompanjon och en pilatesboll och testar hur det är att spela fotboll med bil. Först till fem mål vinner. Vem segrar? NU MED LJUD! Vi ber om ursäkt för missödet med den förra publiceringen. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
RANDOM BOX CHALLENGE | ULTIMATE CHALLENGE
RANDOM BOX CHALLENGE | ULTIMATE CHALLENGE
11 månader sedan
Ultimate Challenge är tillbaka igen! Detta avsnitt får vi förutom Amanda Lundgren, Mapadax och Olle McDulle även ett gästspel av Producent-Micke. Avsnittets Challenge är ingen mindre än en ny Fotbollstubenpatenterad "Random Box Challenge". Likt FIFA-träningsläget där man skjuter straffar mot lådor så är det även upplägget här, men med en twist! Förutom att lådorna ger inga eller olika poäng finns det även en överraskningslåda i vilken vadsomhelst kan hända. Minuspoäng eller olika straff, i Random Box Challenge är det bara skickligheten som avgör, och kanske en gnutta tur. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
VAD KAN MAN HA SÖNDER MED EN FOTBOLL?! | ADRIAN TESTAR
VAD KAN MAN HA SÖNDER MED EN FOTBOLL?! | ADRIAN TESTAR
11 månader sedan
Ni vet när man var liten och spelade fotboll på platser där man egentligen inte fick spela fotboll? Det är exakt vad Adrian ska testa att göra i detta avsnitt. Hur farligt kan det egentligen vara att bara kicka lite boll i vardagsrummet? Och vad går egentligen sönder av en riktigt hård fotboll? Till sin hjälp har han dessutom skarpskjutande Rasmus Mapadax Björk. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
THE INTERSPORT CHALLENGE | RANDOM FOOTBALL | JUST FOOTBALL
THE INTERSPORT CHALLENGE | RANDOM FOOTBALL | JUST FOOTBALL
11 månader sedan
Chans att vinna 2 par fotbollsskor! I stolt samarbete med appen Just Football tar sig Mapadax och Olle McDulle på Intersports uppdrag an utmaningen "The Intersport Challenge". De beger sig till en fotbollsplan för att skapa sin alldeles egna challenge - en challenge som döps till The Intersport Challenge och som nu även du kan prova! Vem vinner av Olle och Rasmus? Och kanske kan även du slå dem? För att vara med och tävla om fotbollsskorna, samt även få 25% på Intersports fotbollssortiment ska du göra följande: 1. Ladda ner appen Just Football: get.justfootball.io/Intersport 2. Gå till en fotbollsplan och kör "Intersport Challenge". 3. Gå vidare i appen och svara på ett enkelt quiz. NU är du med och tävlar om att vinna 2 par valfria fotbollsskor från Intersport. Dessutom får alla som deltar i quiz:et en rabattkod värd 25% rabatt på hela Intersports fotbollssortiment. Alltså är vi alla Fotbollstuben-älskare vinnare! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
SLIP N' SLIDE | RANDOM FOOTBALL
SLIP N' SLIDE | RANDOM FOOTBALL
11 månader sedan
Amanda Lundgren är Random Footballs premiärgäst! Olle, Rasmus och Amanda tar sig ut till Gärdet i Stockholm för att utmana varandra i en Slip N' Slide-Challenge. Det är en jämn tillställning, men när vädret tillslut sätter stopp för trions framfart måste de plötsligt låta tärningen avgöra igen; och de skiftar till att istället spela Bubble Ball! Vem vinner? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna skruvade fotbollsserie! Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba, Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
VILKEN SKO ÄR BÄST? | ADRIAN TESTAR
VILKEN SKO ÄR BÄST? | ADRIAN TESTAR
11 månader sedan
Adrian Testar är tillbaka med ett nytt testfyllt avsnitt. Ni vet när man vill spela fotboll, kanske på skolgården, men man har inte sina fotbollsskor med sig? Adrian har tidigare i Adrian Testar testat vilken boll man ska ha med sig om man inte har en fotboll, men vilka skor funkar bäst? Är det rent av barfota man ska vara? Och är det ens möjligt att spela fotboll med simfötter? Intersport har försett Adrian med en massa olika typer av skor för att Adrian och hans tester ska kunna avgöra - vilken sko är bäst? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Random Football Olle McDulle och Mapadax står för underhållningen i denna något skruvade fotbollsserie. Tärningen avgör vilka utmaningar de båda ska ställas inför, och vi kommer få se de mest extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Kan man till exempel spela fotbollsgolf från en luftballong? Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"ADRIAN ÄR HÄR!" | VILKEN BOLL ÄR BÄST? | ULTIMATE CHALLENGE
"ADRIAN ÄR HÄR!" | VILKEN BOLL ÄR BÄST? | ULTIMATE CHALLENGE
År sedan
Återkomsternas årstid är här! Ultimate Challenge är tillbaka! Jandy är tillbaka! Och detta första avsnitt av Ultimate Challenges FEMTE säsong gästas dessutom av Fotbollstubens egen försökskanin Adrian! Adrian tar med sig sitt eget koncept Adrian Testar in i Ultimate Challenge, och de vanliga UC-deltagarna får testa att vara Adrian för en dag! De tävlar om vem som kan få flest poäng, men skjuter med de konstigaste bollarna som Adrian har lyckas luska fram. Välkomna tillbaka till Ultimate Challenge, i ett avsnitt där tjejerna briljerar stort! Kolla "Vilken boll är bäst?"-avsnittet av Adrian Testar här: sezone.info/view/SDZNZl9oOEREVVE.html&t Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"NY SERIE PÅ FOTBOLLSTUBEN!" | EXTREME CITY GOLF | RANDOM FOOTBALL
"NY SERIE PÅ FOTBOLLSTUBEN!" | EXTREME CITY GOLF | RANDOM FOOTBALL
År sedan
Varmt välkomna till den nya Fotbollstuben-serien Random Football! I RF kommer ni få följa med Rasmus "Mapadax" Björk och Olle McDulle på en resa genom de mest konstiga, udda, extrema utmaningarna i Fotbollstubens historia. Tärningen får avgöra vad avsnittets utmaning blir, och i just detta avsnitt är det extrem fotbollsgolf som står på menyn. Rasmus och Olle driver runt i Stockholm för att hitta de allra svåraste fotbollsgolfhålen. Det blir utslag från luften i en luftballong, det blir vattenhinder, bad och en himla massa spänning med ett riktigt snyggt avgörande! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
HUR MYCKET TÅL ETT BENSKYDD? | ADRIAN TESTAR
HUR MYCKET TÅL ETT BENSKYDD? | ADRIAN TESTAR
År sedan
Succéserien Adrian Testar är tillbaka med sin femte(!) säsong! Många av er prenumeranter och tittare har efterfrågat att Adrian ska testa hur mycket ett benskydd egentligen tål. Och nu är det dags! Adrian har varit hos Intersport och valt ut två par benskydd i olika prisklasser och utsätter dem sedan för stresstester för att utse en vinnare. Hur mycket tål egentligen ett benskydd? Hur hårda tacklingar? Hur många slag med en slägga? Hur stor tyngd? Klarar de av värme, till och med att skickas upp i luften med en nyårsraket? Alla väntade och oväntade svar får du, som vanligt, i Adrian Testar. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"ENKEL MATCH!" | ULTIMATE TEAM CHALLENGE | 5 IN 1 CHALLENGE
"ENKEL MATCH!" | ULTIMATE TEAM CHALLENGE | 5 IN 1 CHALLENGE
År sedan
Adidas-serien Ultimate Team Challenge gör härmed sitt sista avsnitt för denna gången, och vilket sätt att avsluta sen! Fotbollstuben plockar fram sin patenterade 5 in 1-Challenge där du på tid ska utföra 5 st utmaningar. Twisten denna gång är självklart att gänget nu tävlar i lag. Vi bjuds på rafflande spänning och riktig show från bland annat Martin Mutumba. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
PRENUMERERA PÅ FOTBOLLSTUBEN! TACK FÖR 100 000 SUBSCRIBERS!
PRENUMERERA PÅ FOTBOLLSTUBEN! TACK FÖR 100 000 SUBSCRIBERS!
År sedan
Prenumerera på Fotbollstuben! Tack till er 100 000 som prenumererar. Fotbollstuben växer och växer. Var med på resan du också! Här kommer ett kort, kort urklipp från delar av allt det vi gjort på Fotbollstuben sedan starten. Vad skulle du vilja se mer av? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"100K PRENUMERANTER!" | ULTIMATE TEAM CHALLENGE | FRISPARKAR
"100K PRENUMERANTER!" | ULTIMATE TEAM CHALLENGE | FRISPARKAR
År sedan
STORT TACK FÖR 100 000 PRENUMERANTER!!! Nu rullar Fotbollstuben vidare med er 100 000 i ryggen och tar över svenska Fotbolls-youtubescenen! Denna veckas avsnitt av Ultimate Team Challenge har frisparkar på agendan. Lagen tävlar i flest gjorda mål och vi bjuds på några riktiga drömfrisparkar från lagens fina fötter. Mapadax dundrar, Mutumba smeker, Ayo målar och vi får en rad snygga mål och en oerhört spännande avslutning. Vilken är din favorit-frispark? Kommentera! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"RASMUS ÄR KLUMPIG!" | ULTIMATE TEAM CHALLENGE | 3 VS 3
"RASMUS ÄR KLUMPIG!" | ULTIMATE TEAM CHALLENGE | 3 VS 3
År sedan
Adidas Ultimate Team Challenge är tillbaka med ett nytt avsnitt. Förra avsnittets frisparkstävling följs denna vecka upp med en klassisk Anfall VS Försvar-challenge. Mapadax, Martin Mutumba och Natta bildar lag blå och får en riktigt dålig start, men hämtar upp med ett riktigt "drömmål". Det röda laget med Amanda Lundgren, Olle McDulle och Ayo får en nästan lika dålig start men hämtar snart upp och vi får ett rafflande avgörande. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"NY SERIE PÅ FOTBOLLSTUBEN!" | ULTIMATE TEAM CHALLENGE | PRECISION
"NY SERIE PÅ FOTBOLLSTUBEN!" | ULTIMATE TEAM CHALLENGE | PRECISION
År sedan
Prenumerera för att inte missa något av den nya Fotbollstuben-serien Ultimate Team Challenge! Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! I just detta avsnitt tävlar lagen mot varandra i en klassisk Precision Challenge. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Ultimate Team Challenge Succéserien Ultimate Challenge har fått ett syskon! I den ADIDAS-sponsrade serien Ultimate Team Challenge kommer ni att få se Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Mapadax, Olle McDulle och natta få sällskap av Tango League-kingen Ayo och fotbollsproffset Martin Mutumba. De delar upp sig i lag och tävlar mot varandra istället för enskilt, och således anpassas även tävlingarna efter det. Det blir både klassiska challenges och Fotbollstubens helt egna, nya challenges! Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"DRÖMMÅL I FEL HÖRN!" | VÄRLDENS BÄSTA... VM!
"DRÖMMÅL I FEL HÖRN!" | VÄRLDENS BÄSTA... VM!
År sedan
Vi har lyssnat på er! I detta avsnitt så har Adrian och Rasmus valt ut några av era önskemål och lagt till några egna gamla VM-klassiker. Det bästa från VM-historien helt enkelt. Det blir frisparkar, drömmål, filmningar, bett och mycket, mycket mer. På menyn står klassiker från spelare som Christian Vieri, Ronaldinho, Mesut Özil osv. Kommentera svaren på de små sketcherna här nedanför! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"VEM KAN MEST OM VM?!" | VÄRLDENS BÄSTA... GAMESHOW!
"VEM KAN MEST OM VM?!" | VÄRLDENS BÄSTA... GAMESHOW!
År sedan
Var med och tävla i kommentarsfältet du också! Adrian och Mapadax är tillbaka på fotbollsplanen, segervissa efter Sverige-Schweiz givetvis! I detta avsnitt ska de tävla om vem som kan mest om mästerskapshistorien. Vad kan du om VM? Har du koll på vad Zinedine Zidane gjorde innan han skulle lägga en straff? Vem gjorde Sveriges första mål i VM 1994? Producent-Micke leder quizet och det hela avgörs med en traditionell Woodwork Challenge! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"VI ÄR HÄR FÖR ATT VINNA!" | ADIDAS TANGO LEAGUE | MAPADAX & OLLE MCDULLE
"VI ÄR HÄR FÖR ATT VINNA!" | ADIDAS TANGO LEAGUE | MAPADAX & OLLE MCDULLE
År sedan
I samarbete med Adidas. Fotbollstuben blev inbjuden till Adidas Tango League för att ställa upp med ett eget lag! Ledda av Mapadax och Olle McDulle ska Fotbollstubens lag ta sig igenom turneringen för att plocka hem titeln som Tango League-mästare 2018. Förutom att vi får följa Fotbollstubens framfart i turneringen får vi också reda på vem som skjuter hårdast i laget, och så får vi se Olle bli otroligt uppsnurrad i en panna-tävling. Stort tack till Adidas för att vi fick vara med, och extra stort tack till Paulos, Abdi, Robin, Josafata och Omar som ställde upp och förstärkte vårt lag! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"VILKEN DRÖMSTRAFF!" | VÄRLDENS BÄSTA... STRAFFAR! | FT MARTIN MUTUMBA
"VILKEN DRÖMSTRAFF!" | VÄRLDENS BÄSTA... STRAFFAR! | FT MARTIN MUTUMBA
År sedan
VM är i full gång och ett naturligt inslag, kanske ännu mer nu i VM 2018 med det nya VAR-systemet, är straffar! Vi stöttar Sverige genom att visa upp de mest klassiska straffarna från straffhistorien. Gänget visar både upp hur man ska slå en straff och hur man absolut inte ska slå en straff. Andreas Granqvist har redan visat att han kan, men hur är det med resten av landslaget? Mapadax och Adrian gästas dessutom i detta avsnitt av självaste Martin Mutumba! Vilken straff tyckte du var snyggast? Kommentera! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren, Martin Mutumba och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"ÄR VI BÄTTRE ÄN VM:S SÄMSTA?!" | VÄRLDENS BÄSTA... SÄMSTA!
"ÄR VI BÄTTRE ÄN VM:S SÄMSTA?!" | VÄRLDENS BÄSTA... SÄMSTA!
År sedan
VM är igång! Världens största idrottsevenemang har frustat och pusta tigång. VM är stjärnspäckat med spelare som Cristiano Ronaldo, Leo Messi och Neymar, men i turneringen finns det också en del spelare som kanske knappt skulle platsa i Allsvenskan. I det här avsnittet av Världens Bästa ska Rasmus och Adrian ta reda på om de skulle kunna ta en tröja istället för VM-turneringens objektivt sett sämsta spelare. Mapadax tar på sig att hitta vem som, enligt FIFA 18; är VM 2018 års sämsta spelare. Därefter ska Adrian och Rasmus med hjälp av Producent-/Domar-Micke ta reda på vad deras egen FIFA-rating är, och om de med hjälp av den skulle kunna ta en plats i VM. Räkna precis som vi gjort, och kommentera din egen FIFA-rating: PACE - 100 m sprint: 21-20 sek = 0-10 20-19 sek = 10-20 19-18 sek = 20-30 18-17 sek = 30-40 17-16 sek = 40-50 16-15 sek = 50-60 15-14 sek = 60-70 14-13 sek = 70-80 13-12 sek = 80-90 12-11 sek = 90-99 PASSNING (40 meter med hinder): 5 passningar, 20 poäng per träff SKOTT (Mätt i Zlatan-Hastighet): Skjut tre skott och räkna ut genomsnittlig hastighet. Dela sedan den summan med 1,58. Det blir din rating! PHYSICS: Gör ett beep-test. Nivån du når bestämmer din rating. Poor = 0-30 Fair = 30-50 Average = 50-70 Good = 70-80 Very Good = 80-90 Excellent = 90-99 Lycka till! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"VEM KUNDE HA TROTT?!" | ADIDAS X | VÄRLDENS BÄSTA... FRISPARK!
"VEM KUNDE HA TROTT?!" | ADIDAS X | VÄRLDENS BÄSTA... FRISPARK!
År sedan
Celebert besök i veckans specialavsnitt av Världens Bästa! Adrian och Mapadax gästas av inga mindre än Fotbollstubens stjärna Amanda Lundgren och landslagsspelaren Olivia Schough! VM-historien är full av spektakulära frisparkar och i det är just detta som avhandlas i det andra avsnittet av Världens Bästa. Adrian, Mapadax, Amanda och Olivia tävlar mot varandra i vem som bäst kan rekonstruera klassiska VM-frisparkar. På menyn står stjärnor som Cubillas, David Luiz, Lionel Messi, Paul Gascoigne och David Platt. Kan du dessutom svaren på vårt VM-quiz så kommentera gärna nedanför! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Dessutom hittar du gäster som Amanda Lundgren och Olivia Schough med i programmet! Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
IJustWantToBeCool - KÄMPA SVERIGE! (VM-LÅT 2018!)
IJustWantToBeCool - KÄMPA SVERIGE! (VM-LÅT 2018!)
År sedan
Spotify: spoti.fi/2sl7B1g NU ÄR DEN HÄR! Fotbollstubens VM-låt 2018 presenteras självklart av IJustWantToBeCool, dessutom i stolt samarbete med Adidas. IJWTBC följer upp succén från EM-låten "Sparka På Bollen" 2016 med en riktig VM-dänga! Emil Beer, Joel Adolphson och Victor Beer har samlats i en stuga i den svenska sommarskogen för att ladda upp inför 2018 års VM-fest i Ryssland. Kommer vi vinna mot Sydkorea, Mexiko och Tyskland? Kommer vi ta oss till final? Kommer vi vinna finalen? Om man ska lita på IJWTBC är det inget snack, tillsammans med resten av de svenska medborgarna ska vi lyfta landslaget till oanade höjder, stötta Sverige och sjunga "Kämpa Sverige" hela vägen fram till VM-finalen i juli! Den officiella, inofficiella VM-låten 2018! Nu kör vi! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016 och en VM-låt för Fotbolls-VM 2018. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"JAG ÄR EN FUSKARE!" | VÄRLDENS BÄSTA... MÅL!
"JAG ÄR EN FUSKARE!" | VÄRLDENS BÄSTA... MÅL!
År sedan
Välkommen till Fotbollstubens nya serie "VÄRLDENS BÄSTA!" där du får följa Adrian och Mapadax rekonstruera de mest klassiska VM-ögonblicken. VM 2018 närmar sig med stormsteg och Vi Stöttar Sverige genom att tagga igång redan nu med Världens Bästa VM-uppladdning när Mapadax och Adrian ska försöka göra Världens Bästa Mål! Adrian och Mapadax tävlar om vem som på minst antal försök lyckas göra det aktuella målet. Flest poäng vinner! Vi får se riktiga VM-klassiker med mål från Jürgen Klinsmann, Maicon, Maradona och ingen mindre än Sveriges egen Ola Toivonen! Vem tror du vinner? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Världens Bästa! Fotbollstubens VM-uppladdning för FIFA World Cup 2018 där Sverige går mot ett riktigt spännande VM-slutspel efter de redan klassiska matcherna mot Frankrike och Italien i VM-kvalet 2016-2017. Adrian från Dunderhumor och Rasmus Mapadax Björk tar sig tillsammans an uppgiften att rekonstruera klassiska VM-ögonblick. Det blir straffar, frisparkar, svenska klassiker och några av VM-historiens absolut snyggaste och svåraste mål. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"Vad är detta för video?!" | Bin Challenge | Ultimate Challenge
"Vad är detta för video?!" | Bin Challenge | Ultimate Challenge
År sedan
Det sjukaste avsnittet av Ultimate Challenge hittills?! Kommentera vilka Challenges du vill se i en framtida säsong av Ultimate Challenge! Natta, Olle McDulle, Amanda Lundgren och Rasmus Mapadax Björk är tillbaka med säsongens sista Ultimate Challenge! Denna Bin Challenge är den kanske mest rafflande challenge vi sett i Ultimate Challenges historia. Det är en jämn fight från första början innan två deltagare drar ifrån och gör upp i en sjukt spännande final! Glöm som sagt inte att kommentera vilka utmaningar du vill se i framtiden. Titta och njut! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
DEN EE SNYGG!! | OVER HEAD CHALLENGE | Ultimate Challenge
DEN EE SNYGG!! | OVER HEAD CHALLENGE | Ultimate Challenge
År sedan
Kommentera vilka utmaningar du vill se vårt fotbollsgäng göra! Ultimate Challenge fortsätter och i detta avsnitt med en Over head Challenge! Rasmus "Mapadax" Björk, Amanda Lundgren, Olle McDulle och Nathalie är tillbaka i fotbollshallen för ett rafflande avsnitt där de ska ta emot bollen som slängs över deras huvuden och sen gå direkt på avslut. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"Man hinner ju inte reagera" | KEEPER CHALLENGE | Ultimate Challenge
"Man hinner ju inte reagera" | KEEPER CHALLENGE | Ultimate Challenge
År sedan
Kommentera vilka utmaningar du vill se vårt fotbollsgäng göra! Ultimate Challenge fortsätter och i detta avsnitt med The Keeper Challenge! Rasmus "Mapadax" Björk, Amanda Lundgren, Olle McDulle och Nathalie är tillbaka i fotbollshallen för ett rafflande avsnitt där en fotbollskanon ska ge dem en rejäl omgång med hårda skott. De ska inta målvaktspositionen vilket inte är det enklaste. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"Oj, vilken kanonkula!" | Lay Up Challenge | Ultimate Challenge
"Oj, vilken kanonkula!" | Lay Up Challenge | Ultimate Challenge
År sedan
Kommentera vilket mål du tycker är snyggast! Ultimate Challenge fortsätter i detta avsnitt med The Lay Up Challenge! Rasmus "Mapadax" Björk, Amanda Lundgren, Olle McDulle och Nathalie är tillbaka i fotbollshallen för ett rafflande avsnitt, där domaren Producent-Micke viftar med de gula och röda korten som aldrig förr. Nathalie och Amanda Lundgren imponerar till en början, men kampen ska snart hårdna. Killarna kämpar för att komma ikapp med konstsparkar och skador, men vem slutar på toppen av pallen? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"Har du Zlatans nummer?" | Amanda & Mapadax | Kennedy Challenge!
"Har du Zlatans nummer?" | Amanda & Mapadax | Kennedy Challenge!
År sedan
Amanda Lundgren och Mapadax äventyr fortsätter. Denna gång är de och hälsar på hos Hammarby IF på Bajen-Dagen inför den allsvenska säsongen. De är där som Intersport-ambassadörer och försöker kränga lite Hammarby-merchandise. Dessutom träffar de Kennedy Bakircioglü som de får dagens challenge ifrån. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
5 in 1 Challenge | Adidas Predator Edition | Ultimate Challenge
5 in 1 Challenge | Adidas Predator Edition | Ultimate Challenge
År sedan
Fotbollstuben fyller 2 år och är tillbaka en ny säsong! 2018 är ett stort fotbollsår med ett Fotbolls-VM i antågande. Ultimate Challenge-gänget med Mapadax, Amanda Lundgren, Olle McDulle och nykomlingen Nathalie tar fart mot VM i en Fotbollstuben-patenterad 5 in 1 Challenge! Gästar gör dessutom Producent-Micke och vi får en ordentlig resa i denna nypremiär av Fotbollstuben! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Football Dart Challenge | Ultimate Challenge
Football Dart Challenge | Ultimate Challenge
År sedan
Mapadax, Amanda, Amir och Vivi är tillbaka i Plåthallen för säsongens sista challenge! I detta avsnitt av Ultimate Challenge har gänget med sig en gigantisk darttavla som de ska pricka med kardborrefotbollar. Den som samlar flest poäng vinner. Poängen haglar in och det blir en jämn historia där en något orättvis domare i allra högsta grad är delaktig i utgången. Dessutom får vi besök av självaste Darth Vader! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumbam Nabil Bahoui, Kevin Walker och Kerim Mrabti. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Messi Challenge! | Amanda & Mapadax | Adidas Predator
Messi Challenge! | Amanda & Mapadax | Adidas Predator
År sedan
Amanda Lundgren och Rasmus Mapadax Björk har blivit inbjudna av Adidas för att besöka ett event där självaste Lionel Messi presenterar nya Adidas Predator Cold Blooded. Och vad behöver man då kunna som fotbollspelare om man ska vara en Cold Blooded avslutare? Rasmus och Amanda konstruerar en Messi Challenge, helt enkelt en utmaning där de tävlar mot varandra om vem som är mest lik Messi. De tävlar i frisparkar, straffar och en-mot-en. Må bäste Messi vinna! Tävla om ett par Predator-skor! Fyra vinnare får ett par Adidas Predator Cold Blooded i önskad storlek. Tävla genom att kommentera och motivera varför just du ska vinna. Endast fyra tävlande vinner. Tävlingsvillkor Genom att du kommenterar under Fotbollstubens youtube-klipp godkänner du ditt deltagande i tävlingen och tävlingsvillkoren. Tävlingen pågår från den 23:e februari till 2:a mars 2018 på SEzone och anordnas av Splay AB. Vinnaren vinner ett par Adidas Predator Cold Blooded i önskad storlek. Juryn utser endast fyra vinnare. Vinsten kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Splay AB förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Splays policys. Deltagaren respekterar SEzones allmänna villkor. Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen Vinnarna meddelas efter att tävlingen avslutats via en kommentar Deltagaren ansvarar och garanterar att hålla Splay AB skadelöst om någon riktar krav gällande stridigheter i tävlingsbidraget. Splay AB kan ej ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredjepart som gör att tävlingen ej kan genomföras enligt ovan. Anställda på Splay AB får ej delta i tävlingen. Juryn består av representanter från Splay och Intersport. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen anordnas och ansvaras för av Splay AB. Vid frågor rörande tävlingen kontakta oss på info@splay.tv Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Toni På Provspel! | Fotboll För Alla
Toni På Provspel! | Fotboll För Alla
År sedan
Vem har inte drömt om att en dag bli fotbollsproffs? Toni från Språk För Alla är en av alla de miljoner människor som delar den drömmen. Men hur går man till väga? Vad måste man vara bra på för att ta plats i en elitklubb? Toni tar med sig sin agent Amir till ett provspel, i hopp om att spela till sig ett a-lagskontrakt. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
"Remember the name!" | Crossbar Challenge | Ultimate Challenge
"Remember the name!" | Crossbar Challenge | Ultimate Challenge
År sedan
Mapadax, Vivi, Amir och Amanda Lundgren är tillbaka i Fotbollshallen för ännu en Crossbar Challenge! Mapadax som är självutnämnd Crossbar King råkar däremot på oväntat hårt motstånd, medan Vivi träffar ramen mest hela tiden, men bara fel ramverk. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Jobba På Intersport | Fotboll För Alla
Jobba På Intersport | Fotboll För Alla
År sedan
Toni och Amir har tagit sig till Intersport för att se en annan sida av fotbollen. Nämligen produkterna. Vad är det man behöver för att spela fotboll en kall vinterkväll? Vad är det som gör en bra Intersportsäljare? Vem av Språk För Alla-killarna kan mest om produkterna och förstår vad en fotbollsintresserad kund är ute efter? Men framförallt - vem är bäst på service? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
No Bounce Challenge! | Ultimate Challenge EP 6
No Bounce Challenge! | Ultimate Challenge EP 6
År sedan
Vem klarar att slå bollen över mållinjen utan att den studsar innan? Det är tävlingen som står på agendan för Ultimate Challenge-gänget med Rasmus Mapadax Björk, Språk För Alla-Amir, Amanda Lundgren och Viviann Le! Från fyra olika distanser som är anpassade för att alla i teorin ska klara av, oavsett hur mycket man spelat fotboll tidigare eller inte, ska våra fyra stjärnor samla poäng i Fotbollstubens första No Bounce Challenge hittills! Kommentera om du vill ha fler No Bounce Challenge! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Vi är här för att ta över! | Spela i Korpen | Fotboll För Alla
Vi är här för att ta över! | Spela i Korpen | Fotboll För Alla
År sedan
Varken Toni eller Amir har någonsin spelat i Korpen, så varför inte passa på att ta reda på hur det är, när man ändå har en fotbollsserie; dessutom tillsammans med Mapadax? Utifrån 5 st vanliga skrönor och myter om hur det funkar att spela i Korpen ska Språk För Alla-killarna ta reda på huruvida det stämmer att domaren alltid är lite rundlagd, att man alltid skadar sig, att laguppställningen ser likadan ut i alla lag osv. Vem har chansen att bli Korpen-proffs? Toni eller Amir? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Fotboll På Studsmatta! | Fotbollsfighten med IJWTBC
Fotboll På Studsmatta! | Fotbollsfighten med IJWTBC
År sedan
Snart är det julafton och fjärde advent! Här kommer därför en tidig julklapp från Fotbollstuben och I Just Want To Be Cool - nämligen avsnitt 4 av Fotbollsfighten med IJWTBC! Detta avsnitts underlag och element är... Studsmatta! Victor, Joel och Emil har tagit sig till Bounce för att spela fotboll bland studsmattorna. Vem vinner fördelen? Vem vinner den sista matchen? Vem är den sanna fotbollitören? Men framförallt - Vem ska få tända det fjärde och sista ljuset? God jul önskar vi på Fotbollstuben! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Fotboll i Vatten | Fotbollsfighten med IJWTBC
Fotboll i Vatten | Fotbollsfighten med IJWTBC
År sedan
Del tre av Fotbollsfighten med IJWTBC är här! Ställningen är lika mellan Joel och Victor efter två omgångar. Vem ska få tända det tredje adventsljuset? I Just Want To Be Cool-killarna Emil, Joel och Victor har tagit sig till ett badhus för att göra upp om just den saken i det tredje elementet: Vatten. Vem ska plocka fördelen? Och vem ska ta ledningen i Fotbollsfighten? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Fotboll På Såpa | Fotbollfighten med IJWTBC
Fotboll På Såpa | Fotbollfighten med IJWTBC
År sedan
Andra advent är här, och så även andra delen av Fotbollsfighten! Victor och Joel fortsätter att kämpa om den åtråvärda adventsljuständningen, denna gång i en gymnastiksal täckt av såpa. Vem är det bästa fotbollitören? Och vem får tända det andra adventsljuset? Köp Sveriges officiella VM-tröja här: www.intersport.se/supporterklubbar/svff/klader/t-shirt-toppar/replicor/adidas-svff-matchtroja/yellow-mysink? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Fotboll På Is! | Fotbollsfighten med IJWTBC
Fotboll På Is! | Fotbollsfighten med IJWTBC
År sedan
Fotbollsfighten är programmet där I Just Want To Be cool ska ta reda på vem av Victor och Joel som är den sanna fotbollitören. Detta gör dem genom att helt enkelt utmana varandra i att spela fotboll på fyra olika typer av underlag. Vad tävlar de om? Jo, om vem som ska få tända adventsljusen! Välkomna till Fotbollsfighten! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Precision Challenge! | Ultimate Challenge | Adidas Predator Edition
Precision Challenge! | Ultimate Challenge | Adidas Predator Edition
År sedan
Adidas Predator är ute och det firar vårt glada Ultimate Challenge-gäng med Mapadax, Amanda Lundgren, Amir från Språk För Alla och Vivvi genom att sätta de nya skorna på prov i ett precisionstest. Dessutom gästas gänget av de två Djurgården-spelarna Kevin Walker och Kerim Mrabti! Adidas har tillhandahållit en vägg med olika stora hål á la Lilla Sportspegel. Hål som gänget ska träffa - flest poäng vinner! Tävla om ett par Predator-skor! Skorna som tävlas ut är i strl 43 & 1/3. Tävla genom att kommentera och motivera varför just du vill ta över ett Ultimate Challenge-exemplar av Adidas Predator. Endast en tävlande vinner skorna. Tävlingsvillkor Genom att du kommenterar under Fotbollstubens youtube-klipp godkänner du ditt deltagande i tävlingen och tävlingsvillkoren. Tävlingen pågår från den 1 december till 7 december 2017 på SEzone och anordnas av Splay AB. Vinnaren vinner ett par Adidas Predator i strl 43 och 1/3 . Storleken kan inte ändras - det finns bara ett exemplar. Juryn utser endast en vinnare. Vinsten kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Splay AB förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Splays policys. Deltagaren respekterar SEzones allmänna villkor. Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen Vinnarna meddelas efter att tävlingen avslutats via en kommentar Deltagaren ansvarar och garanterar att hålla Splay AB skadelöst om någon riktar krav gällande stridigheter i tävlingsbidraget. Splay AB kan ej ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredjepart som gör att tävlingen ej kan genomföras enligt ovan. Anställda på Splay AB får ej delta i tävlingen. Juryn består av representanter från Splay och Intersport. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen anordnas och ansvaras för av Splay AB. Vid frågor rörande tävlingen kontakta oss på info@splay.tv Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Vem är bäst bortasupporter? | Bilbao-ÖFK | Fotboll För Alla
Vem är bäst bortasupporter? | Bilbao-ÖFK | Fotboll För Alla
År sedan
Vem Är Bäst Bortasupporter? | Bilbao - ÖFK | Fotboll För Alla Toni och Amir följer med Östersundssupportrarna Falkarna på deras resa genom Europa Leagues gruppspel. De åker till Bilbao för att se Östersund ta sig an Athletic Club i en rafflande match. Men framförallt ska de ta reda på hur man är en bra bortasupporter, och vem av dem som skulle vara den bästa Östersundssupportern. Det hela avgörs i en rad olika tester och utmaningar. De drar igång klacken, de gör quiz och de tävlar om vem som kan skrika högst. Vem är bäst bortasupporter? Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Lansering av VM-Bollen i Moskva! | Fotboll För Alla
Lansering av VM-Bollen i Moskva! | Fotboll För Alla
År sedan
Amir och Toni har tagit sig till Moskva för att se den officiella VM-Bollen avtäckas! De tar sig igenom ett kyligt Moskva för att komma till det enorma eventet som Adidas arrangerar. På plats träffar de stjärnor som Lukas Podolski och världens bästa freestylare, och ser stjärnor som Zinedine Zidane, Xabi Alonso, Lionel Messi och många, många fler. Dessutom får de själva se till att Sveriges officiella VM-tröja finns representerad på eventet! Köp den officiella VM-bollen här: intersport.se/produkter/adidas-world-cup-omb-fotboll-p392041?farg=392042& Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Spelar FIFA mot landslaget! | Fotboll För Alla | Tävla om signerad landslagströja!
Spelar FIFA mot landslaget! | Fotboll För Alla | Tävla om signerad landslagströja!
År sedan
Välkommen till första avsnittet av Fotboll För Alla! Programmet där Språk För Alla-killarna Amir och Toni tar er med i fotbollens korridorer och kulisser. I detta avsnitt hälsar killarna på hos Landslaget på en pressträff inför det otroligt viktiga VM-kval-playoff-mötet med Italien! De sätter sig för att spela FIFA med profiler som Albin Ekdahl, Jimmy Durmaz, John Guidetti, Robin Olsen, Mikael Lustig och Sebastian Larsson. Och! Så många mål som Amir och Toni släpper in - lika många signerade landslagströjor tävlas ut. TÄVLINGEN ÄR AVGJORD! Men du kan fortfarande testa dina fotbollskunskaper här. www.intersport.se/fotbollstuben-tavling? Vinnarna är: Walid Toon, O'Bryan Gaete, André Karlsson, Johannes Shmouni, Ming Limsjö och Senad Ademi. Grattis! Har du problem att se tävlingen? Prova den här länken: intersport.adoveo.com/start/1/?skipPlayer=1 Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Fotboll För Alla Amir och Toni från Språk För Alla tar oss med in i fotbollens kulisser och korridorer. I Vlogg-serien tar de sig in bakom själva spelet fotboll, och hänger med de som jobbar bakom fotbollen. De träffar supportrar, de går på event, de åker på fotbollsresor, de träffar landslagsstjärnor och mycket, mycket mer… Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Knockout Penalties | Ultimate Challenge
Knockout Penalties | Ultimate Challenge
År sedan
Ultimate Challenge-gänget är tillbaka i Plåthallen igen och denna gång är det dags att tävla i en traditionell straffsparksläggning. Vem av Olle McDulle, Amanda Lundgren, Mapadax och Jandy är den bästa straffläggaren? Det är oerhört jämnt och spännande till en början, mycket pga stackars målvakten Björn som får en utskällning av Olle, men Björn får snabbt ta sin revansch. #backabjörn Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Vilken boll är bäst? | Adrian Testar
Vilken boll är bäst? | Adrian Testar
År sedan
Ni vet när man är sugen på att spela fotboll men det av någon outgrundlig inte finns någon fotboll hemma? Vad ska man använda då? Det är vad Adrian försöker ta reda på i detta avsnitt. En basketboll? Innebandyboll? Rentav en Pokemonboll? Adrian tar sig till Intersport där han med hjälp av (nåja) Victor Beer tar sig igenom hela sortimentet för att hitta så många bollar som möjligt. Men vilken är då bäst? Välkommen till Adrian Testar. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Football Driving Range | Ultimate Challenge
Football Driving Range | Ultimate Challenge
År sedan
Amanda Lundgren, Jandy, Olle McDulle och Mapadax står inför ett nytt svårt test i detta avsnitt av Ultimate Challenge - nämligen en Football Driving Range. Vem träffar soptunnorna och samlar flest poäng? Det är svårare än man tror. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Olivia Schough VS Fotbollskanonen | Adrian Testar
Olivia Schough VS Fotbollskanonen | Adrian Testar
År sedan
Adrian har finbesök på Hjorthagens IP, när landslagsproffset Olivia Schough kommer för att utmana Adrian, eller snarare Adrians hjälpreda - Adidas fotbollskanon. Zlatan pratar ofta om sig själv som något mer än bara människa, han kallar sig för ett djur, ett lejon. Men kan en människa, ett fotbollsproffs, vinna mot en maskin? Det ska Olivia och Adrian försöka tar reda på. Välkomna till Adrian Testar. Dunderspelar: sezone.info Olivia Schough: instagram.com/oliviaschough/ Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, ibland av landslagsspelare som Olivia Schough, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Ultimate Challenge | ONE TOUCH
Ultimate Challenge | ONE TOUCH
År sedan
Ultimate Challenge-gänget är tillbaka i hallen och ska i detta avsnitt utmana varandra i en One Touch Challenge. Mapax, Olle McDulle, Amanda Lundgren och Jandy får inlägg och ska på en touch få bollen förbi Björn i målet. Flest mål på totalt sex försök vinner. Första omgången är det vanliga volleyträffar som gäller, men i andra omgången handlar det om vem som lyckas med en riktig konstspark. Amanda Lundgren: sezone.info/user/jYPy1Y4Bxz7CdhGZoFESsQ.html Olle Mcdulle: sezone.info Mapadax: sezone.info/user/TmrJwomsx9ejReyu5yAT1g.html Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy, Mapadax, Olle McDulle samt Amir och Toni från Språk För Alla turas om att leda Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
ADRIAN TESTAR | VS. Världens Bästa Spelare | CR7
ADRIAN TESTAR | VS. Världens Bästa Spelare | CR7
År sedan
Adrian är tillbaka i fotbollens tjänst med svårare utmaningar och tester än någonsin. I detta avsnitt ska Adrian möta världens bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo i 3st FIFA utmaningar. Men det finns ju en hake såklart! OzzardHoHD kommer styra Ronaldo i FIFA och Adrian ska utföra samma utmaningar IRL. Kommer Adrian att lyckas vinna över Ronaldo&Ozzard, det får ni se här i Fotbollstuben. Dunderspelar: sezone.info... OzzardHoHD: sezone.info
Ultimate Challenge  |   5 in 1
Ultimate Challenge | 5 in 1
2 år sedan
Ultimate Challenge-gänget med Amanda Lundgren, Olle Mcdulle, Mapadax och Jandy är tillbaka på fotbollsplanen. Denna gång med en avsluts-utmaning där kondition har stor vikt. Se den skruvade utmaningen här på Fotbollstuben!
ADRIAN TESTAR | Hur mycket tål en fotbollssko?
ADRIAN TESTAR | Hur mycket tål en fotbollssko?
2 år sedan
Adrian är tillbaka i fotbollens tjänst med svårare utmaningar och tester än någonsin. I ett tidigare avsnitt har Adrian försökt knäcka en fotboll men han var tvungen att skicka den till Finland för att lyckas. I detta avsnitt ska Adrian ge sig på en fotbollssko, går det att göra en sko oduglig för spel? Frågan är, kommer Adrian behöva ta hjälp av det stora artilleriet. Kolla så får du se. Välkomna till Fotbollstuben. Länk Dunderspelar: sezone.info Länk Swedish dynamite: sezone.info/user/p8Ks-dSrPvOxVL6WndT-7g.html
Slip N' Slide Challenge! | Ultimate Challenge
Slip N' Slide Challenge! | Ultimate Challenge
2 år sedan
Toni och Amir från Språk För Alla, Amanda Lundgren, Jandy och en presenning med såpa och vatten. Roligt? Det vågar vi lova! Ultimate Challenge-gänget kastar sig ut i den hala fotbollsvärlden, med plastpåsar på fötterna ska de tävla i en gammal hederlig straffläggning. Den med flest mål och räddningar vinner! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy samt Amir och Toni från Språk För Alla leder Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Ultimate Challenge ft. Martin Mutumba & Nabil Bahoui  |  Adidas Nemeziz Edition
Ultimate Challenge ft. Martin Mutumba & Nabil Bahoui | Adidas Nemeziz Edition
2 år sedan
Toni, Amanda, Amir och Jandy gästas i detta avsnitt av två riktiga proffs! Martin Mutumba och Nabil Bahoui möter upp Ultimate Challenge-gänget på fotbollsplanen. Avsnittet görs tillsammans med Adidas och deras nya Nemeziz-sko. Nemeziz-skon är en perfekt sko för den tekniska spelaren med bra avslut och precision: så vad passar då bättre än att köra en FIFA-Challenge med kartongstraffar och teknikbana? Köp nya Adidas Nemeziz 17.1 här: www.intersport.se/produkter/adidas-nemeziz-17-1-fg-ag-fotbollssko-p368600 Om gästerna: Martin Mutumba spelar numera i den anrika föreningen Örgryte IS i Superettan och har en lång karriär bakom sig med SM-guldet med AIK 2009 som främsta merit. Nabil Bahoui är även han före detta AIK-spelare, och numera ett landslagsmeriterat utlandsproffs som representerat bl.a Hamburg och schweiziska Grasshoppers. Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy samt Amir och Toni från Språk För Alla leder Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och fotbollsstjärnor som Martin Mutumba och Nabil Bahoui. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Fotbollsgolf! | I Just Want To Be Cool VS
Fotbollsgolf! | I Just Want To Be Cool VS
2 år sedan
Killarna i I Just Want To Be Cool fortsätter att testa vad som gör dem till bättre fotbollsspelare? I detta sista avsnitt av I Just Want To Be Cool VS testar de på fotbollsgolf. I Fotbollstubens längsta avsnitt någonsin tävlar Emil, Victor och Joel mot både varandra och sig själva. Vi får följa med genom alla de 18 hålen. Spänningen är extrem till sista sparken, och däremellan fylls tiden av humor, tjafs och gnabb mellan Emil, Victor och Joel. Vem blir det som tillslut visar sig vara den bästa fotbollsgolfaren; eller ska vi säga fotbollsspelaren? Kläder som killarna har på sig hittar du på intersport.se/ Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy samt Amir och Toni från Språk För Alla leder Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian och Martin Agerstig från Rackartygarna. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Blindfolded Challenge | Ultimate Challenge
Blindfolded Challenge | Ultimate Challenge
2 år sedan
Ultimate Challenge-gänget med Amir, Toni, Amanda och Jandy är tillbaka på fotbollsplanen. Denna gång med en till synes omöjlig utmaning! Blindfolded Challenge står på schemat - hur svårt är det att skjuta straffar med förbundna ögon. Svårare blir det också snart när de gör allt de kan för att psyka och förstöra för varandra. Och! Återigen får vi en oväntad och ovan vinnare i Ultimate Challenge! Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy samt Amir och Toni från Språk För Alla leder Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian och Martin Agerstig från Rackartygarna. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Extreme FIFA Challenge! | I Just Want To Be Cool VS
Extreme FIFA Challenge! | I Just Want To Be Cool VS
2 år sedan
Emil, Joel och Victor från I Just Want To Be Cool fortsätter att utmana och terrorisera varandra i svåra fotbollsutmaningar, denna gång i en Fifa Chili Challenge. I detta avsnitt utmanar killarna varandra i en klassisk FIFA-Challenge, men med en twist. Varje insläppt mål innebär att man måste dricka ett glas vatten som är kryddat med en av världens starkaste såser. Joel, som aldrig spelat FIFA tidigare, har en riktigt jobbig stund framför tv-spelet. Alla matchtröjor som killarna har på sig finns att köpa på: intersport.se/ Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy samt Amir och Toni från Språk För Alla leder Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian och Martin Agerstig från Rackartygarna. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Tire Challenge | Ultimate Challenge
Tire Challenge | Ultimate Challenge
2 år sedan
Ultimate Challenge är tillbaka! Språk För Alla-killarna Toni och Amir, Amanda Lundgren och Jandy är tillbaka på fotbollsplanen för att återigen tävla om svensk fotbolls kanske största hederspris - att vinna ett avsnitt av Ultimate Challenge! Amanda, Jandy, Toni och Amir har hängt upp två däck i ett fotbollsmål. Flest träffar vinner. Svårare än så är det inte. Eller? Producent-Micke dyker upp och sätter sving på däcken och utmaningen blir snart svårare. Känslorna sprutar bland de taggade deltagarna och en ovan vinnare koras! Vem hejar du på? Alla kläder som deltagarna har på sig finns att köpa på intersport.se/ Om Fotbollstuben Fotbollstuben grundades 2016 och är en underhållningskanal för fotbollsintresserade. Svensk fotboll är kanske större än någonsin, och det vill Intersport med Fotbollstuben uppmärksamma. På Fotbollstuben ser du några Sveriges bästa underhållare och fotbollsspelare kända från både SEzone och Instagram, men även med gästspel från till exempel Allsvenskan och Landslaget! Kolla gärna in våra spellistor för att se ännu mer av Fotbollstuben. Adrian Testar På Fotbollstuben hittar du programmet Adrian Testar, där Adrian Tischkewitz från Dunderhumor ensam, eller med hjälp av andra youtubers, testar fotbollens fysik och lagar. I Just Want To Be Cool Killarna i I Just Want To Be Cool har gjort hela tre serier med Fotbollstuben och dessutom en stor succé i form av en EM-låt för Fotbolls-EM 2016. IJWTBC:s serier är I Just Want To Be Cool VS, Hjälp Sverige och Emils Recensionsserie. Ultimate Challenge Amanda Lundgren, Jandy samt Amir och Toni från Språk För Alla leder Ultimate Challenge. Här hittar man numera nästan klassiska och även nya fotbollschallenges som Crossbar Challenge, Retro Penalties, Dizzy Penalties osv. Dessutom med gästspel från t.ex. Dunderhumor-Adrian och Martin Agerstig från Rackartygarna. Dunk Tank Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni youtube-stjärnor som Jonte Borg från Dumbass Productions, Amanda Lundgren, L22, Mapadax, Frida Tordhag, Let’s Feast och många, många fler! Se hur youtubers gör allt i sin makt för att blöta ner varandra i riktigt äckligt vatten. Roligt? Ja! Det vågar vi lova. Amazing Trickshots De coolaste trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Här ser ni Skill Twins, Kim Knutshed och Emil Källdoff prova på svåra och framförallt snygga, nästan omöjliga; trickshots. Trickskolan Skill Twins tar oss med in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer. Go Royal Kom Igen Nu Sverige! Oskar och Gustaf från Go Royal har skapat årets bästa EM-låt inför Dam-EM i Holland. Kolla in videon och sjung med! I videon hittar ni förutom Go Royal-killarna även Amanda Lundgren, Anty och Adrian!
Ensamma på Tele2 Arena! | I Just Want To Be Cool VS
Ensamma på Tele2 Arena! | I Just Want To Be Cool VS
2 år sedan
Är det arenan som gör fotbollsspelaren? Det tar Joel, Emil och Victor reda på i det andra avsnittet av I Just Want To Be Cool VS! I Just Want To Be Cool-killarna har fått Tele2 Arena helt för sig själva, och måste givetvis prova ALLT. Vilken är den bästa stolen? Hur är VIP:en? Hur är omklädningsrummen? Hur svårt är det att streaka? Men framförallt: Blir man en bättre fotbollsspelare bara för att man spelar på en bra arena? Alla kläder I Just Want To Be Cool har på sig finns att köpa på intersport.se/ Se mer av I Just Want To Be Cool: Huvudkanal - sezone.info Kanal 2 - sezone.info2 Sociala Medier: Intersport - instagram.com/intersportsverige/ Emil - instagram.com/eemilbeer/ Victor - instagram.com/victorbeer/ Joel - instagram.com/joel_adolphson/ Fotbollstuben och allt dess innehåll produceras i samarbete med Intersport.
KOM IGEN NU SVERIGE! - GO ROYAL (DAM-EM LÅT 2017)
KOM IGEN NU SVERIGE! - GO ROYAL (DAM-EM LÅT 2017)
2 år sedan
Lyssna på låten på Spotify: open.spotify.com/track/3ERgTQdsxNJvus2DsndbEt Årets musikvideo för Dam-EM! Killarna i Go Royal står bakom årets troligtvis bästa och mest viktiga EM-låt! Årets EM-låt tar vid där I Just Want To Be Cool slutade året 2016. EM för herrlandslaget 2016 blev ingen succé - men vilken tur att vi har damerna! Go Royal-killarna Gustaf och Oskar har isolerat sig i en stuga för att på bästa sätt förbereda sig inför det stundande Dam-EM i fotboll. Till sin hjälp har de självklart Fotbollstuben- och Dunderhumor-profilen Adrian Tischkewitz som coachar dem i hur man bäst förbereder sig för ett fotbolls-EM som åskådare. Som om inte det vore nog finns även Amanda Lundgren och Anty på plats och hejar på! Så hur förbereder man sig då bäst för ett lyckat fotbollsmästerskap? Det är det vi får reda på i den här låten och videon. Målgester, nödproviant, chips och läsk, elljusspår osv. Go Royal har koll på allt man behöver! Den 16:e juli sätter mästerskapet igång! Sjung med och heja på - nu ser vi till att hjälpa det svenska damlandslaget till ett EM-guld i Holland! Text och musik: Oskar Kongshöj & Gustaf Mardelius Köp kläderna i videon på intersport.se/ Sociala Medier Intersport: instagram.com/intersportsverige/ Go Royal: instagram.com/goroyalproductions/ Adrian: instagram.com/starkeadrian/ Amanda: instagram.com/amandaaalundgren/ Anty: instagram.com/anty/ SEzone Go Royal: sezone.info/user/wNqxW4_6CwxW0XehP_OSHw.html Adrian: sezone.info Amanda: sezone.info/user/jYPy1Y4Bxz7CdhGZoFESsQ.html Anty: sezone.info Fotbollstuben och allt dess innehåll produceras i samarbete med Intersport. Denna video presenteras även i samarbete med Adidas.
Adrian Testar | Kan 2 vuxna vinna över 30 barn?
Adrian Testar | Kan 2 vuxna vinna över 30 barn?
2 år sedan
Hur många motståndare klarar man av i en fotbollsmatch? Adrian testar att möta hela 30 barn i en match! Adrian har med sig sina kompisar Tim "Black Panther" och Angelo "The Chihuahua" till fotbollsplanen. Det är ett riktigt självsäkert gäng som kliver på planen och laddar upp för avspark. 30 barn är väl inget? Men ganska snart märker Adrian att; helt enkelt, det är det inte. Det är som att bli attackerad av Zombies! De rör sig inte så snabbt men de är många och uthålliga! Alla kläder som Adrian har på sig under matchen finns att köpa på intersport.se/ Se mer av Adrian på hans kanal DunderHumor: sezone.info Instagram Intersport: instagram.com/intersportsverige/ Adrian: instagram.com/starkeadrian/ Fotbollstuben och allt dess innehåll produceras i samarbete med Intersport.
100 Lager Fotbollskläder! | I Just Want To Be Cool VS
100 Lager Fotbollskläder! | I Just Want To Be Cool VS
2 år sedan
I Just Want To Be Cool är tillbaka på Fotbollstuben! Emil och Joel ska klä Victor i 100 lager fotbollskläder. Blir man en bättre fotbollsspelare ju mer kläder man har? Visst, det är ett år för sent, medger killarna. Men det blir inte mindre kul bara för det! Victor börjar spritt språngande naken och utkämpar därefter en otrolig kamp mot svett och tårar. Emil och Joel är sina vanor trogna med och gör livet så svårt som möjligt för Victor i sann I Just Want To Be Cool 2-anda. Alla kläder Victor har på sig finns att köpa på intersport.se/ Boxershorts: www.intersport.se/produkter/etirel-basic-boxershorts-3-pack-p137485?farg=137486 Underställ: www.intersport.se/produkter/mckinley-x-road-m-understall-set-p171805 Fotbollsstrumpa: www.intersport.se/produkter/seger-intersport-fotbollsstrumpa-p145587?farg=145588 Shorts: www.intersport.se/produkter/pro-touch-team-shorts-p147499?farg=147514&bild=e285fb91-018d-4365-8f35-5e4480c77a74 Sverigetröja: www.intersport.se/produkter/adidas-svff-matchtroja-2016-p224858?farg=224859 Mörkblå Collegetröja: www.intersport.se/produkter/etirel-nice-collegetroja-p348436?farg=348444 Grå Collegetröja: www.intersport.se/produkter/etirel-nice-collegetroja-p348436?farg=348437&bild=810f29e2-d65f-4bcb-a5d9-821f83cea42c Mössa: www.intersport.se/produkter/intersport-team-beanie-p181667?farg=181668 Vantar: www.intersport.se/produkter/intersport-team-glove-p182264 Sverige-shorts: www.intersport.se/produkter/adidas-svff-matchshorts-hemma-p236731 Sverige-halsduk: www.intersport.se/produkter/svff-supporterhalsduk-svff-p147435?farg=147436 Se mer av I Just Want To Be Cool: Huvudkanal - sezone.info Kanal 2 - sezone.info2 Sociala Medier: Intersport - instagram.com/intersportsverige/ Emil - instagram.com/eemilbeer/ Victor - instagram.com/victorbeer/ Joel - instagram.com/joel_adolphson/ Fotbollstuben och allt dess innehåll produceras i samarbete med Intersport.
Adrian Testar | Världens Högsta Världsrekord!?
Adrian Testar | Världens Högsta Världsrekord!?
2 år sedan
Hur svårt är det att slå ett världsrekord i fotboll? Adrian tar hjälp av Emil Beer och Emil Källdoff för att ta reda på det i ett våghalsigt Världsrekordförsök! Kan man ta emot en boll och kontrollera den med minst 5 kickar? 38 meter upp i luften står Producent-Micke och kastar ner fotboll efter fotboll med Adrian vrider sig i smärtor. Tidigare rekordinnehavare är bland andra Theo Walcott och Luis Suarez som klarat detta test från 34 respektive 35 meters höjd. Ska Adrian sälla sig i den förnäma skaran? Sociala Medier Adrian: instagram.com/starkeadrian/ Emil Källdoff: instagram.com/kalldoffreestyle/ Emil Beer: instagram.com/eemilbeer/ Intersport: instagram.com/intersportsverige/ Besök intersport.se/ för att spana in kläderna som Adrian har på sig i årets säsong av Adrian Testar. Fotbollstuben och allt dess innehåll produceras i samarbete med Intersport.
MICKE STÖR EN SPANSK TV SÄNDNING! | BARA EN FÅR SE CL FINALEN
MICKE STÖR EN SPANSK TV SÄNDNING! | BARA EN FÅR SE CL FINALEN
2 år sedan
Adrian har fått en biljett till Champions league-finalen av Adidas men han har ett problem, hans producent, Micke hängde såklart med på resan och vill också se finalen. De gör det till en tävling. Flest poäng när det är dags att gå in på arenan vinner. Vad ska dom tävla i då? I allt de kan komma på. Detta är kampen om Champions League biljetten.
Adrian Testar | Omöjliga mål
Adrian Testar | Omöjliga mål
2 år sedan
Zlatan, Roberto Carlos, Henke Larsson. Alla har de lyckats få till några av de mest magiska målen vi någonsin sett. Frågan är, kan man återskapa dessa mål? Det ska Adrian testa i detta avsnitt och till sin hjälp har han sin sidekick Rasmus "Mapadax" Björk. Välkommen till Adrian Testar.
Adrian Testar | Hur mycket tål kroppen?
Adrian Testar | Hur mycket tål kroppen?
2 år sedan
I detta avsnitt av Adrian Testar ska Adrian utmana fotbollseliten i ett fystest. Han kommer att utföra två viktiga tester och jämföra sina resultat med Allsvenska spelare. Adrians mål är att lyckas få lika bra testresultat som idrottselitens fysikjättar. Kommer han lyckas? Kolla så får du se.
Adrian Testar | Bin Shots - "Hur många försök krävs"
Adrian Testar | Bin Shots - "Hur många försök krävs"
2 år sedan
Välkommen till nya säsongen av Adrian Testar! I första avsnittet ger sig Adrian på trickshots. Internet svämmar över av proffs och amatörer som lyckas med de mest avancerade och otroliga skotten och får det att se flygande lätt ut, men kan en helt vanlig kille som Adrian lyckas med samma sak? Hur mycket arbete ligger egentligen bakom? Hur många försök behöver man? Detta är frågorna som Adrian söker svar på.
Ultimate Challenge | Retro Penalties
Ultimate Challenge | Retro Penalties
2 år sedan
TÄVLING Ta en printscreen på din favoritdel från avsnittet, ladda upp på din Instagram och skriv en motivering varför just du ska vinna benskydden. Tagga med #fotbollstuben och @intersportsverige så är du med och tävlar om Uhlsport Carbon Flex benskydd från Intersport. ULTIMATE CHALLENGE | RETRO PENALTIES Ultimate Challenge är serien där Amanda Lundgren, Jandy och Språk För Alla tävlar mot varandra i en fotbollschallenge. I detta avsnitt tävlar de i Retro Penalties Challenge om en ett par Uhlsport Carbon Flex benskydd från Intersport. Dagens gäst är Adrian Tischkewitz från Adrian Testar. Uhlsport Carbon Flex benskydd på Intersport: www.intersport.se/produkter/carbon-flex-benskydd-p337611 Amanda Lundgrens kanal: sezone.info/user/jYPy1Y4Bxz7CdhGZoFESsQ.html Språk För Allas kanal: sezone.info/user/VgjCbikg-Jo5eBjzwwG3Ew.html Adrians kanal: sezone.info TÄVLINGSVILLKOR Genom att du laddar upp din bild på Instagram och taggar med hashtagen #fotbollstuben och @intersportsverige godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Tävlingen pågår från den 14 april 2017 till 27 april 2017 på Instagram och anordnas av Splay AB. En jury utser 1 vinnare per avsnitt bland de foton och motiveringar som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #fotbollstuben och @intersportsverige. Bidragen bedöms efter originalitet, kreativitet, känsla och relevans till temat. Vinnaren av tävlingen vinner ett par Uhlsport Carbon Flex benskydd från Intersport. Vinster kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Splay AB förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Splays policys. Deltagaren respekterar Instagrams allmänna villkor. Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen Du måste ha ett öppet Instagramkonto för att kunna delta i tävlingen. Vinnarna meddelas den 7 april via en kommentar från @intersportsverige direkt på bilden på Instagram. Vinnarna kommer även att presenteras på Intersport Sveriges Instagram. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Splay på mailadress tavling@splay.tv och uppge namn och personnummer samt adress och telefonnummer. Om vinnaren inte har kontaktat Splay inom två dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.
Ultimate Challenge | Dizzy Penalties
Ultimate Challenge | Dizzy Penalties
2 år sedan
TÄVLING Ta en printscreen på din favoritdel från avsnittet, ladda upp på din Instagram och skriv en motivering varför just du ska vinna tröjan. Tagga med #fotbollstuben och @intersportsverige så är du med och tävlar om en landslagströja med citat av Zara Larsson från Intersport/Adidas. Tröjan är i damstorlek och storlek medium. ULTIMATE CHALLENGE | DIZZY PENALTIES Ultimate Challenge är serien där Amanda Lundgren, Jandy och Språk För Alla tävlar mot varandra i en fotbollschallenge. I detta avsnitt tävlar de i Dizzy Penalties Challenge om en landslagströja citerad av Zara Larsson. Dagens gäst är Martin från Rackartygarna. Landslagströjan på Intersport: www.intersport.se/produkter/adidas-lisa-dahlkvist-7-svff-jsy-p334742 Amanda Lundgrens kanal: sezone.info/user/jYPy1Y4Bxz7CdhGZoFESsQ.html Språk För Allas kanal: sezone.info/user/VgjCbikg-Jo5eBjzwwG3Ew.html Rackartygarnas kanal: sezone.info TÄVLINGSVILLKOR Genom att du laddar upp din bild på Instagram och taggar med hashtagen #fotbollstuben och @intersportsverige godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Tävlingen pågår från den 31 mars 2017 till 10 april 2017 på Instagram och anordnas av Splay AB. En jury utser 1 vinnare per avsnitt bland de foton och motiveringar som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #fotbollstuben och @intersportsverige. Bidragen bedöms efter originalitet, kreativitet, känsla och relevans till temat. Vinnaren av tävlingen vinner en landslagströja citerad av Zara Larsson. Vinster kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Splay AB förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Splays policys. Deltagaren respekterar Instagrams allmänna villkor. Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen Du måste ha ett öppet Instagramkonto för att kunna delta i tävlingen. Vinnarna meddelas den 7 april via en kommentar från @intersportsverige direkt på bilden på Instagram. Vinnarna kommer även att presenteras på Intersport Sveriges Instagram. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Splay på mailadress tavling@splay.tv och uppge namn och personnummer samt adress och telefonnummer. Om vinnaren inte har kontaktat Splay inom två dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.
Ultimate Challenge Hypervenom 3 Edition | Woodwork
Ultimate Challenge Hypervenom 3 Edition | Woodwork
2 år sedan
Ultimate Challenge är serien där Amanda Lundgren och Språk För Alla tävlar mot varandra i en fotbollschallenge. I detta avsnitt är de i London på Nike Strike Night för att tävla om ett par Nike Hypervenom 3-skor i Woodwork challenge. Hypervenom 3 på Intersport: intersport.se/produkter/nike-hypervenom-phantom-iii-fg-fotbollssko-p323462?farg=331552 Amanda Lundgrens kanal: sezone.info/user/jYPy1Y4Bxz7CdhGZoFESsQ.html Språk För Allas kanal: sezone.info/user/VgjCbikg-Jo5eBjzwwG3Ew.html
Sonic Panna | Trickskolan
Sonic Panna | Trickskolan
2 år sedan
Trickskolan är serien där SkillTwins lär ut sina allra bästa tricks. I det allra sista avsnittet visar de hur man gör en Sonic Panna. SkillTwins kanal: sezone.info/user/5EKlflss5IVgIfI4-sjd9w.html
Mega Sit Down Flick | Trickskolan
Mega Sit Down Flick | Trickskolan
2 år sedan
Trickskolan är serien där SkillTwins lär ut sina allra bästa tricks. I det nästa sista avsnittet visar de hur man gör en Mega Sit Down Flick. SkillTwins kanal: sezone.info/user/5EKlflss5IVgIfI4-sjd9w.html
Beast Turn | Trickskolan
Beast Turn | Trickskolan
2 år sedan
Trickskolan är serien där SkillTwins lär ut sina allra bästa tricks. I detta avsnitt visar de hur man gör en Beast Turn. SkillTwins kanal: sezone.info/user/5EKlflss5IVgIfI4-sjd9w.html
"Nu kommer lukten!" | Dunk Tank
"Nu kommer lukten!" | Dunk Tank
2 år sedan
Dunk Tank är tillbaka med nya avsnitt. Som vanligt är det "sten, sax, påse" som väljer vem som blir blöt. I det tredje avsnittet får vi se Tomu, Moa Lindgren, Kaily Norell & Hilma Wiberg göra upp om vem som ska skickas ner i tanken med (vattnen). ERBJUDANDET GÄLLER EJ LÄNGRE
Magic Heel Akka | Trickskolan
Magic Heel Akka | Trickskolan
2 år sedan
Trickskolan är serien där SkillTwins lär ut sina allra bästa tricks. I detta avsnitt visar de hur man gör en Magic Heel Akka. SkillTwins kanal: sezone.info/user/5EKlflss5IVgIfI4-sjd9w.html
"Vem var det som kasta?" | Dunk Tank
"Vem var det som kasta?" | Dunk Tank
2 år sedan
Dunk Tank är tillbaka med nya avsnitt. Som vanligt är det "sten, sax, påse" som väljer vem som blir blöt. I det tredje avsnittet får vi se Doris & Cristian från Let's Feast, Jessica Pamlin och Marcel Jehrlander göra upp om vem som ska skickas ner i tanken med (vattnen).
Helicopter Panna | Trickskolan
Helicopter Panna | Trickskolan
2 år sedan
Trickskolan är serien där SkillTwins lär ut sina allra bästa tricks. I detta avsnitt visar de hur man gör Helicopter Panna. SkillTwins kanal: sezone.info/user/5EKlflss5IVgIfI4-sjd9w.html
"Det här ser skabbigt ut" | Dunk Tank
"Det här ser skabbigt ut" | Dunk Tank
2 år sedan
Dunk Tank är tillbaka med nya avsnitt. Som vanligt är det "sten, sax, påse" som väljer vem som blir blöt och i det tredje avsnittet får vi se L22, Frida Tordhag, Nellyslittlelife och Rasmus från Konstiga Bloggen göra upp om vem som ska skickas ner i tanken med (vattnen).
Emils Recensionsserie | Ep10 | Den gången då allt gick fel
Emils Recensionsserie | Ep10 | Den gången då allt gick fel
2 år sedan
Fotbollstuben ger er "Emils Recensionsserie ". Serien där Emil Beer recenserar Intersports produkter, med "hjälp" av hans vänner Joel & Victor. I det allra sista avsnittet recenserar han Fotbollsskon Nike Mercurialx Proximo II IC. Länk till Nike Mercurialx Proximo II IC: www.intersport.se/produkter/mercurialx-proximo-ii-ic-fotbollssko-p301438
Tovisen xD
Tovisen xD - 20 timmar sedan
Är det bara jag som tycker det här är typ Asmr
Karlsson Glasell
Karlsson Glasell - Dag sedan
bra låt
opzz xsin
opzz xsin - 2 dagar sedan
Ni är på stuvsta IP
Arreboss 1
Arreboss 1 - 2 dagar sedan
Arreboss1
Bobo Andersson
Bobo Andersson - 2 dagar sedan
Amir var det
Dr Snuggles
Dr Snuggles - 3 dagar sedan
micke är så sjukt rolig
Helmer Larsson_09
Helmer Larsson_09 - 3 dagar sedan
0:50 1:03
challeng och lite mer
challeng och lite mer - 3 dagar sedan
Jag tycker det ser ut som en greenscreen #ijustwanttobecoolärfake
Abbe Flip
Abbe Flip - 3 dagar sedan
Ni är på stuvsta IP
1000 subs With no videos
1000 subs With no videos - 3 dagar sedan
Hade aldrig trott det
Anonym Jävel
Anonym Jävel - 3 dagar sedan
Save the turtels
Hugo Thoresson
Hugo Thoresson - 3 dagar sedan
Hallåja
einar lo sundberg
einar lo sundberg - 4 dagar sedan
Vilken fotboll rekommenderar du/fotbollstuben
Martin Yousef
Martin Yousef - 4 dagar sedan
Jag skulle köpt nya fotbollskor för mina är pajade för min kompis råka stämpla mig sen gick dom sönder så behöver nya skor jag har ett par men dom är för små så jag får jätte ont när jag kör med dom. PS ni är legender👍🏾
Carin Morin
Carin Morin - 4 dagar sedan
Amir har 6 och line har inte -6 hon har 5
MrOscarSalo
MrOscarSalo - 4 dagar sedan
det hade säkert gått lättare med ett skruvstäd? :D
Hugo Schwarz
Hugo Schwarz - 4 dagar sedan
T
crazy boi!
crazy boi! - 4 dagar sedan
Jos
Miaad Mazhari
Miaad Mazhari - 4 dagar sedan
%
viktor och Milo
viktor och Milo - 4 dagar sedan
va det kul på stuvsta ip (:
Vincent Ivemalm
Vincent Ivemalm - 4 dagar sedan
Älskar fotbolls videor speciellt från fotbollstuben
lil Messi yt
lil Messi yt - 4 dagar sedan
julia är tråkig
Slöre Brynsvant
Slöre Brynsvant - 4 dagar sedan
testa bollarhållbarhet förslag; ta min 8mån damp amstaff se hur länge dom håller
Ingemar Fahlstad
Ingemar Fahlstad - 4 dagar sedan
Läget
Wilhelm Jeppesen Harrysson
Wilhelm Jeppesen Harrysson - 4 dagar sedan
Victor är bast på fotboll
Erik Westerberg
Erik Westerberg - 5 dagar sedan
Älskar era videos
Sneezle Vlgs n gmng
Sneezle Vlgs n gmng - 5 dagar sedan
400 att lika
Ebba Biberg
Ebba Biberg - 5 dagar sedan
Stora höfter 10:03
Aron Blackmon
Aron Blackmon - 5 dagar sedan
Gud vad jag älskar denhär serien
MR Boys YT
MR Boys YT - 5 dagar sedan
Prenumerera på min YT kanal
Hanis Phanivong
Hanis Phanivong - 5 dagar sedan
Jag fyller år idag
Olle Nordström
Olle Nordström - 5 dagar sedan
Gilla om ni vill att Emil ska få vara med😋👍🏻
Mix girls x
Mix girls x - 5 dagar sedan
💗💗💗
Bob - PLAYZ
Bob - PLAYZ - 5 dagar sedan
Fotbollstuben ni är super roliga att titta på! Jag kollar på varje nytt klipp ni lägger ut!
Kevin Berggren
Kevin Berggren - 5 dagar sedan
Ni borde göra videor oftare
Albin Kjäll
Albin Kjäll - 5 dagar sedan
Ok
Bob - PLAYZ
Bob - PLAYZ - 5 dagar sedan
Jag hatet personer som tigger för likes! Likea om du håller med 👇
NMP Gaming
NMP Gaming - 5 dagar sedan
Lika om ni tittar under 100 visningar
Rayz
Rayz - 5 dagar sedan
1
Rayz
Rayz - 5 dagar sedan
Hejsan im colla
Bilal Rajabi
Bilal Rajabi - 5 dagar sedan
First
A and S soccer
A and S soccer - 5 dagar sedan
Först <3
Roast2.0
Roast2.0 - 5 dagar sedan
Kung
Gabbe K
Gabbe K - 5 dagar sedan
Kungar
Young Guitar
Young Guitar - 5 dagar sedan
Fisk
Lias King
Lias King - 5 dagar sedan
3
coolguy8910 gamer/vloggare
coolguy8910 gamer/vloggare - 5 dagar sedan
Ni måste ladda upp oftare
Lucas Tärngren
Lucas Tärngren - 5 dagar sedan
Älskar er ni e bäst❤️❤️❤️
Pich Pich
Pich Pich - 5 dagar sedan
Älskar det här
Leo Holgert
Leo Holgert - 5 dagar sedan
1
Simon Lundberg
Simon Lundberg - 5 dagar sedan
First
Mohamed Abdinasir
Mohamed Abdinasir - 5 dagar sedan
Bäst video
Melvin asp
Melvin asp - 5 dagar sedan
Lika ni som hejar på Victor 👍🏻👆👇
GamerPro152
GamerPro152 - 6 dagar sedan
Det var bara för han fick Hokey Klubban
GamerPro152
GamerPro152 - 6 dagar sedan
Joel var inte så bra VIKTOR BORDE VINNA JOEL VAR INTE ALLS BRA
wnnalis cioov
wnnalis cioov - 6 dagar sedan
Jag var ju sämst hahaha😂
Åsa Arnström
Åsa Arnström - 6 dagar sedan
Du va vi Coop
Basse 08
Basse 08 - 6 dagar sedan
Rasmus har mina fotbolls skor
muzamil Hassan
muzamil Hassan - 6 dagar sedan
jag vill vinna för att jag har inga dobar skor
bilias hour
bilias hour - 6 dagar sedan
lika den här kommentaren om du såg Fotboll24 och hussein från swedish family i bakrunden
itz-Osse
itz-Osse - 7 dagar sedan
igen !!!
alisuo toko
alisuo toko - 7 dagar sedan
lika den här kommentaren om du såg Fotboll24 och hussein från swedish family i bakrunden
Emily An
Emily An - 8 dagar sedan
Den var bra
HwT scotch
HwT scotch - 8 dagar sedan
Jag gillar att Adrian refererar till videos han inte gör längre
hen ko
hen ko - 8 dagar sedan
Absolutely fantastic work!!!?
Gustav Hjellstrom
Gustav Hjellstrom - 8 dagar sedan
Feens är bättre
aka pesic
aka pesic - 8 dagar sedan
Hur många kalsonger var det?
aka pesic
aka pesic - 8 dagar sedan
Nån annan såg Joels fläck på munnen?
MAITFIFA Tomu
MAITFIFA Tomu - 9 dagar sedan
-_-_-_-_-_-_-_-_-
MAITFIFA Tomu
MAITFIFA Tomu - 9 dagar sedan
-_-_-_-_-_-
Cassie
Cassie - 9 dagar sedan
Äntligen en lång video
Ailsa Ni
Ailsa Ni - 9 dagar sedan
lika den här kommentaren om du såg Fotboll24 och hussein från swedish family i bakrunden
Charming nowhere to hide
Charming nowhere to hide - 9 dagar sedan
Ingen bryr sig om du är först eller inte
Majaaa
Majaaa - 9 dagar sedan
Nathalie är så rolig!!!😍😍
Henrik Nilsson
Henrik Nilsson - 9 dagar sedan
Fina grabbar
Swedish Dynamite
Swedish Dynamite - 10 dagar sedan
5:05 har aldrig skrattat så mycket
Måns Lindhagen
Måns Lindhagen - 10 dagar sedan
BÄST
Sonic Shirin
Sonic Shirin - 10 dagar sedan
grattis viktor du var duktig
Petter Bergström
Petter Bergström - 10 dagar sedan
14:47 Adrian har bajat ner sig hahaha
Wilmer Bergman
Wilmer Bergman - 10 dagar sedan
14:46 Adrian har skitit ner sig
Viktor Pasanen
Viktor Pasanen - 10 dagar sedan
Jag har prenumererat på fotbollstuben sen första videon
david 07
david 07 - 10 dagar sedan
Fler kvinnliga youtubers i era videos!!
Oliver Forsell
Oliver Forsell - 11 dagar sedan
Jag skulle åkt till nike-affären och köpa skor där istället
Ludvig Malmström
Ludvig Malmström - 11 dagar sedan
Mer videos med Rasmus, Micke och Adrian.
Herbert Wefer
Herbert Wefer - 11 dagar sedan
Lika om ni har varit på Segeltorp IF
Mzarords
Mzarords - 11 dagar sedan
Jag bor nära enebyängen där de spelade in på sportcenter
Oscar Johnsson
Oscar Johnsson - 11 dagar sedan
Jättebra video
Mrmattybro
Mrmattybro - 11 dagar sedan
Oj vad skön Micke är
Supreme Bag
Supreme Bag - 11 dagar sedan
så jävla bra
luca unzueta
luca unzueta - 11 dagar sedan
Jag trodde fifa
Bom Bom
Bom Bom - 11 dagar sedan
Äntligen en lång video
Christoffer Stenstave
Christoffer Stenstave - 11 dagar sedan
gillar mer när ni kör fotbolls challenges
Alfred Eriksson HE10b
Alfred Eriksson HE10b - 11 dagar sedan
Ni är bäst
Yousof Hussaini
Yousof Hussaini - 11 dagar sedan
Den var bra
Markus Retkowski
Markus Retkowski - 11 dagar sedan
lika den här kommentaren om du såg Fotboll24 och hussein från swedish family i bakrunden
Game Fine
Game Fine - 11 dagar sedan
#Gamefine
Samantha Olsson
Samantha Olsson - 11 dagar sedan
Är väldigt sen att skriva men han heter Victor!! Lol haha
Jonas Folker
Jonas Folker - 11 dagar sedan
Jätte kul så bra video
The Griffin
The Griffin - 11 dagar sedan
tjugoåttonde :)
William Tiderblom
William Tiderblom - 11 dagar sedan
Förebilder😍 ni e kungar skulle kunna se den flera gånger om 👍