Fjärde Statsmakten nr 10 med Lars Bern om Ullenhag, klimatuppror, SVT mm

1 508
40
 
Kommentarer
Klimat Bluffen
Klimat Bluffen - 7 dagar sedan
Ni är helt otroligt bra tack för att ni finns
Andreas Wilson
Andreas Wilson - 25 dagar sedan
Vi kan bli självförsörjande i Sverige men det passar inte skattemodellen som drivs i Sverige, hvo diesel och alkohol som är kolhaltiga artificiella bränslen ersätter fossilt bränsle och enligt svensk lag kan detta inte beskattas enligt tex gällande co2 bil skatt som blir noll. Sverige kan inte tappa sina 120 miljarder som ska stoppas i munnen på somalier med mera.de som jobbar ska betala för en samhälls försämring, en kompetens utarmning. I Malmö bor 30% av migranter gratis i de finaste områdena (hammars park) där jag som ingenjör med en lön på 50 inte har råd att bo, sinnes sjukt, påsk kärringar med barn vagn överallt, herre gud... Vad i all världen sker nu? Jag lämnar Sverige nu för att bli fri från förtrycket av staten, samhälls kontraktet brutet av dem, staten har dubbla budskap gällande klimatet för svenskar och migranter samt hur man behandlar företag, staten har blivit förvirrade i vilket beteende man ska premiera....jag har gjort min del för det ska bli bra men mår inte bra längre här, ledsen på riktigt, vet inte var jag ska ta vägen i denna idiocracy. Se filmen idiocracy så fattar ni vad i helvete som pågår
Andreas Wilson
Andreas Wilson - 25 dagar sedan
Ett rent nöje att lyssna på Lars . Hatten av
Torrey Lundberg
Torrey Lundberg - 25 dagar sedan
En undran är de så Vi leds av en idiot sosse regering som kommer att leda till en ekonomisk kollaps.Mycket snart kommer antikrist att uppträda för att ta över en ekonomisk Världsordning. Sverige ligger i brässen för det vi kommer att drabbas mycket hårt.Det är ett uppror emot Gud själv vilket kommer att misslyckas som vanligt........min undran är ska vi låta detta fortsätta att ske?.....
viktor tikka
viktor tikka - Månad sedan
Lars Bern om du tar mycket C-vitamin tänk på att du kan få koppar brist. Vitamin c och koppar fungerar tillsammans i kroppen.
Micke Nieminen
Micke Nieminen - 2 månader sedan
Om man vill minska koldioxiden , då måste man minska världspopulationen
CGG
CGG - 2 månader sedan
Ja jag tycker att det är jätteroligt att lyssna på er, men jag har svårt att hänga med i vilken
ordning det visas p swebbtv! Kan ni visa hur/när ni ger ut ett nytt avsnitt!??
Kommer ideligen in på gamla avsnitt som jag redan sett, detta pga att det är svårt
att se när det offentliggjordes innan du öppnat det!!//C
Svensk Webbtelevision
Svensk Webbtelevision - 2 månader sedan
Enklaste sättet att navigera är att gå in på www.swebbtv.se Där ligger alla program sorterade. Tryck också på den lilla knappen "more video " för att stega bakåt. Du kan också användasökfunktionen. Om du är med på vår maillista får du aviseringar om nya program.
kalle stropp
kalle stropp - 2 månader sedan
Lyssna på detta
https://youtu.be/MMo7V8V_u7U
Susanne Rydvald
Susanne Rydvald - 2 månader sedan
6:00 USA behöver inte kriga pga gas och bensin istället är tyskarna dumskallar som spelar upp sig allt mer att vara störst när det gäller bilexport till hela världen, samtidigt tjatar de mest om elbilar Merca, VW eller BMW Tyskarnas Export bryter ihop när USA S Arabien Kuwait eller Quatar börjar skratta >Nej tack, vi simmar själva i bensinen så varför satsa på era elektriska idealdrömmar ....
johannes thomsen
johannes thomsen - 2 månader sedan
Tack Lars Bern och tack ocksâ Mikael Wiggert!
Önskar att ni hade ingâng till SVT. Men eftersom vi inte har yttrandefrihet i Sverige är det tyvärr inte möjligt.
Jonte
Jonte - 2 månader sedan
Lars... Ytterligare en partiledare som vill konservera socialismens styre i Sverige, Sabuni.
Vad man än tycker om SD, att utesluta dom gör bara att vi får stå ut med mer såssepolitik, goddag yxskaft.
Per Backsten
Per Backsten - 2 månader sedan
GP är förkortning för globalist propaganda. Bra ni granskar.
Martin Nilsson
Martin Nilsson - 2 månader sedan
Världens bästa land slogs inte itu av främmande makt utan av dess egen befolkning. Tragiskt dags vakna nu för barn och barn barns skull svälj stoltheten sossar och moderater
A S
A S - 2 månader sedan
För att spela djävulens advokat: Vind- och solkraftsförespråkarna hävdar att det går utmärkt att lagra dessa typer av energi, t ex i batteriform. Ytterligare andra menar att vind-, sol- och vattenkraft går perfekt att växelvis samköra, särskilt i Sverige. Är dessa personer bara överoptimistiska muntergökar?
evertssonsimon
evertssonsimon - 2 månader sedan
Ullenhag låter ju precis som papagojan Lööf. Jag blir äcklad. 🤮🤮🤮
Jonas Andreasson
Jonas Andreasson - 3 månader sedan
Ondskan frodas likt ett mega virus på jorden. Men ja inte bitter.....politikerna och globalisterna är denna böldpest som roffar åt sig.
Hur faan hamna jag här i detta dårhus. Hitler är rena korgossen jämfört med dessa psykopater som styr och kontrollerar oss stackars goda medborgare.
Tord Larsson
Tord Larsson - 3 månader sedan
Myten Erik "romer byggde detta land" Ullenhag vore toppen för då försvinner L för gott.
Rasmus Lange
Rasmus Lange - 3 månader sedan
Förstår ni tittare bitcoin?
Peter Rosqvist
Peter Rosqvist - 3 månader sedan
Är det inte assimilering som gäller längre? Integration är möjligen halvvägs!
Peter Rosqvist
Peter Rosqvist - 3 månader sedan
Mikael Willgert, du är en lysande programledare. Lars Bern, kan du / han inte på något sätt få komma till tals på Svt? Det är skam att inte denna kunskap inte får komma fram på bred front.Samma gäller Jan Tullberg, Lennart Bengtsson och övriga som brukar delta på Swebb-tv. Det måste gå att få fram allas budskap I mainstream media.
Anna UB Ldbk
Anna UB Ldbk - 3 månader sedan
Tack för att du finns o kan upplysa oss, som inte alltid är invigda i alla de frågor du berör, speciellt sjukvårdsfrågorna känns relevanta o intressanta. 👍❤️👍
Metthos
Metthos - 3 månader sedan
Kan hålla med om migrationen och stolligheterna i det och att Ullenhag är en av skurkarna bakom eländet, men i klimatfrågorna har Lars Bern helt kört i diket. Men det är väl så det blir med tro, det ändrar sig inte i första taget.
NPC #746862
NPC #746862 - 3 månader sedan
Det skulle vara väldigt intressant om ni kunde bjuda in någon kunnig som inte håller med Lars Bern i klimatfrågor. Absolut inte någon aktivist. Det blir ju väldigt lätt en echo chamber annars. Tack för ett bra program.
tanfoglio1
tanfoglio1 - 2 månader sedan
NPC #746862 Är du dum i hela huvet? Jeg leser EN gang, trenger ikke tre. Er det mulig å bli så tjukk i hue? Takk for en meningsutveksling som du kun har tilført utdrag fra ditt følelsesliv., intet mer. Du bare bekrefter min påstand.
NPC #746862
NPC #746862 - 2 månader sedan
​@tanfoglio1 Du tänker inte läsa. Det bekräftar det jag misstänkte. Bye.
tanfoglio1
tanfoglio1 - 2 månader sedan
NPC #746862 Trenger ikke lese igjennom, du bekrefter det jeg sier. Du blir "vansinnigt förbannat" over ord. Jeg er agnostiker, jeg vet ikke, og det gjør ikke du heller. Koldioxid fører til oppvarming? Javel? Hvilken? Snitt temperaturen går ned....det er hva jeg forholder meg til. Hva du litar på eller tro på er ditt valg. Du farer ivei med at jeg legger ord i munnen på deg og "är forbannad" , tåler du virkelig så lite? ?? Pfff du känner deg kränkt, det är det du gjør...
tanfoglio1
tanfoglio1 - 2 månader sedan
NPC #746862 Trigger alert 😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻
NPC #746862
NPC #746862 - 2 månader sedan
@tanfoglio1 Jag har ett problem med när folk lägger i ord i mun på mig, ja. Hur fick du "Jag vet inte vad jag kan lita på" till att jag inte litar på någon? Antingen är du oärlig, eller så kan du inte läsa särskillt bra. "övertygad at vi påverkar klimatet", yes. Frågan är bara hur mycket eller lite. Snackar vi 0.0001% eller 2-3%? No clue. Att vi har NÅGON påverkan på klimatet, absolut. Frågan är bara om den ens är relevant eller inte. Det räcker med att vi eldar upp 100 liter olja för att vi ska ha NÅGON påverkan på klimatet. Det är en fis i rymden, men rent tekniskt påverkar vi klimatet. "fremfor å bli forbannet på andre som gjør det" Jag är inte förbanand över att du har läst på i denna fråga. Jag är inte förbanand för att andra kan mer än jag. Absolut inte. Jag vet inte om du kan mer än jag då du inte visat på detta. Du har mest sagt att jag sagt saker jag egentligen inte sagt. Jag ogillar helt enkelt när du säger att jag sagt massor med saker jag absolut inte sagt. Kan du inte läsa eller vad är problemet? "Svensker er verdensmestere i å føle seg krenket" Agreed. Jag känner mig dock inte kränkt. Kränkt har en implikation av att man känner sig förnedrad. Du påminner om en 19-åring som lyssnat på en föreläsning och nu tror sig veta allt. Om du nu har svårt med läsning kan jag rekomendera att läsa igenom texten 2-3 gånger.
Knibis kniben
Knibis kniben - 3 månader sedan
Fortsätt med det ni gör för det är bra grejer ni lägger ut.
Berndt Lindström
Berndt Lindström - 3 månader sedan
Jag bara undrar, när ska Lars Bern medverka i Agenda, ell liknande program?
Ozrage
Ozrage - 3 månader sedan
Mikael Willgert & Lars Bern Kungar!
Fredrika Lampenschirm
Fredrika Lampenschirm - 3 månader sedan
Sabuni är överlägsen idioten Ullenhag. Men hon skulle inte göra någon reell skillnad. Judiska Dagens Nyheter tog henne ju i örat häromdagen. Chanslöst vilket som. Endast en slätstrukenhet à la Ullenhag accepteras.
Hans J
Hans J - 3 månader sedan
Bjud in Polstergeist-Greta! i program framöver!
En lösning på alla problemen är att Maximera Massinvandringen!
Fredrika Lampenschirm
Fredrika Lampenschirm - 3 månader sedan
Exakt Bern! De vet exakt vad de gör! De vill omstörta samhället. Många av dem är frimurare. Du är väl inte frimurare, Bern? Eller är du, eller har varit?
Fredrika Lampenschirm
Fredrika Lampenschirm - 3 månader sedan
Det finns ingenting som haltar i klimatlobbyisternas argument. De är bara ute efter att skapa en global diktatur och straffa medborgarna för deras kolkretslopp genom att beskatta det och höja energipriserna så att FedBank kan plocka in mer pengar. Må hela det israeliska folket gå under av sina egna lögner!
Fredrika Lampenschirm
Fredrika Lampenschirm - 3 månader sedan
Det är inte klimatets temperatur som har stigit, det är mätningsbenägenheten.
Joppe Peters
Joppe Peters - 2 månader sedan
Hahaha, good one!
Bodil Mårtensson
Bodil Mårtensson - 3 månader sedan
George Soros investerar just nu stort I fossil energi. Just sayin!
David Nilsson
David Nilsson - 3 månader sedan
Blir så glad av att få höra er, fantastiskt att ni uppmärksammar det mesta med vår tragiska värld. Bra med nyhetskanaler som talar sanning!👍
G7Batten Batten
G7Batten Batten - 3 månader sedan
Det är frihet att kunna få medicinsk vård även om man inte är rik. Det är ofrihet att inte ha råd att laga sina tänder.
Det är frihet att veta att ens barn kan få en bra utbildning. Det är ofrihet att leva i ett land som USA där man kanske inte har råd att ge barnen en bra utbildning.
Här handlar det alltså om friheter som vanliga medelsvenssons kan få genom ett högt skatteuttag.
Men detta förstår man inte om man är väldigt högervriden. Då tänker man bara på sina pengar och glömmer bort sina medmänniskor.
G7Batten Batten
G7Batten Batten - 3 månader sedan
Att enda sättet att minska koldioxiden i luften är genom att minska produktionen av olja och kol må vara sann.
Men som det framställdes här att man skulle få dessa producenter att självmant minska olje- och kolproduktionen var väl lite smått korkat tänkt.
Det enda hållbara sättet att få mindre produktion av olja och kol är ju genom att ta fram alternativ som är billigare och smidigare så att efterfrågan på olja och kol minskar. Och då är thoriumreaktorer nyckeln. Thoriumreaktorer är helt säkra, de är skalbara, de producerar billigare el och det finns mer thorium än uran. Mm.
Robin Coster
Robin Coster - 3 månader sedan
otroligt bra. Swebbtv och Henrik Jönsson är stjärnor på en annars mörk Media himmel där känslor styr och inte tanken. Jag njuter av att lyssna på bildade personer som lyckats hålla sig fri från 100 år av socialistisk hjärntvätt.
Hans Carlsson
Hans Carlsson - 3 månader sedan
Jag orkar inte kommentera alla dessa idiotiska politikerutspel. Men ett 4-faldigt hurra för Lars Bern och hans intelligenta analyser!!! Må du få ett långt liv för att upplysa så många människor som möjligt...
Tommy Pettersson
Tommy Pettersson - 3 månader sedan
Intressant om att kosten påverkar oss. Jag har kommit till samma slutsats. Jag flyttade tillbaka till Sverige för ett par år sedan efter att ha bott länge i Singapore. Jag reagerade starkt på maten här som innehåller mycket mer socker och andra skadliga ämnen än jag var van vid. Jag fick problem med magen och började öka i vikt. Det tog mig över 6 månader att vänja mig vid maten och nu, efter tre år, är det ännu jobbigt.
Jag hade en hjärtattack när jag bodde där och vården var otroligt bra, där har Sverige mycket att lära, speciellt hur man organiserar vården. I samband med det så var noggrann uppföljning med blodtester och en del annat. Jag var även tvungen att gå till dietist för att få kostråd och lägga om min diet, det var obligatoriskt. Bland annat var det mat jag inte kunde äta på grund av mina mediciner. Tillbaka i Sverige hade jag fortsatta hjärtproblem en tid, bland annat kärlkramp. Det enda test man gjorde var ett cykeltest och EKG. Jag gjorde inget cykeltest i Singapore. Min diet har man över huvud taget inte brytt sig om och då jag har försökt komma till en dietist så finns det bara för diabetiker. Det finns ingen dietist att tillgå. Har inte hittat någon privat heller.
Jag är väldigt besviken på sjukvården i Sverige, eller brist på, men jag skulle inte veta hur dålig den är om jag inte hade något att jämföra med. Det finns säkert bra högspecialiserad vård i Sverige men det här med att läkare på vårdcentraler ska hantera allting fungerar inte. De har helt enkelt inte tillräckliga kunskaper och sen räcker tiden inte till.
I Singapore botar läkarna på vårdcentralerna enklare saker som förkylning och influensa, i övrigt fungerar de som en sluss så att man kommer till rätt specialist. Varje vårdcentral har sin egen röntgen som man kommer till direkt, om det behövs, för att sedan gå tillbaka till läkaren. Allt på en och samma dag. Här kan man skickad till vilket sjukhus som helst i länet och det tar ibland veckor.
Jag kan inte mycket om skolmedicinen men sjukvården i Sverige är oerhört okunnig, ofullständig och väldigt dyr. Jag har varit på allt från att göra lungröntgen i ett ”hole-in-the-wall” ställe med guds fria natur som väntrum till modern intensivvårdsavdelning för hjärtproblem och har fått en inblick i hur bra vård egentligen kan fungera utan de höga kostnader vi har här i Sverige.
Då jag har svårartad fibromyalgi (diagnos i Singapore, här vet man knappt vad det är) så är jag van vid både smärta och sjukvård. Såg en föreläsning av en smärtskyddsläkare som menade på att 25% av sjukvårdens kostnader utgörs av smärtpatienter och kroniskt sjuka, kostnader som kan kapas om man tog sig an de sjuka på ett seriöst sätt. Men, enligt honom, så vill politikerna inte det. Samtidigt finns det också mediciner som skulle kunna användas för att lindra smärta och andra problem, men som inte får användas då det inte är politiskt korrekt. I Skåne har man börjat lite och det fungerar men i andra regioner säger man blankt nej. Jag skulle vilja pröva Sativex själv för att se om det kan ge lindring.
Vi kommer inte att få en fungerande sjukvård så länge det är politiker som styr. Lägg ner landstingen/regionerna och decentralisera sjukvården till kommunerna enligt Finländsk modell. Den Norska modellen med några få statliga regioner som KD vill ha här, lär inte fungera här när den inte gör det i Norge. Sen finns det massor av pengar att spara på att faktiskt hjälpa människor i stället för att göra små grejer här och där.
På 1970-talet spolade man av människor med en vattenslang när de skulle duscha på en del institutioner. Det var värre än DDR säger de som var med. Så sent som på 1990-talet sågs patienter, brukare, etc., som produktionsenheter och inte som människor med behov. Mycket av det här lever ännu kvar och det behövs en mycket positivare syn på människan i vården och vad vården kan göra för människan. Inte som nu där man har femton minuters-besök som stäms av mot en intern prislista. Hellre flera femton minuters-besök än ett långt så att man kan debitera mera.
Man har 15-minuters-besök hos läkare i Singapore också men varje läkare hade en sköterska och skulle uträtta betydligt mindre än vad läkarna här gör på 15 minuter. Det skulle vara intressant om ni kunde ta upp sjukvårdens organisation (eller brist på) vid något tillfälle.
Jan Danielsson
Jan Danielsson - 3 månader sedan
Hantverkarna kan lägga trängselskatten på fakturan. Om stadsborna vill ha trängselskatt kan de också vara med och betala.
En Finne Igen
En Finne Igen - 3 månader sedan
Svenskarna verkar vara totalt filosofiskt utarmade. Sverige är som en pissmyra i förhållandet till resten av mänskligheten...
VAKNA!!
Boris Grizchenko
Boris Grizchenko - 3 månader sedan
Man får sparken om man kritiserar makthavarnas agendor.
Torsten Torson
Torsten Torson - 3 månader sedan
"Vi har inga snabba klimatförändringar"
Varför ljuger du, Lars? Vi har aldrig haft så snabb uppvärmning som nu. Isarna smälter i rekordfart, havsnivåerna stiger och du sitter och säger nej?
anders björkman
anders björkman - 3 månader sedan
Hej Torsten. Här är lite gedigen forskning till dig: journals.ametsoc.org/doi/full/10.1175/JAS-D-12-0208.1 "There is no statistical evidence of a recent slowdown of global warming, nor is there evidence of accelerated warming since the mid-twentieth century. "
Jonny Törnros
Jonny Törnros - 3 månader sedan
Tänk om Lars kunde bli sommar pratare på P1 och kunna tala fritt ut i etern mitt i PK träsket. Dränera fåror i Sverges okunskap träsk så vi kan odla riktig kunskap 😎
Marcus Granberg
Marcus Granberg - 3 månader sedan
Den gubben e inte dum!! 👍
leif helles
leif helles - 3 månader sedan
Socialister och liberaler hatar duktiga egna företagare. För att inte tala om statens hjärndöda slavar.
pqsnet
pqsnet - 3 månader sedan
Ang att ni skulle ha en Soptunna i programmet 19:06....
Fråga SVT om ni kan få köpa deras gamla röda soptunna ifrån konsumentprogrammet Plus som de lagt ned nu till förmån för en klimatkorre som de ska go all in med och sprida än mer Miljöpartistisk aktivist-propaganda....
Daniel Gustafsson
Daniel Gustafsson - 3 månader sedan
Vetenskapsförnekare m.m. Behöver läsa på IPCC:s rapporter.
Daniel Svensson
Daniel Svensson - 3 månader sedan
Oavsett om man tror på klimathotet eller ej så måste vi sluta slösa skattemedel på onödiga energikostnader i det offentliga. Sveriges skolor är slitna och behöver moderniseras. Samtidigt kan energikostnaderna sänkas så att totalkostnaderna sjunker . Lönsamma åtgärder för minst 100 miljarder sek blir inte utförda i Sverige.
Minskar vi slöseriet så räcker energiproduktionen till alla.
Anders Dahlqvist
Anders Dahlqvist - 3 månader sedan
Lars Bern är Sveriges klokaste man. Inför valkungadöme och välj Lars!
nemnoton
nemnoton - 3 månader sedan
7:09 Bra att Bern tar upp USA's krigspolitik. Trots att media har sett som sin roll att granska , upplysa, och peka ut felaktigheter, orättvisor och omoral i världen så har vi inte sett ett ord av kritik mot de krig som pågått i USA's regi allt som oftast, det har varit ett icke existerande ämne, däremot agerar man helt rabiat gentemot Ryssland och dess påstådda aggressioner. Man ignorerar USA's destabiliserande av mellanöstern mfl länder, krig och kaos vars konsekvenser lett till ännu mer kaos i form av mass migration, mer terrorism, etc, på ett utstuderat sätt.
Man kan ha olika åsikter i politiska frågor men de är beroende av att man har fått rätt information, och den måste komma från en ärlig, kritisk och rationell källa, politiskt oberoende som respekterar folks möjlighet att bilda en egen uppfattning, fritt från strategi, retorik, propaganda och pådyvlande av åsikter, spelande på känslor etc.. annars blir debatten styrd utifrån desinformation. Där håller inte media, för deras syn på individen är att den måste indoktrineras.
James last
James last - 3 månader sedan
Studerar man namnen finner man att alla är kommunister
Petter !
Petter ! - 3 månader sedan
Gata till folket!
rawstarmusic
rawstarmusic - 3 månader sedan
I hate to say when people are wrong but got to be fare. US did not attack Iraq for oil. They didn't take the oil.. They don't want to fight Iran to get their oil, US is now a net exporter from the fossil energy sector. They want to fuck up nukes in islams hands. They don't want to make conflict to get Venezuelan oil, again US is exporting fossil fuels (to Poland for example). They don't want this socialistic infection in the western hemisphere.
triton550
triton550 - 3 månader sedan
Som vanligt högintressant och avslöjande. Ser fram emot nr 11 i serien!
Arne Lidmark
Arne Lidmark - 3 månader sedan
Tack så mycket Mikael och Lars! Ni betyder så mycket för vår framtid! Jag vill dock invända mot klagomålen på vind och solenergi. De ingår i en energimix där de olika energislagen kompletterar varandra. Och det över ett stort geografiskt område som snart kommer att förbindas med ett smart elektriskt nät med tillräcklig kapacitet. Det är tyvärr inte fallet nu. I detta stora område slutar det aldrig att blåsa överallt samtidigt och det är inte mörkt så länge över området. I Sverige finns en månad om året med bara drygt 6 timmar dagsljus om dygnet, hälften jämfört med ekvatorn. Lyckligtvis är det inte den kallaste månaden och vattemagasinen är välfyllda då. Fossila bränslen har många problem. Men co2 är inte ett av dem. Varför addresseras inte problemen?
Statsvärket
Statsvärket - 3 månader sedan
För att locka väljare borde väl en partiledare ha karisma,engagemang och gärna vara lite folklig. Ullenhag saknar allt detta. Det positiva för svensk politik, om han skulle bli vald, är att Liberalerna kommer att utraderas ur svensk politik.
solveig sommerfeld
solveig sommerfeld - 3 månader sedan
Hjärtligt tack till goda, kloka svenska män!
Feinrizulwur
Feinrizulwur - 3 månader sedan
Beroende för sin utkomst 1:50 ,tvivels utan. Men ack så mycket mer psykiskt beroende av att synas i media. Deras lilla, lilla jag måste förstoras. Se ,SEE på MIG.
Stackars stukade narcissister, tomma invärtes. Tomhet och mindervärdighetskomplex som måste fyllas med att SYNAS. Denna galenskap är underliggande politiken och driver tokerier och vanföreställningar.
Man får hoppas att detta kommer att uppmärksammas i Dr Jordan B Petersons kanal, Thinkspot, som kommer att öppnas om några månader.
Vi är verkligen i akut behov att dårarna avslöjas, som de kräk de är.
Kasper
Kasper - 3 månader sedan
Swebbtv måste ha de mest respektfulla följarna jag sett på youtube!
Jeff O
Jeff O - 3 månader sedan
Grymt som vanligt!
Nästa