LÖSER ERA SMINKPROBLEM! (dölja porer, kakig bas, ringar under ögonen o.s.v)

1 312
21
 
Kommentarer
Johanna Pysslar
Johanna Pysslar - Månad sedan
Jättebra video!
Maja Lindholm
Maja Lindholm - Månad sedan
Gör fler! Älskar dina videor btw
Matilda Simonsson
Matilda Simonsson - 2 månader sedan
Jätte bra tips!! 👍
Vdudb Svdusv
Vdudb Svdusv - 2 månader sedan
Så bra video ide ! Jättebra video o jag lärde mig mycket nytt! Tack❤️❤️
Hi There Didn’t see u c:
Hi There Didn’t see u c: - 2 månader sedan
Har någon något bra tips på foundation? Något märke mm? Skriv bara vem som helst och skriv gärna vilken typ av hud ni har som använder den (: blir väldigt tacksam för svarrrrr (::::
Ingrid Larsson
Ingrid Larsson - 2 månader sedan
❤️💕💕
Rychi Nightray
Rychi Nightray - 2 månader sedan
Gör fler sånna här videos!^^
Tyra Helén
Tyra Helén - 2 månader sedan
Hahahah jag dör av slutet asså😂😂😂😂😂😂
Li Rasmusson
Li Rasmusson - 2 månader sedan
Jag har en sjukdom som gör att min hud kring munnen blir rynkig. Har andra problem också med huden men just det stör mest. Gör att jag ser gammal ut. Hur kan jag sminka mig bäst så inte rynkorna syns ännu mer?
Jag har hört att man ska noppa ögonbrynen direkt efter duschen. Duscha varmt och hårsäckarna öppnar sig. Efter det kan man lägga på en isbit.
Sanna Dahlin
Sanna Dahlin - 2 månader sedan
Mitt bästa sminktips som jag inte ser massa andra göra är att när jag tagit foundation och vill täcka det som foundationen inte klarade använder jag mig av en puderfoundation (bare minerals original för att vara exakt) och applicerar försiktigt med en liten, tät borste på partierna. För mig fungerar detta tusen gånger bättre än concealer för du kan verkligen bygga på en sjuk mängd på ett litet ställe om du skulle vilja medan jag upplever att concealer efter ett tag ”ger upp” och det blir inte bättre liksom. Se bara till att puderfoundationen är samma färg som den foundation du har på hela ansiktet eller pyttelite ljusare, ifall den är mörkare ser det verkligen fläckigt ut!
Emma Johansson
Emma Johansson - 2 månader sedan
Om man använder flytande foundation, flytande rouge och flytande highlighter ska man då lägga på foundation och pudra och sedan använda rouge och highlighter eller ska man lägga på både foundation,rouge och highlighter och sen pudra?
PiaMaryBel
PiaMaryBel - 2 månader sedan
Har ett tips, om jag får en liten finne som man stör sig massor på, så brukar jag dutta dit med en brun penna på den. Så ser det ut som en leverfläck istället för en buckla. naturligt o fint! :D Btw. sjukt bra video! ^_^
Danger1D MrsTomlinson
Danger1D MrsTomlinson - 2 månader sedan
del 2 snälla!
Saga An
Saga An - 2 månader sedan
Superbra video!Gör gärna en till.
Mikaela Jarlhammar
Mikaela Jarlhammar - 2 månader sedan
Och sen en grej till när man ska noppa ögonbrynen. Så ska man absolut INTE noppa ögonbrynen när man har mens. För då är det extra känsligt.
Swedish Meatball
Swedish Meatball - 2 månader sedan
Snälla kan du inte göra en tutorial på den ögonlooken du har i denna video? Sen har jag en fråga: Hur kommer det sig att min foundation hamnar i mina porer & att det blir som att fondationen inte fäster ordentligt utanför porerna? Jag använder mig av primer som är för stora porer i t zonen och en återfuktande i övriga ansiktet iom att jag är väldigt torr, men inget hjälper 🤔 När jag va yngre så hade jag inte dessa problem, men nu när jag är äldre (41) så har jag det. Snälla hjälp mig!!!!!!! Kram Maria
Tyra Silentside
Tyra Silentside - 2 månader sedan
B ä s t ♥️
Farida Jezyk
Farida Jezyk - 2 månader sedan
Superbra! Jag hade en frågan om rynkor under ögonen men missa att fråga den MEN så kom den 😍 har kollat på dina nybörjare videos men fatta inte ändå 😆 pinsamt dålig på smink 🙈
Maja Karlsson
Maja Karlsson - 2 månader sedan
Har problem med hooded eyes, mina ögonbryn är verkligen hängiga. Brynen blir snea nedåt ser ut som att jag nästan är ledsen å vet verkligen inte hur jag ska göra, försöker på alla sätt å vis att få lite lyft men inget hjälper riktigt, har du något tips? Snälla hjälp
Linnie Eng
Linnie Eng - 2 månader sedan
kallade du vattenlinjen för slemhinna? det är lite fel område? kallas väll bindhinna egentligen?
Jeanette
Jeanette - 2 månader sedan
Önskar en video där du sminkar dig med "fel hand"
Meja Alexandersson
Meja Alexandersson - 2 månader sedan
Kan du göra en video där du härmar en hel video från 5-minute crafts 🤪PS älskar dina videos och du är bäst❤️❤️❤️
Ellen Olofsson
Ellen Olofsson - 2 månader sedan
MER DR.SMINK ÅT FOLKET
Agnes Levau
Agnes Levau - 2 månader sedan
BTW, du är såå snygg!!❤️😘
Signe Gunnarsson Dyberg
Signe Gunnarsson Dyberg - 2 månader sedan
Kan du snälla ge tips på billiga och veganska sminkprodukter. Vill börja sminka mig men vill samtidigt inte spendera massor av pengar på det och jag vill att det ska vara veganskt!
Salka Stipe
Salka Stipe - 2 månader sedan
Hallo fra Norge! Så fin video, jeg fikk mange gode tips 😊 Jeg har abonnert på kanalen din ganske lenge nå og digger både deg og kanalen din. Du er så flink og inspirerende! 💜
Jonna Nilsson
Jonna Nilsson - 2 månader sedan
Shit va snygg du är! Och bilden på dig när du visar vad du gjort är MAGISK!! Du är helt otroligt duktig!
Ajla Imsirevic
Ajla Imsirevic - 2 månader sedan
Om man lägger concealer över sina porer och sen så lägger man foundation över så e porerna borta. Då ska man lägga en sån concealer som e i en palett.
Laku
Laku - 2 månader sedan
Missade helt att du skulle göra denna video så ställer min fråga här: Mina underfransar är så långa att de tar i huden under ögonen vilket resulterat i att när jag använder mascara så färgar den av sig på huden efter några timmar. När jag applicerar mascaran så håller jag papper mellan hyn och fransarna för att undvika att detta men under dagen så färgar dem ändå av sig. What to do ??
Malin
Malin - 2 månader sedan
Mitt problem kommer antagligen aldrig lösa sig. Jag kan för allt i världen inte sminka mig efter att ha tvättat ansiktet. Jag har provat allt, alltså allt men sminket vägrar sitta utan glider helt enkelt bort. Personalen på Kicks fick sig allt en chock. Så jag måste helt enkelt tvätta huden kvällen innan och inte dagen jag ska sminka mig för då vägrar sminket sitta kvar. Som att måla på glas helt enkelt.
Malin
Malin - 2 månader sedan
@Alma C funkar tyvärr inte heller :(
Alma C
Alma C - 2 månader sedan
Kanske kan testa med en lite mattande ansiktskräm?
Julia Blome
Julia Blome - 2 månader sedan
Kan bli kakigt pga ansiktsprodukterna under också 💁‍♀️
Justin Bieber två
Justin Bieber två - 2 månader sedan
Vad otroligt snygg och fräsch du var i denna videon!!
Zoi Lindberg
Zoi Lindberg - 2 månader sedan
Kan du testa w7 i en upp till bevis?❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zoi Lindberg
Zoi Lindberg - 2 månader sedan
Nån annan som trodde Lisette va typ 23?😂❤️❤️
Det här är inte sant men
Det här är inte sant men - 2 månader sedan
Zoi Lindberg fast jag är bäst
Zoi Lindberg
Zoi Lindberg - 2 månader sedan
Det här är inte sant men vi glor väl på samma youtubers
Det här är inte sant men
Det här är inte sant men - 2 månader sedan
Zoi Lindberg ja precis Zoi jag är Lovisa och varför ser jag dig överalt
Ofalexandra
Ofalexandra - 2 månader sedan
Man ska egentligen inte sminka vattenlinjen eller vad ni kallar den. Fick veta det hos optikern. Hon kunde se under mitt ögonlock att jag använt sån penna och hade det inte ens den dagen. Det ligger kvar otroligt länge och blir som beläggning / blåsor.... jag kände efter den infon iaf att den grejen måste jag sluta med.... 😬
Noxy
Noxy - 2 månader sedan
Ofalexandra Jag går sista året på gymnasiet inriktning makeup/stylist. Vattenlinjen/slemhinnan är obligatorisk att kunna sminka som makeupartist och det är absolut inte skadligt. En bra makeupartist utbildning är väldigt mon om säkerhet och hygien. Det som fastnar i ögat bakom ögonlock och huden, är väldigt enkelt att ta bort i slutet av dagen. För mig fastnar även min bas i ögat som små strängar efter jag tagit bort mitt smink. Alltså spelar det ingen roll om du har kajal i ’vattenlinjen’ eller inte, oavsett makeupartist eller som privat, för det finns forfarande risk att sminkrester från mascara eller bas hamnar i ögat. Om man inte tar hand om dom här beläggningarna/resterna som blir, ja då kan det ju kanske bli skadlig men det är ju sitt egna fel och inte sminket/kajalens fel. Fortsätt använda smink i vattenlinjen om du så önskar, se bara till att få bort resterna!
Alex -
Alex - - 2 månader sedan
Jag har för övrigt insett att jag inte behöver puder med min nuvarande foundation, min hud ser mycket bättre ut utan!
Tuva Hammarlund
Tuva Hammarlund - 2 månader sedan
Bästa namnet: Dr smink! Bra namn Lisette och bra video! 👍💕
Alex -
Alex - - 2 månader sedan
Nej, porerna kan inte dra ihop sig! Det finns inga muskler som kontrollerar öppningen, mer än att hårstrån reser sig. Kan inte den här myten bara dö.
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström - 2 månader sedan
Ääälskar den här videon! Väldigt informativ men också rolig😍
Särskilt med 5-minut-craft i slutet! 😂 Keep up the good work💪
Emelie
Emelie - 2 månader sedan
Såg på din insta... Vem bryr sig om du "härmat" någon? Om nu två eller fler youtubers gör samma video innebär att "härma".... Isåfall härmas det ju hejvilt! Seriöst, folk ska bara ha något att klaga på jämt, sorgliga typer! Må inte dåligt över något.
linn b
linn b - 2 månader sedan
Tänker samma, om folk inte får göra liknande saker så finns det ju inga idéer kvar?? Ingen har patent på en videoidé, så är det bara! Och hon kan väl inte ha koll på vad alla youtubers lägger upp för videos haha! Så håller helt med!
zmillah
zmillah - 2 månader sedan
Det kan vara bra att veta att angående färgkorrigering, så kan man ha i minnet att om du ska fotas med en bra kamera, så finns det risk att området ser grått ut. Till mörka cirklar ska du leta efter en aprikos färgad concealer som går åt det rosa.
Jenny Löfqvist
Jenny Löfqvist - 2 månader sedan
Älskar!!!!! Bästa idén någonsin! Fler fler fler!!!
Ida Pettersson
Ida Pettersson - 2 månader sedan
Jag har hooded eyes där ögonlocket knappt syns alls när jag tittar rakt fram. Hur mycket jag än har testat mig fram och kollat på tutorials som ska passa den ögonformen så blir det inte bra. Har du några bra tips? 😊
Lisa Pettersson
Lisa Pettersson - 7 dagar sedan
Ida Pettersson hon har laddat upp en video om det :))
Kakan Kakis
Kakan Kakis - 2 månader sedan
Sjukt glad att ha hittat din sida! Jag vill såååå gärna vilja veta exakt vad du har för produkt/produkter på dina ögonbryn och vad för nyans? Känns som precis samma kan passa mig men har såå svårt att hitta rätt 😫😖. Blir så fattig av att försöka hitta rätta nyanser haha gahh. Gillar inte för hårda mörka bryn utan gillar verkligen din stil. Snälla snälla svara ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 skulle bli galet glad!!
Frida Beijer
Frida Beijer - 2 månader sedan
Älskar hur du har redigerat denna videon
Tova P
Tova P - 2 månader sedan
Tröjan?😍
tilda i
tilda i - 2 månader sedan
antar att inspo kom från margareta grääs som gjorde detta först, för typ 2-3 veckor sen kanske? lite fult att inte ge cred för videoideér :/
Lisette Alfredsson
Lisette Alfredsson - 2 månader sedan
tilda i Vad ledsen jag blir att du antar det! För så är verkligen inte fallet. Det här är något jag har funderar på läääänge att göra. Sluta anta saker!
hildur makeup
hildur makeup - 2 månader sedan
Vore roligt om du gjorde en om countour och ögonsmink med
Paula A
Paula A - 2 månader sedan
hahahahahaa, älskade din "five minute craft" =D
Se mla
Se mla - 2 månader sedan
Kan inte du testa "too faced lip plumper"???❤Finns på Sephora💕
Random Person
Random Person - 2 månader sedan
Se mla jag tror dom testar på djur❤️
Lilly Lo
Lilly Lo - 2 månader sedan
Så många bra tips och trix!! Tack för en toppenvideo 🙌🙌. Slutet 😂.
ellenlundis
ellenlundis - 2 månader sedan
Hahaa! De sista var så kul! 😂 5 min craft!
Nova Gustafsson
Nova Gustafsson - 2 månader sedan
slutet xdxd
Pia Zimmermann
Pia Zimmermann - 2 månader sedan
👍👏👍👏 Du är ju toppen, viken bra video 🤩 Förstår nu vad jag gjort fel 🤩 Älskar dig och din kanal 😍 Puss kram 💋❤️💋❤️💋
Camilla Nordahl
Camilla Nordahl - 2 månader sedan
Bästa videon 😍😍😍😍♥️
Felicia D
Felicia D - 2 månader sedan
Haha vad roligt du sminkade bröderna Nordberg
Kristinaaj92
Kristinaaj92 - 2 månader sedan
Älskar slutet 😂😂 kan vi bli vänner? 😍😍 hade lätt velat prata massa smink med dig 😍😍
Katja Jensen
Katja Jensen - 2 månader sedan
Hahahah en hel video med 5 minute crafts hade ju varit drömmen! Bäst är du :D
Kelly Fjällström
Kelly Fjällström - 2 månader sedan
Jag skulle jättegärna se en liknande men med hudvård 😊
Ellen Broomé
Ellen Broomé - 2 månader sedan
Kelly Fjällström problemet är väl att Lisette inte är hudterapeut så det blir ju inte så professionella råd då. Kanske kan hon bjuda in någon dock? 😊
Lovisa Andréa Skog
Lovisa Andréa Skog - 2 månader sedan
Kan du tipsa om bra smink produkter/ märken. Typ tre stycken i varje kategori. Varför just det är bra osv. Primer, foundation, puder, concealer, eyeliner, läppstift/läppenna, highlighter, ögonskugga etc. Borstar för varje produkt.
Ska nämligen ta studenten om en månad.
Floraviolin
Floraviolin - 2 månader sedan
JAAA!!!! snälla Lisette!!! det vore så underbart!!
Floraviolin
Floraviolin - 2 månader sedan
Älskar verkligen dina sminkvideos där du förklarar saker för de som inte är experter ;D (Älskar även alla dina andra videos också ofc)
Lär mig så mycket av dig :D Och det har hjälpt mig så otroligt mycket när det kommer till att sminka mig själv! OCH vad jag ska köpa för smink!! :D
Clara Vestman
Clara Vestman - 2 månader sedan
Har du några tips på puder som inte ger flashbacks. Alla löspuder jag har använt gör så jag blir helt kritvit i ansiktet när jag tar kort med blixt. Har hört att pudret som du har i bakgrunden (minns inte va den heter men alltså den här avlånga sakimojen) funkar bra för sånt men jag hittar den inte någonstans. Svar uppskattas :))
Evelina Finsk
Evelina Finsk - 2 månader sedan
Det är rcma no color powder hon använder, det använder jag med 😍 älskar den
Emma
Emma - 2 månader sedan
va smart du är :)
Elsa G
Elsa G - 2 månader sedan
Det här med att man ska använda ögonbrynsfärg som är samma färg som ens hår låter ju rimligt, men grejen är att jag har blont hår (naturligt blont alltså). Vad ska jag ta för färg till ögonbrynen då? För jag kan ju inte fylla i med blond färg direkt
Olivia Edin
Olivia Edin - 2 månader sedan
Jag tar ungefär 1-2 nyanser mörkare
Emelie Westfält
Emelie Westfält - 2 månader sedan
Hahahaha, så jäkla klockren 5min craft! 😂😂😂
Hannah
Hannah - 2 månader sedan
Lisette!
Jag har stora och mörka ringar under ögonen. Fick ett tips av en person som arbetade som makeupartist på Mac, och han rekommenderade att jag skulle ta en concealer som var mörkare (!!!) istället för ljusare.
Då resonerade han såhär - ”Tänk dig att du har en mörk fläck på en ljus/vit tröja. Lägger du ännu en ljus tröja över fläcken så kommer den synas igenom. Lägger du däremot en mörk tröja över så syns inte fläcken”.
Han hjälpte mig att välja en concealer som då skulle passa jättebra. Vilket den INTE gjorde. Synd att jag inte insåg det själv, förens halva flaskan var slut😂
Lisette Alfredsson
Lisette Alfredsson - 2 månader sedan
Hannah Oj, ALDRIG hört talas om det innan 😂 Rekommenderar färgkorrigering! 😘
Gunilla Schnipper
Gunilla Schnipper - 2 månader sedan
Snälla gör en video till med svar på frågor♥️ den här var jättebra!! Du är bäst 😘♥️♥️♥️🌸🌸
Berith Hedlund
Berith Hedlund - 2 månader sedan
Tack söta för tipset om fettpåsar vilket jag lider av
okayebba
okayebba - 2 månader sedan
Kan du göra en video med dina favorit produkter från bas till settingspray kram❤️
Zoi Lindberg
Zoi Lindberg - 2 månader sedan
okayebba JAAAAA SÅ bra idé!!!❤️❤️
Gymnastic Joline
Gymnastic Joline - 2 månader sedan
Kan alla prenumerera på mig plzzz
Klara Eriksson
Klara Eriksson - 2 månader sedan
Sjukt bra video Lisette, good job👍🏻❤️
Hej Hej
Hej Hej - 2 månader sedan
Har naturliga svarta ögonbryn. Många säger att man typ måste ha en nyans ljusare en hårfärgen. Men vill ite bleka dom och använder en svart ögonbrynsprodukt. Är det okej?
Hej Hej
Hej Hej - 2 månader sedan
Helena Persson tyvärr ser det konstigt ut. Har väldigt mörka tjocka hårstrån
Helena Persson
Helena Persson - 2 månader sedan
Många brukar säga att om man har mörkt hår så ska man ha någon nyans ljusare färg på ögonbrynen, medan man ska ha något steg mörkare på ögonbrynen om man är blondin. Men jag tycker man ska få välja själv. Alla ser ju annorlunda ut, har olika drag och passar bäst i olika saker! Använt svart ögonbrynsprodukt om du trivs med det, annars kan du ju testa med en mörkbrun om det inte ser konstigt ut med dina svarta strån. :) Hitta din stil! ❤️
Danielle F
Danielle F - 2 månader sedan
KLART det är ok!!
Hej Hej
Hej Hej - 2 månader sedan
marjam A ❤️❤️
marjam A
marjam A - 2 månader sedan
jaaaa, du ska inte bleka dina bryn eller nått, skitsnyggt med mörka. Har faktiskt bara hört att man gör de mörkare än va de e haha, tycker de e finare <3
Librilicia
Librilicia - 2 månader sedan
Ditt smink är sååå snyggt i denna video!!
Dora Utforskaren
Dora Utforskaren - 2 månader sedan
Jag har en fråga, jag har blont hår men kolsvarta ögonfransar och ögonbryn. Jag vill inte ha så mörka ögonbryn för de blir inte fint till mitt hår enligt mig. Kan jag göra något åt det?
tyra ferm
tyra ferm - 2 månader sedan
Linnea Pontén du kan färga dem
Ada
Ada - 2 månader sedan
Yeees
Tove Hallenstål
Tove Hallenstål - 2 månader sedan
Åh kan du inte göra fler såna här?
Jenny L.
Jenny L. - 2 månader sedan
Du är så vacker! 😍
Feride Demiri
Feride Demiri - 2 månader sedan
Hahaha sista😂😂😂😂😭
LittleObamaSan
LittleObamaSan - 2 månader sedan
Jag har problem med att min foundation framhäver allt som ojämnheter i huden och får den att se torr och kakig ut utan att den ens är det. Har prövat olika primers och att lägga på mindre men inget hjälper AAAAHHHH. Det är värst mellan ögonbrynen och hakan samt i mina skrattrynkor. dem framhävs också xD
isame 00
isame 00 - 2 månader sedan
Använd ansiktskräm innan (om du inte redan gör det)
Lisette Alfredsson
Lisette Alfredsson - 2 månader sedan
Obama-San Kolla igen, för går igenom både kakighet, creasing och ojämnheter i basen. Ett till tips är att inte använda Glow eller highlighter vid ojämna områden. Då syns det väldigt mkt mer.
LittleObamaSan
LittleObamaSan - 2 månader sedan
​@Lisette Alfredsson Jag gjorde ju det whääää
Lisette Alfredsson
Lisette Alfredsson - 2 månader sedan
Obama-San Kolla på videon!! Haha
Rebecca Lindahl
Rebecca Lindahl - 2 månader sedan
Love you😘😘
Sandra Pettersson
Sandra Pettersson - 2 månader sedan
Smashbox photo finish color correcting foundation primer som är grön är ju perfekt för dom som har rött i ansiktet 😍👏🏻 ett tips ifrån mig också är en tomat, tycker den är toppen 👌🏻 Wayne Goss är ju grym 👏🏻😍🙌🏻
Astrid Viktorin
Astrid Viktorin - 2 månader sedan
haha roligt slut
Saga Persson
Saga Persson - 2 månader sedan
Omg, så rolig videoide!!🤩🤩
Sara Nordenman
Sara Nordenman - 2 månader sedan
Har aldrig klickar in på en vidio så snabbt Love u min favvo ❤️
Diidi
Diidi - 2 månader sedan
Super bra video idé!
Ella Bergenstein
Ella Bergenstein - 2 månader sedan
Tips om du vill att dina ögonbrynsprodukter att sitta är att sätta/bake dem med puder☺️☺️
Daros salih
Daros salih - 2 månader sedan
Love you 😍
Helin
Helin - 2 månader sedan
Klickade så fort 😂
Nästa