Bert - Almedalen, Lögnarna, Terroristerna, Ekonomin!

893
78
 
Bert sänder direkt från uteserveringen på Restaurang Ursand.
Som vanligt tar han upp ämnen som ingen vågar peta i, och är totalt orädd!
Varaktighet: 13:10

Kommentarer

Markus Pallin
Markus Pallin - 2 månader sedan
Nyamko Sabuni har till större delen exakt samma ideer som SD och Jimmie, men hon tänker INTE samarbeta med SD!! Hon är samma skrot och korn som resten av 7 klövern.
Pony Sopranos
Pony Sopranos - 3 månader sedan
Kalmar Kommun back över 800 miljoner och nu ropar KS (s) ordförande efter mer statlig hjälp.
Christer Pettersson
Christer Pettersson - 4 månader sedan
Christer Pettersson är inte mördaren ffs.....
pqsnet
pqsnet - 4 månader sedan
Hahaha älskar dina smeknamn på politiker...
Trump kallar du "tramp", och Shekarabi (S) kallar du Schakraboti ---> 6:12
Skön du är Bert!
Anders Uhrvik
Anders Uhrvik - 4 månader sedan
Återigen en intressant video - keep em coming!
DurtCannon
DurtCannon - 4 månader sedan
Bert du svamlar om Palme. Claes Hedberg har rätt.
TheMustafaish
TheMustafaish - 4 månader sedan
Jäkligt grann vy på den där uteserveringen. Trodde som hastigast att du satt på Cypern och götta dig.
Therese Olausson
Therese Olausson - 4 månader sedan
Lika bra att tala om för svenska folket att vi inte får ha en egen åsikt för då blir vi utfrysta 👌💪👊
Hank Holm
Hank Holm - 4 månader sedan
Bert, säger man att man är säker på att Christer Pettersson är mördaren och att man ska lita till Lisbets vittnesmål så vet man inget om Palmemordet eller Lisbets vittnesmål. Låter som du spenderat alldeles för många år stirrandes i Aftonbladet och på etablissemangs TV. Du har ju inte ens läst Claes Hedbergs bok än mindre satt dig in i fallet i sig. Det är så inskränkt och dömande. Bara för att du tycker teorin låter galen bör du inte avfärda den till förmån för den mainstreamförklaring som etablissemanget har presenterat. Claes Hedbergs bok är bra och ger en rimlig förklaring till vad som hänt.
Anton Smith
Anton Smith - 4 månader sedan
4 %-spärren är alldeles för låg. Förut kändes det som att S och M var enda partierna av relevans. Jag tycker det är demokratiskt att fler fått en chans, men under en tid känns det som att det är lika stort eller större fokus på mindre partier som L, MP, Fi, AfS än S, SD, M, V och C. Helt fel. Jag tycker %-spärren borde läggas på kanske 10 %. DÅ måste folk göra ett aktivt val om dom inte är nöjda med situationen på ett annat sätt. Mindre partier har betydligt större makt än vad dom borde ha idag. "Palme-mordet" skedde för över 30 år sedan. Många som idag röstar var inte ens födda. Det är tråkigt att mordet skedde, men han hade sannolikt (av ålder) varit död idag ändå. Lisbet Palme är död också. Även Christer Pettersson är död. Är någon annan skyldig lär den personen vara död eller ligger på sjukhem idag så att fortsätta denna diskussion istället för att prata om mordet via automatvapen för bara några veckor sedan är mycket märkligt. Sverige har hur som haver betydligt viktigare frågor att hantera än Palme-mordet idag. Det känns som att Palme-mordet och dylikt tas upp mest för att slippa prata om dagens problem. Folk som gillar specifika partier borde växa upp också. Nu handlar politik inte lite skattepengar hit och dit längre. Nu handlar det om att många gör vad tusan dom vill och kan komma undan med det. Det går att stoppa, men istället tycker folk massa symbolfrågor är av större relevans. Tycker någon på allvar att transsexuellas rätt till könsbyte är viktigare än att få stopp på mord via tunga vapen på öppen gata? Tycker någon att jämförelser mellan att "kvinnor i Skärholmen tjänar sämre än män i Aspudden" (utbildningsnivån spelar inte roll tydligen..) är viktigare än att landets gator är fulla av skräp? Det är dags att börja fokusera på det viktiga. Därefter kan man börja hantera mindre problem.
David Madsen
David Madsen - 4 månader sedan
asså Det är väll rätt självfalligt att vatten nivån stiger om isarna smälter eller vad är det du försöker att säga bert?
Dag B
Dag B - 4 månader sedan
Det populistiska ”hatet” från Centerns sida kan bero på att de vill dölja en egen agenda ledd av Lööf. Ansluter man till Bilderberggruppen utan att vara tydlig med det för väljarna så har man en räv bakom örat, precis som Carl Bildt och ett gäng andra populister.
FixarErik
FixarErik - 4 månader sedan
Du det brinner i skogen där borta! Vad ska vi göra?!
Politiker: Vi får starta en utredning!
je k
je k - 4 månader sedan
Sabuni (L) bildar stödparti till löfven, du är ute och cyklar Bert.
Peter Hedlöf
Peter Hedlöf - 4 månader sedan
Det vore bra om Bert kunde få Försvarsmakten att redovisa leken med Telecom nätet och radio/radar samt övriga microvåger som Tv spelet från sillicon valley erbjuder. Det är väl ganska rimligt att vi alla får spela Tv spel med varandras ögon,näsa,mun,öron och inte bara låta juden&zigienaren gejma ????
SwedenMC
SwedenMC - 4 månader sedan
Bra 🤓 Bert att du står på dig .
Marcus Abrahamsson
Marcus Abrahamsson - 4 månader sedan
Så här är det! Claes Hedberg har den absolut sämsta versionen hittills. Han påstår alltså att det är ett ”teatermord” där det är skådespelare som spelar paret Palme??!
Vi säger så här. Anna Hage som gjorde hjärt och lungräddning på Olof efter skotten, skulle inte hon märkt att personen lever i det fallet?! (Ni kan testa själva, be någon pressa ner bröstkorgen 5 cm och försök att inte röra en min)!
Men att du Bert påstår att det är Christer Petterson tar nästan priset. För du har pratat med Lisbeth som är målsägande (och inte vittne). Med all respekt för henne och familjen, men hon har ändrat version hela tiden. Däremot vittnet Lars, som tog upp jakten efter mördaren. Han var granne med Christer och sa ”jag skulle sett om det var Petterson”. Dessutom var Christer hög som ett hus den kvällen. Att i det tillståndet kunna hantera en revolver, skjuta en person och skjuta mot en till och sedan hölstra ögonblickligen...det är det bara tränade personer som kan.
Om du i fortsättningen ska pladdra på med det här. Kör en högläsning med allt som Lisbeth sagt i förhör och konfrontation..så får vi alla höra hur naiv du är!
robert johansson
robert johansson - 4 månader sedan
Sabuni har fallit offer för åsiktskorrioren och givit sitt ansikite åt pK-samhället Libiralerna kommer att åker ut 2022 dom har gjort sitt tillsamans MP
Johnny
Johnny - 4 månader sedan
Bert, lite konstruktiv kritik på en nivå som du förstår: Du och många av dina följare är inte smarta, om jag ska vara diplomatisk...
777houses
777houses - 4 månader sedan
Clas Hedberg har källor som stödjer det han säger. Och hur i all världen vet du om Lisbet Palme talade sanning? Hedberg har bevisande uppgifter och information som bekräftar hans teori.
Douglas Kalberg
Douglas Kalberg - 4 månader sedan
Att sänka bensinskatten är väl populistiskt om något, vi har ju ett pris ungefär i mitten av EUs länder. Om man gnäller över att det blivit någon procent dyrare att köra (bränsle står för en fraktion av milkostnaden) samtidigt som man oroar sig för klimatet så är man inget annat än en hycklare.
jes wes
jes wes - 4 månader sedan
bert är så sjukt dåligt påläst lisbet sa att det var två gärningsmän och att hon kände igen dom som dom två män som spanat på deras lägnehet hon trodde dom kom från terrorgruppen ustasja.... när holmen o dom tagit in christer pettersson sa dom till lisbet "ja vi har tagit in en man 40års åldern som är alkolist o går konstigt... ja det ser man ju vem som är alkolist han är det säger lisbet o pekar på christer i en rad full med poliser.... hennes vittnesmål används internationellt i undervisnings syufter hur man INTE ska bedriva ett förhör.... Det enda vittnet som med 100% säkerhet såg mördaren som stog inne gränden där mördaren sprang förbi upp för trapporna bodde granne med christer petterson o när poliserna efter mycket tjat om att han skulle peka ut christer visade dom en bild på christer pettersson.. var det han frågade polisen... nej det var det inte sa han.
Jonte Ernerwik
Jonte Ernerwik - 4 månader sedan
Tage Tuvheden sa Palme var sjuk...och Bert försök ta reda på fakta..
Hannah Nyheim
Hannah Nyheim - 4 månader sedan
Bert, du dissar Claes Hedberg här, vilket du givetvis är fri att göra, men lyssna på denne förtroendegivande äldre mann en från SWEBBTV, en intervju som gjordes alldeles nyligen. Så kanske du ändrar uppfattning lite kring mordet på Olof Palme. https://www.youtube.com/watch?v=gOdyFR3hpnA
Richard Vemvillveta
Richard Vemvillveta - 4 månader sedan
Asså nu måste du ju bara ha käkat för många muffins av den skitroliga typen. Sabuni rädda Sverige när det gäller flyktingpolitiken och integrationen? Hahaaa. Den enda anledningen att hon faktiskt verkar vettig är ju att allt är relativt, dvs hon är skitvettig för att vara liberal men nada utöver det. Hennes parti är dessutom ett enda stort globalistmaskineri. Nej här dog jag fan av garv Bert, skärp dig vetja ;P
je k
je k - 4 månader sedan
Det första sabuni gör när hon blivit liberalernas ledare är att förklara sin lojalitet med löfven ,du drar fel
Slutsatser Bert alla regeringspartier är globalister det handlar om globalism mot nationalism, vi måste ur EU för att återta makten rösta på alternativ för Sverige för verklig förändring.
james boström
james boström - 4 månader sedan
https://www.youtube.com/watch?v=3Rz73gLKsJI
james boström
james boström - 4 månader sedan
hör du bert kolla detta om du inte hört detta tidigare, är detta också lögn, eller ?
svea rike
svea rike - 4 månader sedan
http://www.lindenytt.com/nyheter/filmjolk-till-skollunch-en-dag-i-veckan-blir-verklighet-i-host/
Rob Allison
Rob Allison - 4 månader sedan
Morgans tankar om förbud mot rasistiska organisationer handlar om att kunna förbjuda alla som inte har pk-åsikter aka röstar rödgrönt.
MrSaxonsaxon
MrSaxonsaxon - 4 månader sedan
Bert förstår du inte att ENDAST massutvisningar kan lösa problemet ? Ingen i 8-klövern kommer att göra det.
Dakke Fernet
Dakke Fernet - 4 månader sedan
"Här kommer servitrisen"
BERTEN❤️
Urban Östman
Urban Östman - 4 månader sedan
Enligt ett tidigt förhör med Lisbet på mordnatten sa hon att hon inte såg vem som sköt. Eller åtminståne ge ett tydligt signalement. Hur kan det vara möjligt att långt i efterhand peka ut nån så skarpt och påstå/säga att det är rätt person? Bara undrar, jag vill veta. Vill inte du?
Martin Sverige
Martin Sverige - 4 månader sedan
Vad tycker du om värnskatten, Bert?
norpan506
norpan506 - 4 månader sedan
"Lisbeth såg honom." Hur vet du det? Var det inte mörkt? Blev hon inte skjuten i armen i samma ögonblick som Palme föll ihop?
Push The Button
Push The Button - 4 månader sedan
Sabuni kan man inte lita på!
CloudMan Films
CloudMan Films - 4 månader sedan
Utstationeringsdirektivet EU ser till att det inte blir konkurrens fullt ut på bostadsbyggandet. Låt dessa länder med låga medellöner konkurrera med fördelar de har och vinna upphandlingar och svensken har plötsligt boende de har råd med.
Claes Lantz
Claes Lantz - 4 månader sedan
De som säger att Christer Petterson var Olof Palmes mördare är lögnare.
Fredrik Moberg
Fredrik Moberg - 4 månader sedan
Christer Pettersson, du ska nog inte vara så självsäker där Bert. Pettersson gillade Palme.
The Knight of Santiago de compostela
Hej Bert. Gäller Olof Palme. Det förefaller mig märkligt att du så kategoriskt avfärdar teorin om Palmes sjukdom. Enligt P närmaste medarbetare blev han sjuk av ett virus. Enligt uppgift från trovärdiga personer, HIV som nu också avslöjas i flera böcker. Det som gör mig förbryllad är att du inte vill att detta skall synas/ utredas. Får mig till tankar om vad orsaken till detta är då du är en stark förespråkare för att skumrask ska upp i ljuset. Gillar din kanal pga detta!! Skulle uppskatta att få höra i ditt program om varför du vill tysta ner detta.
Söker sanningen
Van Life With Baylife
Van Life With Baylife - 4 månader sedan
Men är det inte konstigt nu då att man ska ta bort strandlagen om nu isarna och det smälter och vattennivån kommer att höjas?
Lars Jansson
Lars Jansson - 4 månader sedan
Att under den tiden tala för en sak och sedan göra hundratals miljoner på det man nyss talade emot, gör att seriositeten åker ned på noll - direkt. Att därefter med "mission completed" återgå som frälsaren med kritik mot det man nyss gjort sig fet rik på, hamnar inte heller högt på gilla listan. Därför svårt att inta det du pratar om som seriöst, trots att man i sak ofta håller med.
Finns ett lämpligt ordspråk som passar in i detta "enkelt att skita när arselet är fullt"
jes wes
jes wes - 4 månader sedan
Tyvär är det nått jag måste berätta... det funkar inte längre o ja det beror helt o hållet på dig förut var du på vår sida men nu kan ja inte längre se nån skilnad på mainstream media o du.. djag gör slut o det borde alla andra oxå göra med berts värld.... följ swebbtv istället för riktig alternativ media som exponerar mainstream media o politikernas lögner o inte som bert försöker skydda dom
Pierre Börjesson
Pierre Börjesson - 4 månader sedan
Tack för dagen skratt du är en pajas Bert:)
Monica Blom
Monica Blom - 4 månader sedan
Bert du har fel om Claes Hedbergs bok. In på Swebbtv Lördagsintervju 6/7. En före detta högt uppsatt socialdemokrat och minister erkänner, ja, stora delar av boken är sann, men personerna han intervjuat har tagit fel på datum och vissa motiv och så.
www.aladdin.st
www.aladdin.st - 4 månader sedan
Jag bojkotade IKEA för länge sen. Och det går Svenskarna och skryter om när dom är utomlands. Har det nåt med Sverige att göra överhuvud taget?
drumtum
drumtum - 4 månader sedan
Stöttar dig i mycket Bert. Men både du och Fylking har så jävla fel i mördaren. Finns inte en chans att Pettersson mördade Palme. Hur man ens kan tro att en flummare som han först lyckades komma undan för att sen hålla snattran i alla år för sina påverkade kompisar. En prestation som är i Bragdguldet klass ju. Lisbets vittnesmål är ju ett av dom vekaste också i historien. Hon såg inte skytten från sin vinkel. Sen planterades alkisen Pettersson in i vittneskonfrontationen tillsammans med informationen om att en person var alkoholist.
Jimmy Legado Holmevi
Jimmy Legado Holmevi - 4 månader sedan
Tycker ändå det är mycket konstigt med hur man låter Lisbeth styra och ställa i Palmeutredningen, samt att hon ändrar signalement så radikalt på 3 veckor:
https://youtu.be/I_QQZMK_dA0
Är själv skeptiskt till Claes Hedbergs version, men tror inte heller att man kan säga säkert att Christer Petterson är skyldig. Lyssna på klippet om Lisbeth och bedöm själva hur trovärdig hon är... 🤔
vinylmonstretify
vinylmonstretify - 4 månader sedan
https://youtu.be/2XAXf8jdtDc
Stark Pepparrot
Stark Pepparrot - 4 månader sedan
Här har du vissa poänger. Faktiskt.
Till skillnad från ditt vanliga förenklade utan underlag.
margit mattsson
margit mattsson - 4 månader sedan
Tror nog att någon mutat Pettersson att skjuta Palme.Och att han gjorde det under ett patologiskt rus.Lägg ner utredningen.Båda är ju döda.Kostar bara onödiga skattepengar.magga67 fd mentalskötare inom missbruksvården.Även bekant m Pettersson.Han skulle ALDRIG gjort det i opåverkat tillstånd!!!
Conny Harlin
Conny Harlin - 4 månader sedan
Det hörs inget numera från vänstern sjöstedt om Zabuni I L....??
johan lundberg
johan lundberg - 4 månader sedan
Har du fått solsting Bert?????? Du känns ju mer vilsen än vad en svensk tamgris blir om den blir släppt i den ryska Taigan....Krister Pettersson????-Skärp dig!!!!
Håkan Andersen
Håkan Andersen - 4 månader sedan
Läs gärna Claes Hedbergs bok först innan du uttalar dig om Palmemordet.
Rune Ljungströmmer
Rune Ljungströmmer - 4 månader sedan
Kom till Ursand!
Paul Lagmark
Paul Lagmark - 4 månader sedan
Men nej, hon vågar ju INTE stå upp för de grejorna. Hon svansar efter de röda, likt Annie. Hon är en kappvändare och, tyvärr, fel person för att faktiskt lösa något på riktigt.
john1955ize
john1955ize - 4 månader sedan
Sabuni jag har hon är lika falks som höger sko
Walexe 87
Walexe 87 - 4 månader sedan
Du är helt klockren Bert men jag vet inte om jag håller med om Christer Pettersson.
Therese Olausson
Therese Olausson - 4 månader sedan
Nää det tror jag inte på heller faktiskt 🤦
Mattias Widell
Mattias Widell - 4 månader sedan
Ngn som kommer ihåg Berts mailadress?
Mattias Widell
Mattias Widell - 4 månader sedan
Bert lyssna på denna intervju där Tage Tuvheden faktiskt bekräftar att Palme HADE HIV!
Mycket intressant!
Jag vill att du lyssnar innan du slår bort det.
https://www.youtube.com/watch?v=gOdyFR3hpnA&t=1408s
JonnyBoyyan
JonnyBoyyan - 4 månader sedan
DU ÄR MYTOMAN!!
Helt sjukt att du ens håller på en.
Nästa