Kostik Harju
Kostik Harju
  • 109
  • 2 561 924
  • Gick med 25 aug 2014
YoYoYoo allesammans!! Välkomna till min svenska kanal :)

Video
Intervjuar Fulla Människor | Kollar Du På Porr?
Intervjuar Fulla Människor | Kollar Du På Porr?
6 dagar sedan
Jag Intervjuar Fulla Människor på Stureplan och tar reda på ifall folk kollar på porr eller inte! Tack till Daniel Norlin som alltid hjälper mig bakom kameran: sezone.info Se fler Intervjuer: sezone.info/view/dmtIeWlVdy1qWWs.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Ger Mitt Nummer Till Tjejer Som INTE Bett Om Det..
Ger Mitt Nummer Till Tjejer Som INTE Bett Om Det..
11 dagar sedan
Hallöj!! Jag ville teste att ge ut mitt nummer till tjejer som inte bett om det och se hur de reagerar! Vad tycker ni? :) Tack till alla som kollar och Prenumererar! HJÄLP MIG TILL 40K här: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html? Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
KASTAR FILTAR PÅ FRÄMLINGAR PRANK!! DEL 2
KASTAR FILTAR PÅ FRÄMLINGAR PRANK!! DEL 2
15 dagar sedan
Jag kastar filtar på främlingar tillsammans med Daniel Norlin & Eliott Malhotra i affären! Detta är del två av mitt och Daniels första prank som ni kan se här: sezone.info/view/dU9wQ0VKSlNQcjQ.html Eliotts kanal: sezone.info/user/OcRDbSB1liuFPbGxs14CSQ.html Daniels Kanal: sezone.info Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Intervjuar Fulla Människor | Rakar Du Dig?
Intervjuar Fulla Människor | Rakar Du Dig?
18 dagar sedan
Jag Intervjuar Fulla Människor på stan och tar reda på ifall de rakar sig eller inte! Hoppas ni gillar videon lika mycket som jag älskar att driva med fölk! OM ni gör det får ni jätte gärna Prenumerera här: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html? Tack till Dööniel som filma: sezone.info Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Halloween Prank│Bus eller Godis?
Halloween Prank│Bus eller Godis?
20 dagar sedan
Jag tillsammans med Daniel Norlin ville sprida lite glädje men samtidigt skrämma folk på Halloween! Hoppas ni gillar videon! Prenumerera gärna här: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html? Döniels Kanal: sezone.info Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANK│Vill Du Ha En Trekant? Ft. Johanna Berg
PRANK│Vill Du Ha En Trekant? Ft. Johanna Berg
23 dagar sedan
Jag tillsammans med Johanna Berg frågar folk på stan ifall de vill ha en trekant! Detta var verkligen sjukt roligt att göra så om ni tyckte om det lika mycket som oss får ni gärna lämna en LIKE så kommer vi i part 2 fråga par ifall de vill ha en fyrkant :) Prenumerera för fler pranks: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html? Johannas kanal: sezone.info Se vår video på Johannas kanal här: sezone.info/view/cTB2Rm5vRmtEZ2M.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANK│Vill Du Bli Min Flickvän?
PRANK│Vill Du Bli Min Flickvän?
24 dagar sedan
PRANK│Vill Du Bli Min Flickvän? Tumma upp klippet om ni gilla det så löser jag garanterat fler public pranks! Ni är BÄST!! Prenumerera jätte gärna här: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html? Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
ÖVERRASKAR TOMAS OCH MALIN MED EN RESA!!
ÖVERRASKAR TOMAS OCH MALIN MED EN RESA!!
27 dagar sedan
Jag och Daniel Norlin överaskar Tomas och Malin till Kina! Detta var verkligen en sjuk resa! Har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv! Prenumerera jätte gärna: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html?view_as=subscriber Daniel Norlis Kanal: sezone.info Tomas och Malins Kanal: sezone.info Säger JA till Familjen i 24H: sezone.info/view/YzR4UGhOMFZ4cjA.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Vilken Färg Är du? REAGERAR PÅ TIKTOK (DEL 2)
Vilken Färg Är du? REAGERAR PÅ TIKTOK (DEL 2)
Månad sedan
Vilken färg är du reagerar på TikTok igen! Det är verkligen alltid lika roligt att hänga med färgerna! TACK för att ni prenumererar och kommenterar! Ni är INSANE! BLOOPERS: sezone.info/view/aXpxT0d2a05aXzA.html Gustav Härdners kanal: sezone.info/user/uBt5BR-mKCItoZE-eXBBcg.html Filip Pelas: instagram.com/filippelas/ Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Vilken Färg Är Du? TACK
Vilken Färg Är Du? TACK
Månad sedan
YoYooYooo! TACK till alla er som har röstat på oss! Ni är bäst! Donera jätte gärna på: www.barncancerfonden.se/jag-vill-bidra/bli-manadsgivare/ Vi ses redan imorgon 09:00 igen när färgerna reagerar på TikTok! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
ENSAMMA PÅ LISEBERG MED TOMAS & MALIN
ENSAMMA PÅ LISEBERG MED TOMAS & MALIN
2 månader sedan
Vi är ensamma på Liseberg med Tomas och Malin och självklart med gröne Daniel Norlin! Detta var verkligen bland det roligaste jag har gjort! ÄLSKAR att spendera dagar med personer som har lika mycket energi som mig själv haha! Hoppas ni gillar vloggen!! RÖSTA PÅ OSS I BARNCANCERGALAN: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2l3AYiTz1hnHknJa2yBU518C_6i_Gx3NGzenTSQTifAbXJw/viewform Tomas & Malins Video: sezone.info/view/cFI3eVpEZWMyUEk.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
YOGA CHALLENGE MED KLARA MONTES
YOGA CHALLENGE MED KLARA MONTES
2 månader sedan
RÖSTA PÅ OSS I BARNCANCERGALAN: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2l3AYiTz1hnHknJa2yBU518C_6i_Gx3NGzenTSQTifAbXJw/viewform Tack för att ni tittar och supportar kanalen! OM ni gillar det jag gör så får ni gärna prenumerera och rösta på oss i Barncancergalan med länken ovanför! Ni är INSANE!! STORT TACK till Lapoint Surf Camps: bit.ly/2ZEH9Bm Clean Up Video: sezone.info/view/X3prRTFjNTk0NTg.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
SÄGER JA TILL DANIEL I 24H!! Del 2
SÄGER JA TILL DANIEL I 24H!! Del 2
2 månader sedan
TACK FÖR ATT DU RÖSTAR: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2l3AYiTz1hnHknJa2yBU518C_6i_Gx3NGzenTSQTifAbXJw/viewform Jag säger bara JA till Daniel Norlin i 24 timmar på Sri Lanka! Vill ni se en del 3? 10K LIKES! Länk till Lapoint Surf Camp: bit.ly/2ZEH9Bm Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
JAG HAR RIKTIGT STORA NYHETER
JAG HAR RIKTIGT STORA NYHETER
2 månader sedan
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2l3AYiTz1hnHknJa2yBU518C_6i_Gx3NGzenTSQTifAbXJw/viewform Riktigt stora nyheter i denna video! Hoppas att ni stöttar oss och röstar på SPÖKBOLL! Tack för all kärlek vi älskar er! Lapoint Surf Camp: bit.ly/2ZEH9Bm Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Vilken Färg Är du? SNUSKIG Q&A
Vilken Färg Är du? SNUSKIG Q&A
2 månader sedan
Vilken Färg Är Du svarar på era frågor. Men inte vilka frågor som helst. Utan en DIRTY Q&A som ni har bett om! Så här har ni bara för att vi älskar er! Prenumerera på kanalen så ses vi snart igen! OMBYTTA ROLLER: sezone.info/view/Z3Ntcjg0ZDU5TGM.html Gustavs kanal: sezone.info/user/uBt5BR-mKCItoZE-eXBBcg.html instagram.com/gustavhardner/?hl=sv Viktors kanal: sezone.info instagram.com/viktorklemming/?hl=sv Filips kanal: instagram.com/filippelas/?hl=sv Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
TESTAR KINESISKT GODIS MED JASSE & DANIEL
TESTAR KINESISKT GODIS MED JASSE & DANIEL
2 månader sedan
Jag testar Kinesiskt godis med Jasse och Daniel vilket vi aldrig har gjort förut. Eller ah vem har egentligen? KOMMENTERA OCH LIKA upp den till 5K likes så gör vi en part två när vi testar godis från Sri Lanka! Video med Jasse: sezone.info/view/WVVXUFJhQTN2V2M.html Video med Daniel: sezone.info/view/MVRld3F6bTNnZU0.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!! #trending #såjääelagöttdå
SÄGER JA TILL FAMILJEN I 24H (I KINA)
SÄGER JA TILL FAMILJEN I 24H (I KINA)
3 månader sedan
Jag bestämde mig för tacka JA till ALLT i 24 timmar i Beijing! Vad tyckte ni om videon? Prenumerera jätte gärna så når vi 30K tsm! sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
VÄRLDENS LÄNGSTA SELFIE
VÄRLDENS LÄNGSTA SELFIE
3 månader sedan
Världens stelaste och kanske längsta selfie går till Mongoliet! Hoppas att ni gillar familje vloggar lika mycket som jag. Kommentera GRATTIS MAMMA HARJU så kommer hon att bli super glad haha! Kan nån gissa var nästa stop är? Prenumerera & hjälp mig till 30K: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html? Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Spenderar 24H+ på RYSKT MILITÄRTÅG
Spenderar 24H+ på RYSKT MILITÄRTÅG
3 månader sedan
Vi spenderar mer än 24H på transsibiriska järnvägen! Nu får ni se hur det är att bo på ett ryskt tåg i över tre dagar. Prenumerera om ni supportar det jag gör så når vi 30K subs tillsammans! Prenumerera: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH ALLA KOMMENTARER!!
HAFFA GUZZ - I RYSSLAND
HAFFA GUZZ - I RYSSLAND
3 månader sedan
Ni får följa med två vloggdagar i Ryssland, Moskva och se hur man haffar ryska damer! PRENUMERERA & HJÄLP MIG TILL 30K SUBS! PRENUMERERA: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
SÄGER JA TILL FRÄMLINGAR I 24H
SÄGER JA TILL FRÄMLINGAR I 24H
3 månader sedan
Jag säger ja till främlingar i Ryssland i 24h. Först tänkte jag att det är en bra ide! Sen slutade det med att hela familjen hamna i en helt annan stad! Så vi LÄR ju nå 10K likes på videon om ni vill se när jag Haffar Guzz i Ryssland! Tack till min lillebror som är längre än mig för hjälpen! Följ han här: instagram.com/officialleoharju/ Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Intervjuar HÖGA Människor i Amsterdam | Vad Är Farligast?
Intervjuar HÖGA Människor i Amsterdam | Vad Är Farligast?
3 månader sedan
Vi Intervjuar höga människor i Amsterdam och tar reda på vad som är farligast? Alkohol eller Cannabis. Vad tror du? KOMMENTERA! PRENUMERERA: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html?view_as=subscriber Prenumerera på Daniel: sezone.info Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
FESTAR I TVÅ LÄNDER PÅ 24H!!
FESTAR I TVÅ LÄNDER PÅ 24H!!
3 månader sedan
Yo Yoo Yooo allesammans! Denna vlog är mer fest än vanligt och vi ångrar ingenting! Hoppas ni gillar den och är taggade på Fulla Intervjuer imorgon fast med en twist! Följ mig på Instagram och Prenumerera så är du BÄST Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Intervjuar Fulla Människor | Favoritställning?
Intervjuar Fulla Människor | Favoritställning?
4 månader sedan
Vi intervjuar fulla människor på Östermalm och tar redar på vilken deras favoritställning i sängen är. Blir du inte nyfiken? Ehh jo det blir man. Likea videon och kommentera fler frågor som jag ska ställa i nästa Intervju video! Daniels Kanal: sezone.infofeatured Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
SÄGER JA TILL DANIEL I 24H
SÄGER JA TILL DANIEL I 24H
4 månader sedan
I den här videon säger jag ja till Daniel Norlin i 24 timmar. Senare får ni även se röde Jasse som joinar oss och hjälper till med utmaningar. 5K LIKES PÅ VIDEON SÅ MÅSTE DANIEL SÄGA JA TILL MIG I 24H :) Daniels Kanal: sezone.info Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
EN HELT ÄRLIG Q&A
EN HELT ÄRLIG Q&A
4 månader sedan
Jag svarar på era frågor i en ärlig Q&A. Är jag tsm med Daniel Norlin? Har jag och Jasse legat? Nu får ni veta sanningen! TACK för all respons på senaste videorna ni är INSANE :) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Intervjuar Fulla Människor | Singel eller Förhållande?
Intervjuar Fulla Människor | Singel eller Förhållande?
4 månader sedan
I detta avsnitt så tar vi reda på ifall man ska vara singel eller i förhållande. Detta är vad folket svarade.. KOMMENTERA vad jag borde ställa för fråga i nästa avsnitt :) Daniels Kanal: sezone.info Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Vilken Färg Är du? REAGERAR PÅ TIKTOK
Vilken Färg Är du? REAGERAR PÅ TIKTOK
4 månader sedan
Vilken Färg Är du? Alla personlighetsfärger reagerar på TikTok och vi svimmade av skratt! Skulle ni vilja se oss byta färg? KOMMENTERA!! Senaste videon: sezone.info/view/aHNJNFNwUEkxazg.html ÄVEN STORT TACK TILL 20K PRENUMERANTER! NI ÄR INSANE!! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANK│Nyser I Biblioteket!!
PRANK│Nyser I Biblioteket!!
4 månader sedan
YoYooYoo allesammans! Stort TACK till 20 tusen Prenumeranter och för all respons på senaste videon! I denna video får ni hänga med mig, Daniel Norlin, Leo Harju och Igor! Sen passade jag på att nysa i biblioteket.. Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Intervjuar Fulla Människor | Spelar Storleken Roll?
Intervjuar Fulla Människor | Spelar Storleken Roll?
4 månader sedan
Vi Intervjuar Fulla Människor och tar reda på ifall storleken spelar roll. Ja ni vet exakt vad jag menar. Detta är vad vi fick för svar.. Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Tack till Döniel som hjälpte mig att filma: sezone.info Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Hur FARLIGT Är Det att RÖKA På En Bensinstation?
Hur FARLIGT Är Det att RÖKA På En Bensinstation?
4 månader sedan
Hur farligt är det att röka nära en bensinstation egentligen? Jag och Daniel Norlin ville ta reda på ifall främlingar säger till när man ser nån som gör det! Detta är vad som hände.. Se Döniels video: sezone.info/view/U19VR2tNem92NlU.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
REAGERAR PÅ TIKTOK MED JASSE DANIEL & JÖREMY
REAGERAR PÅ TIKTOK MED JASSE DANIEL & JÖREMY
5 månader sedan
Jag och Daniel Norlin åkte hem till Jasse och Jöremy för att reagera på TikTok! Detta är vad som hände.. Lika videon för en part två och kommentera vad vi ska reagera på nästa gång! Daniels kanal: sezone.info/user/OOCukrwytgtZJgNOxIQzIQ.html Jasses kanal: sezone.info/user/Q-0vtssWPv_XXUGcR0c3AQ.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
HÄRMAR FRÄMLINGAR PÅ GYMMET!! Part 2
HÄRMAR FRÄMLINGAR PÅ GYMMET!! Part 2
5 månader sedan
Jag tillsammans med Eliott Malhotra spelade in när vi härmar främlingar på gymmet. Sen så spelade vi in ett till prank till Elliots kanal som direkt blev borttagen från SEzone. Så om ni vill se det pranket så får ni tumma upp denna video så löser vi ett nytt till er! Härmar främlingar part 1: sezone.info/view/R29RXzByWFhKelU.html Prenumerera: bit.ly/2RaGJw7 Prenumerera på Eliott: sezone.info/user/OcRDbSB1liuFPbGxs14CSQ.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
FÖRLORAREN FICK DRICKA FRÅN EN SKO!!
FÖRLORAREN FICK DRICKA FRÅN EN SKO!!
5 månader sedan
I den här videon drar jag tillsammans med JBL och Daniel Norlin till Summerburst Göteborg! Det hände SÅ mycket på två dagar och ni får se ALLT! Tumma upp vloggen ifall ni gillar den! instagram.com/jblaudio_se/?hl=sv Daniels låt: open.spotify.com/track/2ePCKRg0A9AAWgaXpQudkT?si=kGeL2IqzQ1GkuZ22TsHKfw Val Thorens Vloggen: sezone.info/view/QU9EYkVRN3p3NnM.html Daniels kanal: sezone.info/user/OOCukrwytgtZJgNOxIQzIQ.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
VAD GÖR FOLK FÖR 100KR?
VAD GÖR FOLK FÖR 100KR?
5 månader sedan
I den här videon så ville jag & Daniel Norlin se ifall folk kan tänka sig att äta surströmming för 100 kronor. Hade ni gjort det? Kommentera "SURT" om ni har testat det nån gång! Tack till Döniel som hjälpte mig att filma: sezone.info/user/OOCukrwytgtZJgNOxIQzIQ.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
VLAD & DANIEL KÖR HEMLIG SPELNING
VLAD & DANIEL KÖR HEMLIG SPELNING
5 månader sedan
Jag och Daniel Norlin fick tillsammans med Vlad Reiser dra ner till Grebbestad och hypa på scenen! Vilket är bland det roligaste att göra! 1000 likes på vloggen så släpper jag en låt! Mer säger jag inte haha! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Kolla INTE om du är under 18.. *sjukaste 48 timmars vlogg*
Kolla INTE om du är under 18.. *sjukaste 48 timmars vlogg*
5 månader sedan
Jag och Vlad Reiser blev bjudna till en kryssning med XCruise. Det var väldigt spontant och allting eskalerade till det bättre! Riktiga 48 timmar med bra samvete! Ni är INSANE Samarbete: harju.konstantin@gmail.com Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
LAMBORGHINI VS COCA-COLA **EXPERIMENT**
LAMBORGHINI VS COCA-COLA **EXPERIMENT**
6 månader sedan
Vi kör över saker men en Lamborghini så som Coca-Cola, chips, och kondomer. Hoppas ni gillade videon! Tryck like om ni vill se en Part 2? PRENUMERERA: sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.htmlabout Följ även @Martin.purplelambo sezone.info @Rasmusgozzi sezone.info/user/04AKLlxr1JISPsUQ7ARhQQ.htmlvideos @Andrezunigaa Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
FAMILJEN LUNDELLS HEMLIGA FEST..
FAMILJEN LUNDELLS HEMLIGA FEST..
6 månader sedan
Daniel Norlin och jag tillsammans med Jasmine Gustafsson smög in på Joakim Lundells hemliga projekt fest!! Det var nog den bästa festen att börja sommaren med! Hoppas att ni verkligen gillar vloggen! Ni är INSANE! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Vilken färg är du?│JASSE GÖR FÄRGTESTET
Vilken färg är du?│JASSE GÖR FÄRGTESTET
6 månader sedan
Vilken färg är du? Tillsammans med Jasmine "Jasse" Gustafsson gjorde vi färgtestet på henne och fick fram två färger! Kommentera vilken färg ni blir i kommentarerna! Annars hoppas jag att ni gillar denna långa video så ses vi i helgen! Kommer bli maxat. Jag lovar. Jasses kanal: sezone.info/user/Q-0vtssWPv_XXUGcR0c3AQ.html Instagram: Kostikharju & Jasminegustafsson Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
IDAG FLYTTAR VI IHOP!!
IDAG FLYTTAR VI IHOP!!
6 månader sedan
Idag så flyttar jag och Daniel Norlin äntligen ihop och tar nästa steg i vårat förhållande. Hoppas ni gillar vloggen! PRENUMERERA sezone.info/user/1yN5oPnEOKDcpq1UY6QU4w.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
NI VILLE BLI INTIMA MED MIG│Q&A
NI VILLE BLI INTIMA MED MIG│Q&A
6 månader sedan
YoYooYooo sllesammans! Tumma upp videon om ni kollade igenom HELA! Så får ni gärna ställa fler och grövre frågor i kommentarerna så ser jag till att svara på de i nästa video! Vem kan ställa den grovaste frågan? Hahaha!! Ni är INSANE Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Gör INTE Detta I Trafiken
Gör INTE Detta I Trafiken
6 månader sedan
YoYooYooo allesammans!! Nu får ni följa med oss personlighetsfärger och se hur störda vi är egentligen. Nästa dag möter jag VloggRobert och Vlad Reiser där vi testar den senaste Tesslan Model 3. Vilket är det framtidens bil! Senare på kvällen avslutar vi dagen hemma hos mig när Vlad får för sig att göra ett experiment i mitt kök.. Vilket går sådär.. Färgvideon: sezone.info/view/NGQ2V2RidjRzUDQ.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANK│Den Osynliga Kompisen
PRANK│Den Osynliga Kompisen
7 månader sedan
YoYooYooo allesammans!! Hoppas verkligen ni gillar denna video! Det roligaste som finns är att spela in pranks! Sen blir det såklart roligare med Daniel Norlin! Intervju video: sezone.info/view/YjdkYmRMa3ktd00.html Vi har även gjort en video på Daniels kanal som ni kan se här: sezone.info/view/QWRWc0MwMU1CYUU.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Vilken färg är du?│ANIS GÖR FÄRGTESTET
Vilken färg är du?│ANIS GÖR FÄRGTESTET
7 månader sedan
YoYooYooo allesammans! I denna video gör även jag färgtestet med Anis Don Demina och det visar sig vara helt fel om vad jag trodde han var för färg! Så sjukt spännande! Så lämna gärna en kommentar och berätta vilken färg ni är! Annars så kan ni kolla in avnittet när vi reagerar på Hemliga Beundrare där jag är med på hans kanal här: sezone.info/view/cWJzU3BReFgyWXM.html Instagram: Kostikharju & Anisdondemina Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Vilken färg är du?│VLAD GÖR FÄRGTESTET
Vilken färg är du?│VLAD GÖR FÄRGTESTET
7 månader sedan
YoYooYooo allesammans! I denna video tar vi reda på vilken personlighetstyp Vlad Reiser är! Vilket visade sig vara helt fel av vad jag trodde om Vlad. Kommentera gärna vilken färg ni är och glöm inte att Prenumerera! Se när vi reagerar på mitt avsnitt av Hemliga Beudrare: sezone.info/view/MkVvM185WkVIWjQ.html Instagram: Kostikharju & Vladreiser Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANK | Du tappade din dildo..
PRANK | Du tappade din dildo..
7 månader sedan
YoYooYoo allesammans! Idag fick jag hjälp av Daniel Norlin att filma mitt favorit prank med sexleksaker från: www.vuxen.se/ Tumma upp pranket om ni tycker om de lika mycket som jag! Så ses vi i nästa video! Ni är INSANE! Daniels kanal: sezone.infovideos Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
ÄR BOXNINGEN RIGGAD?
ÄR BOXNINGEN RIGGAD?
7 månader sedan
YoYooYooo allesammans! Kaaan tänka mig ifall ni gillar denna vlogg så får ni gärna kommentera vem ni tycker vann matchen mellan mig och Praktikanten och Konstiga Bloggen vs Daniel! Har ni inte sett den så kan ni se båda matcherna här: sezone.info/view/eEtsYXVpdE53SEk.html Vilka mer hade ni velat se mötas? KOMMENTERA!! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Testa INTE detta påverkad..
Testa INTE detta påverkad..
7 månader sedan
YoYooYooo allesammans!! Hoppas ni mår betydligt bättre än vad vi gjorde efter denna korta och spontana party resa haha! Däremot hann vi åka lite skidor i förra vloggen! Nu fick ni i alla fall se hur mycket fest det blev! Så vi tackar för oss och ska sova ut som aldrig förr kan jag säga. Skriv gärna nånting fint som jag kan läsa igenom när jag är bakis haha! Ni är INSANE ! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
MIN NYA FLICKVÄN?
MIN NYA FLICKVÄN?
7 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Hoppas verkligen att ni gillar den här party vloggen från Val Thorens. Jag och Daniel Norlin åker på en fett najs resa till Frankrike. Detta är är bara de två första dagarna! Vilket innebär att jag kommer hitta på ännu galnare grejer att göra till nästa video! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANK | LÅTSAS KÄNNA FRÄMLINGAR
PRANK | LÅTSAS KÄNNA FRÄMLINGAR
8 månader sedan
YoYooYoo allesammans! Jag och Daniel Norlin fick feeling att driva med folk på stan idag. Så hoppas ni gillar detta prank för vi tänkte nämligen börja ladda upp lite spontana klipp igen och verkligen göra de stelaste grejerna. Kommentera gärna vad ni skulle vilja se så löser jag resten! Ni är INSANE! Daniels Kanal: sezone.info/user/OOCukrwytgtZJgNOxIQzIQ.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
TJAFS I NYA YOUTUBEHUSET?
TJAFS I NYA YOUTUBEHUSET?
8 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! TACK så sjukt mycket för 10K Subs! Det betyder bara att jag ska driva med så mycket folk på stan att klockorna stannar! Ni vill ha mer Pranks och då ska ni få Pranks! Men den här gången får ni följa med mig till SEzonehuset, när jag skrämmer livet ur min mamma på jobbet och på ett riktigt najs event! Sen även en liten sneakpeak av utgången haha! Tumma gärna upp vloggen om ni gillar den så ses vi väldigt, väldigt, väldigt snart my ffriends! Ni är INSANE! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Vilken färg är du?│VI GÖR FÄRGTESTET
Vilken färg är du?│VI GÖR FÄRGTESTET
8 månader sedan
│GÖR FÄRGTESTET I KOMMENTARERNA │ YoYooYoo allesammans! I denna video får ni äntligen se vad ni alla har väntat på! Vilken personlighetsfärg har egentligen Viktor Klemming, Gustav Härdner, Filip Pelas och självklart jag Kostik Harju! Detta blev så intressant att vi var tvugna att ha med hela diskussionen oklippt! Instagram: instagram.com/viktorklemming/?hl=sv instagram.com/gustavhardner/?hl=sv instagram.com/filippelas/?hl=sv Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANK│HÄRMAR FRÄMLINGAR PÅ GYMMET!
PRANK│HÄRMAR FRÄMLINGAR PÅ GYMMET!
8 månader sedan
YoYooYooo allesammans! Här kommer en reupload från vintras när jag och Daniel Norlin filmade ett Prank på ett gym i Stockholm. Tyvvär var vi tvunga att radera hela pranket eftersom att man tydligen inte fick filma där. Även fast fyra av personalen som jobbar där sa att vi fick. Men detta prank är verkligen för roligt för att inte ha med på SEzone så jag har suddat bort alla loggor som uppstår samt personer i bakrunden med flit. Det är däremot ok för resterande personer att vara med i videon. Vi skulle uppskatta om ni kunde tumma upp klippet och kommentera vilken av reaktionerna som blev bäst enligt er! Annars får ni ha en super dag så ses vi snart! Ni är INSANE! PRANK│HÄRMAR FRÄMLINGAR 2: sezone.info/view/N3hCSUtGbFVxeDQ.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
SVERIGES BÄSTA HAUL
SVERIGES BÄSTA HAUL
8 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Hoppas ni verkligen gillar denna video! Älskar när så många av er kommenterar eftersom att jag alltid läser och försöker svara på er! Ni är INSANE! MERCH! 15% fram till 15e: shop.spreadshirt.se/d-dax 6 SAKER DU ALDRIG SKA MIXA - bit.ly/2Cb4Qod Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
3 STEG TILL ETT BÄTTRE LIV
3 STEG TILL ETT BÄTTRE LIV
8 månader sedan
Förra videon: sezone.info/view/WUx2dWdaXzRkd2M.html YoYooYoo allesammans!! Hoppas verkligen ni gillar min spontanitet hahaha! Detta var så sjukt roligt att spela in! Dela gärna den med en kompis eller nån som behöver höra detta. Vi alla har problem och ingen är ensam om det. Även om det kan kännas så ibland. Så va dig själv och gör det du tycker är kul! Kommentera gärna vad ni tyckte också så ses vi i nästa video väldigt snart! Ni är INSANE! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
LÄR KÄNNA MIG PÅ RIKTIGT
LÄR KÄNNA MIG PÅ RIKTIGT
8 månader sedan
YoYooYooo allesammans!! Hoppas verkligen ni uppskattar den här videon lika mycket som jag! Försöker varje dag bli mer personlig med er så vore super najs om ni fortfarande ställer frågor till mig! Jag läser och svarar på alla! Nu ska vi se till att växa tillsammans med den bästa energin som finns på SEzone! Ps. Ni är INSANE!! MERCH 15% rabatt NU!: shop.spreadshirt.se/d-dax KH SHOW: sezone.info/user/OX7lBP6zOpDRO7YAZ-xTrw.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
KONTRAST (Behind The Scenes)
KONTRAST (Behind The Scenes)
8 månader sedan
YOYOOYOOO ALLESAMMANS!! Hoppas ni gillar vlöggen! Dax för er haha! Kommentera gärna vad ni tyckte och så kanske vi ses nån gång! Ni är INSANE!! UTE PÅ SPOTIFY NU! : bit.ly/2GRbIeh MERCH: shop.spreadshirt.se/d-dax Musikvideon: bit.ly/2T8RraA Tack till sezone.info sezone.info Timur & Deco Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
VÅR KAMERAMAN FÖRSVANN PÅ BALI│STORYTIME
VÅR KAMERAMAN FÖRSVANN PÅ BALI│STORYTIME
9 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Ni får följa med mig och Daniel Norlin och se hur vi lyckades tappa bort vår kamera man Jonathan i Bali dom sista 24 timmarna. Vilket faktiskt blev riktigt roligt att titta på eftersom att jag som tur är vloggade hela händelsen! Vad tyckte ni om min första storytime? Vill ni ha fler? Kommentera!! Lapoint Surf Camp: bit.ly/2seThqo Daniels Storytime: sezone.info/view/ZlprM1MzemRIR0k.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Är Vlads ÖVERGIVNA Flygplan Fake?? *EXPOSED*
Är Vlads ÖVERGIVNA Flygplan Fake?? *EXPOSED*
9 månader sedan
YoYooYoo allesammans! I den här videon besöker jag, Jonathan Markström och Daniel Norlin det övergivna flygplanet som Vlad Reiser besökte under sin Bali resa. Är det fake att maffian äger det? Vad finns i planet? Så mycket frågor och vi har alla svar! Kommentera vad ni tror! Tumma gärna upp videon och prenumerera om ni kollade på hela videon! Lapointsurfcamp: bit.ly/2seThqo Daniels Video: bit.ly/2S0GTVD Vlads video: sezone.info/view/VHI5dTRvdjR4WGs.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
HON BLIR ATTACKERAD AV EN VILD APA!!
HON BLIR ATTACKERAD AV EN VILD APA!!
9 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Hoppas verkligen ni gillar vloggen och att ni trycker på tummen upp för att bevisa det! Jag kommer alltid att ha bäst energi med er hjälp och fortsätta min kanal för allas skull! Så TACK till er som kollar och kommenterar! Ni är INSANE!! Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
HAN FICK SURF BRÄDAN I HUVUDET!!
HAN FICK SURF BRÄDAN I HUVUDET!!
9 månader sedan
YoYooYooo allesammans! Hoppas att ni mår super bra och är lika taggade på livet som oss! Tack för all feedback på vloggarna! Jag läser allas kommentarer och lyssnar verkligen på er! Likea klippet om ni supportar och är med oss på resan! Läs mer om vår resa: bit.ly/2seThqo Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
VI FLYDDE LANDET!!
VI FLYDDE LANDET!!
9 månader sedan
YoYooYoo allesammans! Nu är äntligen första vloggen uppe från vårat camp! Det är så sjukt coolt här så att alla klockor stannar! Ni ska få följa med hela veckan med oss och se allt som händer! Så kommentera vad ni skulle vilja se oss göra så löser vi det 100%! Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Hunden i Lunden (Behind The Scenes)
Hunden i Lunden (Behind The Scenes)
9 månader sedan
YoYooYoo allesammans! Här är alltså en vlogg från hur vi spelade in parodin på Katten i Trakten! Den blev såååå fet haha! Tumma upp och kommentera ifall ni gillade klippet! :) Musikvideon: sezone.info/view/WVJHczF5T0NrM3M.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
REAGERAR PÅ 75 Svenska memes med Daniel Norlin!!
REAGERAR PÅ 75 Svenska memes med Daniel Norlin!!
9 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Jag och Daniel Norlin fick för oss att testa o reagera på 75 Svenska "memes". Kommentera gärna ifall ni tycker att allt som var med i klippet verkligen är memes? För vi blev riktigt förvånande. Vill ni ha fler videos när jag och Daniel reagerar på saker? Likea isåfall detta klipp! Annars får ni ha det SÅ jääeella gött! Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
5 TUSEN LIKES SÅ TATUERAR JAG MIG!!
5 TUSEN LIKES SÅ TATUERAR JAG MIG!!
10 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Va tvungen att ladda upp vloggen igen eftersom det saknades ett klipp i slutet haha. Men.. OM denna video får 5K likes så kommer jag som sagt att tatuera mig! DELA denna vlogg med era vänner, grannar och er mormor så ser vi till att det händer!! Det blir isåfall min första tatuering! Så om ni vill se mig grina som en bebis får ni se till att det händer haha! Då får ni också se vad det är för tatuering och var den ska sitta! Kommentera vilken färg ni är så ses vi i nästa video! Ni är INSANE! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
STOPPADE AV POLISEN..
STOPPADE AV POLISEN..
10 månader sedan
Hallååååååååja! Så jäella gött för er! :) Hoppas att ni ÄLSKAR den nya vloggstilen lika mycket som jag och Daniel! TUMMA upp videon så kör vi gärnet!! :D Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANKAR PÅ IKEA & STÖNAR PÅ GYM!!
PRANKAR PÅ IKEA & STÖNAR PÅ GYM!!
10 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Hoppas ni gillar denna video och kommenterar vilken del som ni tyckte om mest? Blir så glad då! :) Vloggen på Daniels kanal: sezone.info/view/a1Z6T3FtQkM1ZEk.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
BLIND i 24 Timmar Challenge
BLIND i 24 Timmar Challenge
10 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Hoppas verkligen att ni gillar denna video! Jag fick iden av filmen "Bird Box" - sezone.info/view/bzJBc0lYU2gyeG8.html Det var verkligen inte lätt att utföra denna utmaning. Jag uppmanar ingen att testa på samma sak. Däremot var det riktigt spännande att prova på o inte se nånting på 24 timmar. Om ni tyckte om utmaningen får ni tumma upp klippet och kommentera vem jag borde göra en 48 timmars challenge med! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
WHAT'S IN MY MOUTH CHALLENGE MED DANIEL NORLIN! ** HAN SPYDDE **
WHAT'S IN MY MOUTH CHALLENGE MED DANIEL NORLIN! ** HAN SPYDDE **
10 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Hoppas ni gillar denna video! OM ni vill ha fler sånna här spontana videos så får ni gärna tumma upp klippet och kommentera vad jag och Daniel ska hitta på! Annars ses vi snart igen my friends! Vår video på Daniels kanal: bit.ly/2Ts6I1V Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
ANTINGEN ELLER MED DANIEL NORLIN ** SJUKA STRAFF **
ANTINGEN ELLER MED DANIEL NORLIN ** SJUKA STRAFF **
10 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Hoppas detta året har varit super för er! Jag måste säga att jag är MER än taggad på 2019 och alla ideer som jag har inplanerat för kanalen! SÅ.. om ni är taggade på att se mer av mig får ni tumma upp videon och kommentera era nyårslöften! :D För jag läser och svarar på alla kommentarer! Gott nytt år på er :) Daniels video: sezone.info/view/X0FVTU5qTklMWEU.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
DET NYA YOUTUBEHUSET
DET NYA YOUTUBEHUSET
10 månader sedan
YoYooYoo allesammans!! Tumma upp house touren om ni vill se en part två i vår nya lägenhet! Tack för att ni kollar och all support! Dax för oss att växa! Kolla in pranket på Daniels kanal där vi prankar folk på stan! bit.ly/2AmnjwV Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
VLOGG │ VÄRLDENS STÖRSTA BEBIS!
VLOGG │ VÄRLDENS STÖRSTA BEBIS!
11 månader sedan
Pranks DAX!! Jag och Daniel Norlin tyckte att de är sköj att förvandla Daniel till världens största bebis och springa runt i Stockholm samt på Mall Of Scandinavia och pranka folk. Jag MÅSTE säga att jag inte kunde hålla mig för garv!! Bland det stelaste men samtidigt roligaste jag har sett!! Tumma upp och kommentera vad vi ska klä upp oss till OCH vad vi skulle kunna göra i olika dräckter, och glöm inte. Ni är INSANE :) Se pranket: bit.ly/2EmdVMO Instagram: Kostikharju & danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
ÅKER RUNT SOM DINOSAURIE PÅ BILVÄG!!
ÅKER RUNT SOM DINOSAURIE PÅ BILVÄG!!
11 månader sedan
YoYooYooo allesammans!! Hahaha det här är nog bland de roligaste jag har gjort! Tumma upp om ni också tyckte det & OM ni vill se en till video när vi springer runt i en tre meter stor bebis kostym! Så jääela gött o vlogga igen! Fler videos är påväg så D DAX NU!! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Instagram: danielnorlin Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
MASAR MED FÖLK PÅ DREAMHACK!!
MASAR MED FÖLK PÅ DREAMHACK!!
11 månader sedan
SÅ länge sen jag la upp en video! Men har haft FULLT upp verkligen. Här är äntligen vloggen från Dreamhack där jag interjuvar folk i vloggstil! Typ bland de roligaste jag har gjort haha! Men nu har jag i alla fall enorm energi och är redo att ta med er i vardagen! Så ni får tumma upp videon så ja vet att ni finns o gärna kommentera nånting så blir jag överlycklig! Ni är INSANE!! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
SVARAR INTE PÅ RYKTEN OM MIG MED DANIEL!!
SVARAR INTE PÅ RYKTEN OM MIG MED DANIEL!!
År sedan
YoYooYooo allesammans!! TACK så mycket för att ni är tillbaks och kollar på en till video! Så himla skönt att vara tillbaks på SEzone. Vi har varit väldigt upptagna med massa andra inspelningar men nu ska det bli ändring! Ska försöka ladda upp oftare! Så OM ni är lika taggade som jag så får ni gärna tumma upp klippet så kör vi tillsammans! I denna video får ni i alla fall se mig och Daniel Norlin som ställer frågor till mig! En annorlunda Q&A helt enkelt. Fett kreativt vi vet haha! Tack för att ni kollar :) Daniels Kanal: sezone.info/user/OOCukrwytgtZJgNOxIQzIQ.html Se vår serie: sezone.info/view/NWhUVk9neU1iY0E.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Intervjuar Fulla Människor | KAOS I STORSTAN!!
Intervjuar Fulla Människor | KAOS I STORSTAN!!
År sedan
Hallåja! TACK för all support på den förra videon! Hoppas att ni verkligen gillar den här också! OM ni gör det får ni gärna kommentera vad för frågor jag ska ställa nästa gång :) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANK│MASAR MÄ FÖLK PÅ STAN DÅ!
PRANK│MASAR MÄ FÖLK PÅ STAN DÅ!
År sedan
YoYooYoo allesammans!! Så jääla gött me ett nytt klipp på kanalen då :P Jag har varit SÅ upptagen men i veckan ska ni få se på SJUKA grejer som vi har kokat ihop! Så prenumerara för att inte missa det och kommentera vad ni tycker om pranket! Ni är INSANE! Daniels kanal: sezone.info/user/OOCukrwytgtZJgNOxIQzIQ.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
SJUKASTE TRICKSEN JAG HAR SETT!!
SJUKASTE TRICKSEN JAG HAR SETT!!
År sedan
Hallåja! Jag blev bjuden av Daniel Norlin att följa med på ett event med Diesel som han skulle ha hand om. Det är så sjukt roligt att se hur alla samlas och tricksar tillsammans! Då mår jag bra! Jag har haft väldigt mycket att göra den här veckan men det är väldigt stora och bra nyheter på gång! Så glöm inte bort mig haha! Men hoppas att ni gillade den korta vloggen så ses vi i nästa video! Daniels kanal: sezone.info Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
FÅNGAR EN MUMIE PÅ FILM!!
FÅNGAR EN MUMIE PÅ FILM!!
År sedan
Välkomna tillbaks till del 2 av resan till Ukraina. I denna vlogg är vi två dagar i Kiev som är Ukrainas huvudstad. Vi tar oss till Kievs Pechersk Lavra Caves där det bodde munkar för länge sen. Sen massa annat! SÅ tumma upp vloggen ifall ni vill se flera resevloggar och kommentera vart isåfall? :) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
SKJUTER KALASHNIKOV I UKRAINA!!
SKJUTER KALASHNIKOV I UKRAINA!!
År sedan
YoYooYooo allesammans!! Här är alltså del 1 från vår vlogg resa till Ukraina där vi först besöker staden Vinnytsia hela dagen för att sen åka nattåg vidare till Odessa. Det är så häftigt att kunna se var ifrån man har sina rötter egentligen. Så att om ni gillar denna video så är det bara att tagga till del 2 som kommer imorgon 09:00 :) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Intervjuvar Fulla Människor | EFTERSNACK VLOGG
Intervjuvar Fulla Människor | EFTERSNACK VLOGG
År sedan
Haaalllåååjjaaa!! TACK för 3 TUSEN prenumeranter på kanalen!! I denna vlogg får mi följa med en heldag med mig och sen även se när jag och VloggRobert, Linnea & min lille bror Leo testar thai boxning! Det var nog bland det jobbigaste jag har gjort haha! Så tumma gärna upp den ifall ni tyckte den var intressant och kommentera vad ni vill se mer av på kanalen så löser jag det 100% DRUNKEN INTERVIEWS: sezone.info/view/YjdkYmRMa3ktd00.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Ny singel med Håkan Hellström 2018
Ny singel med Håkan Hellström 2018
År sedan
Håkan Hellström AKA Rex Ljungqvist har släppt sin nya låt, lyssna här på spotify: open.spotify.com/track/2wl53ZzXtCxe5JtWfiapsI?si=pHa8TuyFQfCsr9bDoGoTvg Jag fick möjligheten att tillsammans med Rex Ljungqvist (Håkan Hellström i videon) göra denna parodi och Satir. Första gången jag hörde låten: Jag hatar Håkan tyckte jag att den var så galen och det var då den här idén växte fram. Varför spelar vi inte låten live för folk och ser deras reaktioner! Hans förra låt "Jag älskar Östermalm" blev väldigt snabbt viral och vi tror att den här videon kommer att träffa er rätt också eftersom att Håkan Hellström är en sån ikon. Vi hoppas att både ni och Håkan Hellström gillar humor och kan ta komedin i låten! Följ Rex på Facebook: facebook.com/Rex-Ljungqvist-307661886391724/?ref=br_rs Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANK│STELA KONVERSATIONER MED DANIEL NORLIN!
PRANK│STELA KONVERSATIONER MED DANIEL NORLIN!
År sedan
YoYooYoo allesammans!! Tusen tack för 1500 prenumeranter på kanalen! :D I denna video så får ni se när jag och Daniel Norlin prankar folk på stan och i rulltrappan med stela konversationer! Det var sjukt roligt att utföra så glöm inte att gilla klippet och kommentera vad vi ska säga för stela meningar till nästa gång så löser vi det 100%!! Daniels kanal: sezone.info/user/OOCukrwytgtZJgNOxIQzIQ.html Instagram: Kostikharju & Danielnorlin Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Intervjuar Fulla Människor | Vad Kommer Svenskar att Rösta På?
Intervjuar Fulla Människor | Vad Kommer Svenskar att Rösta På?
År sedan
TUMMA UPP & glöm inte att kommentera vilka ni tror kommer vinna valet 2018? Motivera gärna era svar för vi kommer att läsa allas kommentarer! I den här videon får ni följa med Kostik Harju bland annat på PK Söder, Östermalm men också utanför Colosseum Nattklubb. Vi tar reda på vad människor i Sverige egentligen vill rösta på i valet 2018. Vilka tror ni kommer att vinna? Kommentera gärna det och motivera varför. Vi spelade in denna video mellan 01:00 på natten tills 05:00 för att få dem bästa intervjuerna. Hoppas verkligen att ni uppskattar detta klipp! Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
HAN FRIADE TILL HENNE!!
HAN FRIADE TILL HENNE!!
År sedan
YoYooYoo Allesammans!! I denna långa vlogg får ni följa med mig på en fullspäckad dag. Först och främst möte med Heyou Sverige där vi planerar höstens creatörer samt Creator Academy. Sen fick jag och Jonathan chansen att köra en fet photoshoot med en utav Taxijakts bilar! Kan nån gissa vilken det är? Och sist men inte minst får ni även följa med lite behind the scenes av Drunken Interwievs som kommer ut 22 augusti. Alltså nu på onsdag! Så missa inte det! GLÖM INTE ATT ANVÄNDA KODEN "kostik100" för att få 100kr rabatt vid första åkningen med Taxijakt! You´re welcome :) Ladda ner appen här nedan TaxijaktApp - itunes.apple.com/se/app/taxijakt/id405825008?mt=8 Taxijakt - taxijakt.se/ Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANKAR RUNT PÅ STAN MED YOUTUBERS!!
PRANKAR RUNT PÅ STAN MED YOUTUBERS!!
År sedan
I denna vlogg får ni följa med mig, Rezdar, Daniel Norlin och självklart Jonathan när vi planerar och filmar två pranks till min och Daniels kanal! :) Så sjukt roligt att kunna samarbeta tillsammans med dessa sköna boys! Riktigt tacksam! :) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: goo.gl/971MV2 Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ Hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så lär vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
VI PROVAR VÄRLDENS STÖRSTA FOTBOLL *MED YRSEL GLASÖGON*
VI PROVAR VÄRLDENS STÖRSTA FOTBOLL *MED YRSEL GLASÖGON*
År sedan
FÖLJ MED PÅ VÄRLDENS STÖRSTA FOTBOLLSMATCH!! :D Min Engelska kanal - goo.gl/971MV2 Tomas & Malins Kanal - sezone.info/user/05_tXGJihvjN0NuZ0kYM9g.html Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: KH SHOW Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ I denna vlogg får ni följa med när vi testar att spela match med Tomas & Malin med världens största fotboll! Så sjukt roligt! Och ifall ni också tyckte att det var roligt så får ni jätte gärna tumma upp videon så blir jag jätte glad! :D Annars får ni hare bäst så länge! Glöm inte att prenumerera på kanalen så ska vi VÄXA TILLSAMMANS!! :D TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
SVERIGES BÄSTA VLOGG!! (INTE CLICKBAIT)
SVERIGES BÄSTA VLOGG!! (INTE CLICKBAIT)
År sedan
Lämna en STOR LIKE för om ni vill se en part två :)) Olles kanal - goo.gl/6dBURH Daniels kanal - sezone.info Roberts kanal - sezone.info Martins kanal - sezone.info Instagram: Kostikharju & Officialleoharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: KH SHOW Ni lär ju följa min högra hand Jonathan på Instagram - instagram.com/norrlenningen/ I den här videon får ni följa med på en heldag som ni aldrig har sett tidigare inom Svensk SEzone! Olle Öberg fick den lysande iden om att samla ihop de 5 mest drivna kanalerna på SEzone där alla ska utföra 5 olika aktiviteter på 12 timmar. I denna vlogg får ni följa med på en helspäckad dag med Kostik Harju, Robert Andersson, Daniel Norlin, Martin Arvebro & såklart Olle Öberg som ska försöka utföra 5 olika aktiviteter på 12 timmar. Var och en har planerat en aktivitet var, och de andra har ingen aning om vad som väntar förutom ens egna aktivitet. Så lämna en stor LIKE ifall ni vill se en part två eller kommentera vilken aktivitet som var roligast så kanske DIN kommentar och DU får följa med nästa gång! :) Kommentera gärna vad ni skulle vilja se på den här kanalen så löser vi det 100% :) Hoppas verkligen ni gillar den här videon! Tack till företagen som ställde upp med aktiviteterna! Checka in de här: Ida Arvebro Foto aktivitet: fotografida.com/ Body Flight: goo.gl/BDvXNn Escape Room: goo.gl/u8CQzZ Bounce: goo.gl/WwSgYH Stockholm under stjärnorna Taxijakt TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
TINDER TAKEOVER MED MIN LILLEBROR!!
TINDER TAKEOVER MED MIN LILLEBROR!!
År sedan
Lämna en STOR LIKE för Leo :)) Instagram: Kostikharju & Officialleoharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: KH SHOW I den här videon så tar min lillebror Leo Harju över min tinder! Det är nog den roligaste videon som jag har spelat in med Leo så tumma gärna upp klippet ifall ni också tyckte om det så löser vi en part två fast på killar eller nåt! :D Kommentera gärna vad ni skulle vilja se på den här kanalen så löser vi det 100% :) Hoppas verkligen ni gillar den här videon! TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Hur får man den perfekta Instagram bilden?
Hur får man den perfekta Instagram bilden?
År sedan
Häng med oss för en Photo Shoot :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: KH SHOW Om ni vill se alla bilder på våra Instagrams så är länkarna nedanför instagram.com/kostikharju/?hl=en instagram.com/officialleoharju/?hl=en instagram.com/abdrashitovofficial/?hl=en instagram.com/norrlenningen/?hl=en Ni får följa med när jag, Timur, Jonathan och min lillebror Leo tar riktigt sköna bilder på Gärdet :) Jag har alltid velat ha ett najs Instagram feed så det är så skönt att ta bilder med nån som verkligen kan det! :) Hoppas annars att ni gillar vloggen :) Kommentera gärna vad ni skulle vilja se på den här kanalen så löser vi det 100% :) Hoppas verkligen ni gillar den här videon! TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
När man behöver en ny början...
När man behöver en ny början...
År sedan
Häng med mig en vanlig dag :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: KH SHOW I den här vloggen får ni följa med och träffa Jonathan som hjälper mig med redigering och mina framtida videos på den här kanalen! Vi kommer bland annat att filma mycket vloggar och interjuver på stan men också pranks såklart ;) Kommentera gärna vad ni skulle vilja se på den här kanalen så löser vi det 100% :) Hoppas verkligen ni gillar den här videon! TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Jag tar blodprov..
Jag tar blodprov..
År sedan
HÄNG MED BEHIND THE SCENES :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: KH SHOW Vi firar min fantastiska mormors 88 års dag hemma med familjen! Så kul att kunna ta med er hem till mig så ni får lära känna alla. Jag försöker alltid vara väldigt personlig i mina vloggar. Vilket är det man ska vara enligt mig och inte lämna ut nånting! Så hoppas verkligen att ni gillar den här vloggen! :) TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
NICCI HERNESTIG TAR ÖVER VLOGGEN!!
NICCI HERNESTIG TAR ÖVER VLOGGEN!!
År sedan
HÄNG MED BEHIND THE SCENES :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: KH SHOW I den här vloggen så kollar vi på Sveriges VM match mot Tyskland. Sen åker jag och Daniel Norlin vidare och träffar Ben Mitkus och hans flickvän Nicci Hernestig som är känd från sin blogg "Niccis Nouw". Vi fick även träffa KEKU för första gången vilket var riktigt kul! Jag hoppas att ni tycker om denna vlogg lika mycket som jag! Tumma jätte gärna upp den och kommentera nån fråga som ni vill veta om mig eller min engelska kanal "KH SHOW" :) TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
DANIEL NORLIN PRANKAR MIG !!
DANIEL NORLIN PRANKAR MIG !!
År sedan
Här prankar Daniel mig medans jag sover :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: KH SHOW I denna vlogg så ska jag hjälpa Daniel Norlin med hans förråd som har svikit han då det har bildats malar. Efter det så somnar jag i hans soffa och då tar han tillfället i akt eftersom han är duktig på pranks & bestämmer sig för att hälla vatten över hela mig. Haha verkligen tur att hans flickvän (ex) Sara Henrietta inte var hemma då! Hoppas verkligen att ni gillar den här vloggen! Om ni gjorde det får ni jätte gärna kommentera något för att jag svarar på ALLAS kommentarer! TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Den som skrattar förlorar - Torra skämt och ordvitsar med Daniel Norlin
Den som skrattar förlorar – Torra skämt och ordvitsar med Daniel Norlin
År sedan
Daniel Norlin VS Kostik Harju i ordvitsar :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Kostik's Engelska Kanal: KH SHOW Här tävlar jag och Daniel Norlin om dem torraste ordvitsarna mot varandra. Den som skrattar förlorar helt enkelt. Det var så sjukt roligt eftersom att man har sett tidigare att sånna här videos alltid går bra. Så vi tänkte köra en sån challenge själva. Dem flesta av våra skämt är tagna av Newsner vilket blev extra roligt att se ifall nån utav oss skulle känna igen några skämt! Hoppas ni älskar den här videon och vill ni se mer så får ni jätte gärna tumma upp det här klippet! :) TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
REKLAMINSPELNING MED MIN NYA FLICKVÄN!!
REKLAMINSPELNING MED MIN NYA FLICKVÄN!!
År sedan
HÄNG MED BEHIND THE SCENES :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Konstik's Engelska Kanal: KH SHOW I denna vlogg så åker jag, Daniel Norlin & Rezdar Bakri från "Kalla Mig Rez" på en reklam inspelning för Pandy Protein med Johanna Oline Modin som är känd för sin stora Instagram med över 150 tusen följare. Det var riktigt roligt att spela in eftersom vi egentligen bara behövde lira fotboll mot varandra samt köra en crossbar challenge! Hoppas att ni gillar den här vloggen!! :) TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
INSTAGRAM EVENT OCH NEON PARTY!
INSTAGRAM EVENT OCH NEON PARTY!
År sedan
Häng med på event med mig och Daniel :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Konstik's Engelska Kanal: KH SHOW Här är en video från när jag och Daniel Norlin från NormelTV, Rezdar Bakri, Olle Öberg och Konrad från STHLM Panda åker på ett Instagram event och lär oss om den nya funktionen IGTV. Det var riktigt spännande och lärorikt. Jag blev till och med interjuvad av Instagram gällande den nya funktionen. Hoppas ni älskar klippet!! TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
FRÅGAR EN RANDOM TJEJ OM HENNES NUMMER !!
FRÅGAR EN RANDOM TJEJ OM HENNES NUMMER !!
År sedan
HÄNG MED BEHIND THE SCENES :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Konstik's Engelska Kanal: KH SHOW I den här videon utmanar jag mig själv att fråga en random tjej om hennes telefon nummer mitt ute på stan! Det här är egentligen lättare för mig att göra då jag tidigare gjort "How To Pick Up Swedish Girls" på min engelska kanal KH SHOW. Samt när jag bodde i Frankrike då jag försökte få franska tjejers nummer på stan. Fast med dold kamera. Därför ville jag utmana mig själv mer och filma allting själv för att göra det extra stelt för oss båda haha! Så hoppas verkligen ni tyckte om detta & kommentera gärna om ni vill om jag ska fortsätta med sånt här! TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
MIN GALNA FÖDELSEDAGSFEST! obs alkohol förekommer
MIN GALNA FÖDELSEDAGSFEST! obs alkohol förekommer
År sedan
Häng med tillbaka i tiden :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Konstik's Engelska Kanal: KH SHOW Här är en videon från min födelsedagsfest som egentligen va den 15e Juni. Kan nån gissa när jag egentligen fyller år? Haha! Ni får hänga med hela dagen & kvällen och se exakt hur välplanerad hela festen var! Men så ni vet så förekommer det alkohol.. mycket alkohol. TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
PRANK FAIL MED DANIEL NORLIN!!
PRANK FAIL MED DANIEL NORLIN!!
År sedan
Här failar jag och Daniel totalt haha :)) Instagram: Kostikharju Snapchat: Kostikharju Facebook: Kostik Harju (KH SHOW) Konstik's Engelska Kanal: KH SHOW Här är en video som svenska youtubers inte brukar lägga upp. Speciellt prank kanaler eftersom man oftast vill ha med dem bästa reaktionerna. Men det var extra kul eftersom det blir så cringe när man inte lyckas få en bra reaktion! Jag och Daniel Norlin tar detta med en nypa salt och bjuder på oss själva! Så hoppas verkligen att ni gillar den här videon :) TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH KOMMENTARER!!
Tilly Eliases
Tilly Eliases - 13 timmar sedan
Ni är bäst
go jul
go jul - 17 timmar sedan
ni är fett sköna ni gjorde min dag i mall of scandinavia i förrigår
Long Unstrung
Long Unstrung - 20 timmar sedan
Har kollat runt lite efter en ny mic, är den något att ha eller?
JD-LH
JD-LH - Dag sedan
Hur kan det här vara en vilken färg är du när Filip/röd skrattar ihjäl sig och Kostik/grön håller på att skrika
Daniel Persson
Daniel Persson - Dag sedan
Du är nog mer full än vad de du intervjuar är.
Anas Aljaje
Anas Aljaje - Dag sedan
Hon som vaxar sig vill jag gifta mej med
Jowan Aljmoo
Jowan Aljmoo - Dag sedan
grattis
Myckel Love45
Myckel Love45 - Dag sedan
Du e kung bror.
Fragrance Room
Fragrance Room - Dag sedan
Andrew Hales much?
Nemat Ayoobi
Nemat Ayoobi - 2 dagar sedan
På nästa Club 😎😎😎😎😎
Trill 11
Trill 11 - 2 dagar sedan
What a dry energy in this video
tekoppen
tekoppen - 2 dagar sedan
Brända folk e alltså.
Elina A
Elina A - 2 dagar sedan
1 röd 2 gul 3 grön 6 blå
Farzad Karimi
Farzad Karimi - 2 dagar sedan
Fixa en video som heter ge kyss eller örfil
Dav1d_03
Dav1d_03 - 2 dagar sedan
nej jag kollar på nickelodeon o disney
DIMITRIOS LOVE YOU
DIMITRIOS LOVE YOU - 2 dagar sedan
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE YOU AMAZING VIDEO ❤😍❤😍❤😍❤😍
E Boy
E Boy - 2 dagar sedan
Varför härmar du lil j
Malin Torstensson
Malin Torstensson - 2 dagar sedan
Referera på halalkomedi
Alireza wolf
Alireza wolf - 2 dagar sedan
”Aha... eller... aha’’ roligaste när du säger sådär😄😁
Filip Pelas
Filip Pelas - 2 dagar sedan
Storleken spelar ingen roll brukar tjejer säga till mig vid frukost 🥞
Basit Noory
Basit Noory - 3 dagar sedan
Är det nåt fel på dig eller? Varför säger du hela tiden( ah oy) det är störande varje gång utan anledning ah oy
Elina Engler
Elina Engler - 3 dagar sedan
Alla förutom blå😂😂😂
Draxthos
Draxthos - 3 dagar sedan
6:10 tjejen i mitt är söt:D
Draxthos
Draxthos - 3 dagar sedan
3:24 vilken brud ;)
Willam Wallin
Willam Wallin - 3 dagar sedan
Jag är gul
nani saba
nani saba - 3 dagar sedan
Hahahaha
Daniel Fridenborg
Daniel Fridenborg - 4 dagar sedan
bara jag som tror att Kostik har en fetish för att säga YO
jc Vlogz
jc Vlogz - 4 dagar sedan
korv eller corn
moppe nörd
moppe nörd - 4 dagar sedan
fråga folk om dom skulle kunna ligga med dig.
jakob arvidsson
jakob arvidsson - 4 dagar sedan
Underbar video❤️❤️❤️
jakob arvidsson
jakob arvidsson - 4 dagar sedan
Fråga folk om de har droger att sälja. (kanske för grovt)❤️❤️❤️
Ghasem Ahmadi 9d
Ghasem Ahmadi 9d - 4 dagar sedan
haram! Haram!
Zelijko. 1
Zelijko. 1 - 4 dagar sedan
Fråga Folk om den Här frågan! (Om du var tvungen att Välja ett val mellan Att titta på dina föräldrar ha Sex eller Ha sex medans Eran föräldrar tittar på) Hahaha:) Hoppas du väljer den här frågan för den e bra👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽
DawoodLina
DawoodLina - 4 dagar sedan
hahah rolig video kostik!
iiBest Boy
iiBest Boy - 4 dagar sedan
Vilken Ho*a
RUBEN SOLFERINO
RUBEN SOLFERINO - 4 dagar sedan
Att titta på porr och runka är inte farlig och RENARE !!
EgiRevs
EgiRevs - 4 dagar sedan
Klarar inte av dina jävla handslag hahahah
Mijafija
Mijafija - 4 dagar sedan
älskar Jimmie Åkesson!
Viktor Klemming
Viktor Klemming - 4 dagar sedan
ALLA KOLLAR PÅ PORR KÖSTIK!
Gamer Girl06
Gamer Girl06 - 4 dagar sedan
Din mamma kommer bli så stolt
Oskar virving
Oskar virving - 4 dagar sedan
Kostik dra från yt
Miky Mike
Miky Mike - 4 dagar sedan
Bruh... av alla svordomar så censurerar du inte 2:51 😂😂
Rango Tango
Rango Tango - 4 dagar sedan
Va e ”BBC” är det natur kanel, haha
Ali Husseini
Ali Husseini - 4 dagar sedan
Bästa ni
KINGIS
KINGIS - 4 dagar sedan
gör del 2
Katarina Johansson
Katarina Johansson - 4 dagar sedan
Fråga om ngn har pullat elle runkat
Leo - N1t
Leo - N1t - 4 dagar sedan
När tappa du oskulden
Leo - N1t
Leo - N1t - 4 dagar sedan
Runkar du?
e mo
e mo - 4 dagar sedan
När tappade ni oskulden, ert värsta sex, skulle ni kunna ha sex med 2st samtidigt
Petter
Petter - 4 dagar sedan
Fråga personer hur gamla de var när de förlorade oskulden och hur det gick till när det väl hände!
Thea Kullgård
Thea Kullgård - 4 dagar sedan
En på tik tok har 16,8m
Theo Bergsten
Theo Bergsten - 4 dagar sedan
Älskar dig mest❤️
Mahamed Saban
Mahamed Saban - 4 dagar sedan
Vad snäll du är som skriver fula människor vad skulle du sakt om de hade en youtube kanal och skrev på titeln jag blev intervjuad av en idiotisk snorunge
Sebbe och Ananasen
Sebbe och Ananasen - 4 dagar sedan
Är du singel?
Qais Ahmadi
Qais Ahmadi - 5 dagar sedan
2 mans one hours , hörde man det elelr Hahahah
Alexandra Palm
Alexandra Palm - 5 dagar sedan
Men hallå kan du bara fråga svenskar menar att de som pratar svenska och bor i Sverige det blir mycket roligare
zayid daleel
zayid daleel - 5 dagar sedan
Hhhhh nej
Ahmed Alhamid
Ahmed Alhamid - 5 dagar sedan
Haram Haram
SkyroZzZz
SkyroZzZz - 5 dagar sedan
Fråga spit or swollow
Viktor Games
Viktor Games - 5 dagar sedan
.
Mojtaba Rez
Mojtaba Rez - 5 dagar sedan
Villkan typ av kille vill du ha ligga med
SHAAFICI SJ
SHAAFICI SJ - 5 dagar sedan
Du har bästa 👍 Jag har ett cv hhhhhh
Xd_C44_BTW
Xd_C44_BTW - 5 dagar sedan
Gratis
Jonas Ingelstrom
Jonas Ingelstrom - 5 dagar sedan
Har du knu****?
xpro ultra
xpro ultra - 5 dagar sedan
Älskar när den där vakten röd ser du på ni vet vad nej och älskade blåa
Petter !
Petter ! - 5 dagar sedan
En bra kanal, Swebbtv: sezone.info/view/aGxTZ0tFMDlacFE.html
زنده باد ازادی
زنده باد ازادی - 5 dagar sedan
Text, snälla Tackar
MJ Billackering
MJ Billackering - 5 dagar sedan
Vi ses mellan kl 02 -04 inatt 😂😂
roban Siroky
roban Siroky - 5 dagar sedan
добро видео братт
Paow
Paow - 5 dagar sedan
vilken bitter människa i slutet
Oskar Gaming
Oskar Gaming - 5 dagar sedan
Fråga killar hur stor de har o säg att din flickvän har 38 cm 😂😂
VloggRobert
VloggRobert - 5 dagar sedan
Haha klockren video! Keep it up bro!
Keno Briones
Keno Briones - 5 dagar sedan
Fråga hur ser dina trosor ut haha bara sexiga :D
Secret Host
Secret Host - 5 dagar sedan
planera en fanträff nån gång i stockholm med daniel och skriv det på din instagram när du ska dit och gör det innan du ska dit för det tar tid innan man kan se dina händelser due bäst gröne köstik
Quality Seeds
Quality Seeds - 5 dagar sedan
Alex Rolfson bonus syster kollar antagligen på "Stepbro"
B D
B D - 5 dagar sedan
Milfs är bäst
Caiboss
Caiboss - 5 dagar sedan
Grattis
chaki player
chaki player - 5 dagar sedan
hqporner.com kolla bara¨
MelonPython
MelonPython - 5 dagar sedan
I FUCKING LOVE THIS GUY!
Mr Ibbra98
Mr Ibbra98 - 5 dagar sedan
bra intervju pöööz Kostik ;) du är bäst! :D ha en trevlig helg o fortsätt med dom här videorna :)
Jalil Hakimi
Jalil Hakimi - 5 dagar sedan
Hahaah det var ganska bra
Jalil Hakimi
Jalil Hakimi - 5 dagar sedan
😂😂😂🙆🏻 var skit bra
Ganex
Ganex - 5 dagar sedan
Fråga frågor om de ha förlorat nnn
Saifodin Rahimi
Saifodin Rahimi - 5 dagar sedan
Kolla på hqporner
SWEXX
SWEXX - 5 dagar sedan
Fråga människor om dom skulle kunna tänka sig att ha en trekant? Kanske konstig fråga? Eller egentligen inte... Ni frågar människor allt möjligt.
Mattias Persson
Mattias Persson - 5 dagar sedan
Jag älskar att titta på pornhub alltså porn. Jag är 12 år gammal
M haile
M haile - 5 dagar sedan
Alex ceesay innan häktet på live kolla på min kanal
Leo Tivenius
Leo Tivenius - 5 dagar sedan
Fråga har du klarat nnn
Lina Hermansson
Lina Hermansson - 5 dagar sedan
1
Yzzerman013
Yzzerman013 - 5 dagar sedan
Lit
Kreepy
Kreepy - 5 dagar sedan
Bara riktiga fans av *Kostik* *Harju* kan likea denna kommentar! SUBBA PÅ MIG ELLER DÖR ERAN MAMMA NÄSTA ÅR
Eric
Eric - 5 dagar sedan
👌
Oskar Svensson
Oskar Svensson - 5 dagar sedan
Först här. Ps du är bäst
Kreepy
Kreepy - 5 dagar sedan
1 Like = 1 Situp för mig SUBBA PÅ MIG ELLER DÖR ERAN FAMILJ NÄSTA ÅR
Danko De King
Danko De King - 5 dagar sedan
1
Veta mer om Emilia
Veta mer om Emilia - 5 dagar sedan
2🥺🥺🥺😱😱😱😱
Yonas Weldemichael
Yonas Weldemichael - 5 dagar sedan
Vad är det jobbigaste att vara singel? Det vill jag att du ta upp till nästa avsnitt. Du gör skit bra video
Kostik Harju
Kostik Harju - 5 dagar sedan
Vad vill ni att jag frågar nästa gång? KOMMENTERA!!
Kostik Harju
Kostik Harju - 5 dagar sedan
Kollar du på Porr? ;)
Nawaf Mustafa
Nawaf Mustafa - 5 dagar sedan
Hallåja!! Jag sett en granne till mej i videon där bak medan du intervjuer folk som inte sett han för ungefär sju år sedan. Har även skickat videon till han..... Helt sjukt!!!