Fjärde Statsmakten nr 10 med Lars Bern om Ullenhag, klimatuppror, SVT mm

431
9
 
Kommentarer
Per Backsten
Per Backsten - 2 dagar sedan
GP är förkortning för globalist propaganda. Bra ni granskar.
Martin Nilsson
Martin Nilsson - 6 dagar sedan
Världens bästa land slogs inte itu av främmande makt utan av dess egen befolkning. Tragiskt dags vakna nu för barn och barn barns skull svälj stoltheten sossar och moderater
A S
A S - 6 dagar sedan
För att spela djävulens advokat: Vind- och solkraftsförespråkarna hävdar att det går utmärkt att lagra dessa typer av energi, t ex i batteriform. Ytterligare andra menar att vind-, sol- och vattenkraft går perfekt att växelvis samköra, särskilt i Sverige. Är dessa personer bara överoptimistiska muntergökar?
evertssonsimon
evertssonsimon - 6 dagar sedan
Ullenhag låter ju precis som papagojan Lööf. Jag blir äcklad. 🤮🤮🤮
Jonas Andreasson
Jonas Andreasson - 7 dagar sedan
Ondskan frodas likt ett mega virus på jorden. Men ja inte bitter.....politikerna och globalisterna är denna böldpest som roffar åt sig.
Hur faan hamna jag här i detta dårhus. Hitler är rena korgossen jämfört med dessa psykopater som styr och kontrollerar oss stackars goda medborgare.
Tord Larsson
Tord Larsson - 8 dagar sedan
Myten Erik "romer byggde detta land" Ullenhag vore toppen för då försvinner L för gott.
Rasmus Lange
Rasmus Lange - 8 dagar sedan
Förstår ni tittare bitcoin?
Peter Rosqvist
Peter Rosqvist - 9 dagar sedan
Är det inte assimilering som gäller längre? Integration är möjligen halvvägs!
Peter Rosqvist
Peter Rosqvist - 9 dagar sedan
Mikael Willgert, du är en lysande programledare. Lars Bern, kan du / han inte på något sätt få komma till tals på Svt? Det är skam att inte denna kunskap inte får komma fram på bred front.Samma gäller Jan Tullberg, Lennart Bengtsson och övriga som brukar delta på Swebb-tv. Det måste gå att få fram allas budskap I mainstream media.
Anna UB Ldbk
Anna UB Ldbk - 9 dagar sedan
Tack för att du finns o kan upplysa oss, som inte alltid är invigda i alla de frågor du berör, speciellt sjukvårdsfrågorna känns relevanta o intressanta. 👍❤️👍
Metthos
Metthos - 9 dagar sedan
Kan hålla med om migrationen och stolligheterna i det och att Ullenhag är en av skurkarna bakom eländet, men i klimatfrågorna har Lars Bern helt kört i diket. Men det är väl så det blir med tro, det ändrar sig inte i första taget.
NPC #746862
NPC #746862 - 10 dagar sedan
Det skulle vara väldigt intressant om ni kunde bjuda in någon kunnig som inte håller med Lars Bern i klimatfrågor. Absolut inte någon aktivist. Det blir ju väldigt lätt en echo chamber annars. Tack för ett bra program.
tanfoglio1
tanfoglio1 - 5 dagar sedan
NPC #746862 Är du dum i hela huvet? Jeg leser EN gang, trenger ikke tre. Er det mulig å bli så tjukk i hue? Takk for en meningsutveksling som du kun har tilført utdrag fra ditt følelsesliv., intet mer. Du bare bekrefter min påstand.
NPC #746862
NPC #746862 - 5 dagar sedan
​@tanfoglio1 Du tänker inte läsa. Det bekräftar det jag misstänkte. Bye.
tanfoglio1
tanfoglio1 - 5 dagar sedan
NPC #746862 Trenger ikke lese igjennom, du bekrefter det jeg sier. Du blir "vansinnigt förbannat" over ord. Jeg er agnostiker, jeg vet ikke, og det gjør ikke du heller. Koldioxid fører til oppvarming? Javel? Hvilken? Snitt temperaturen går ned....det er hva jeg forholder meg til. Hva du litar på eller tro på er ditt valg. Du farer ivei med at jeg legger ord i munnen på deg og "är forbannad" , tåler du virkelig så lite? ?? Pfff du känner deg kränkt, det är det du gjør...
tanfoglio1
tanfoglio1 - 5 dagar sedan
NPC #746862 Trigger alert 😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻
NPC #746862
NPC #746862 - 5 dagar sedan
@tanfoglio1 Jag har ett problem med när folk lägger i ord i mun på mig, ja. Hur fick du "Jag vet inte vad jag kan lita på" till att jag inte litar på någon? Antingen är du oärlig, eller så kan du inte läsa särskillt bra. "övertygad at vi påverkar klimatet", yes. Frågan är bara hur mycket eller lite. Snackar vi 0.0001% eller 2-3%? No clue. Att vi har NÅGON påverkan på klimatet, absolut. Frågan är bara om den ens är relevant eller inte. Det räcker med att vi eldar upp 100 liter olja för att vi ska ha NÅGON påverkan på klimatet. Det är en fis i rymden, men rent tekniskt påverkar vi klimatet. "fremfor å bli forbannet på andre som gjør det" Jag är inte förbanand över att du har läst på i denna fråga. Jag är inte förbanand för att andra kan mer än jag. Absolut inte. Jag vet inte om du kan mer än jag då du inte visat på detta. Du har mest sagt att jag sagt saker jag egentligen inte sagt. Jag ogillar helt enkelt när du säger att jag sagt massor med saker jag absolut inte sagt. Kan du inte läsa eller vad är problemet? "Svensker er verdensmestere i å føle seg krenket" Agreed. Jag känner mig dock inte kränkt. Kränkt har en implikation av att man känner sig förnedrad. Du påminner om en 19-åring som lyssnat på en föreläsning och nu tror sig veta allt. Om du nu har svårt med läsning kan jag rekomendera att läsa igenom texten 2-3 gånger.
Knibis kniben
Knibis kniben - 10 dagar sedan
Fortsätt med det ni gör för det är bra grejer ni lägger ut.
Berndt Lindström
Berndt Lindström - 10 dagar sedan
Jag bara undrar, när ska Lars Bern medverka i Agenda, ell liknande program?
Ozrage
Ozrage - 10 dagar sedan
Mikael Willgert & Lars Bern Kungar!
Fredrika Lampenschirm
Fredrika Lampenschirm - 10 dagar sedan
Sabuni är överlägsen idioten Ullenhag. Men hon skulle inte göra någon reell skillnad. Judiska Dagens Nyheter tog henne ju i örat häromdagen. Chanslöst vilket som. Endast en slätstrukenhet à la Ullenhag accepteras.
Hans J
Hans J - 10 dagar sedan
Bjud in Polstergeist-Greta! i program framöver!
En lösning på alla problemen är att Maximera Massinvandringen!
Fredrika Lampenschirm
Fredrika Lampenschirm - 10 dagar sedan
Exakt Bern! De vet exakt vad de gör! De vill omstörta samhället. Många av dem är frimurare. Du är väl inte frimurare, Bern? Eller är du, eller har varit?
Fredrika Lampenschirm
Fredrika Lampenschirm - 10 dagar sedan
Det finns ingenting som haltar i klimatlobbyisternas argument. De är bara ute efter att skapa en global diktatur och straffa medborgarna för deras kolkretslopp genom att beskatta det och höja energipriserna så att FedBank kan plocka in mer pengar. Må hela det israeliska folket gå under av sina egna lögner!
Fredrika Lampenschirm
Fredrika Lampenschirm - 10 dagar sedan
Det är inte klimatets temperatur som har stigit, det är mätningsbenägenheten.
Joppe Peters
Joppe Peters - 5 dagar sedan
Hahaha, good one!
Bodil Mårtensson
Bodil Mårtensson - 10 dagar sedan
George Soros investerar just nu stort I fossil energi. Just sayin!
David Nilsson
David Nilsson - 11 dagar sedan
Blir så glad av att få höra er, fantastiskt att ni uppmärksammar det mesta med vår tragiska värld. Bra med nyhetskanaler som talar sanning!👍
G7Batten Batten
G7Batten Batten - 11 dagar sedan
Det är frihet att kunna få medicinsk vård även om man inte är rik. Det är ofrihet att inte ha råd att laga sina tänder.
Det är frihet att veta att ens barn kan få en bra utbildning. Det är ofrihet att leva i ett land som USA där man kanske inte har råd att ge barnen en bra utbildning.
Här handlar det alltså om friheter som vanliga medelsvenssons kan få genom ett högt skatteuttag.
Men detta förstår man inte om man är väldigt högervriden. Då tänker man bara på sina pengar och glömmer bort sina medmänniskor.
G7Batten Batten
G7Batten Batten - 11 dagar sedan
Att enda sättet att minska koldioxiden i luften är genom att minska produktionen av olja och kol må vara sann.
Men som det framställdes här att man skulle få dessa producenter att självmant minska olje- och kolproduktionen var väl lite smått korkat tänkt.
Det enda hållbara sättet att få mindre produktion av olja och kol är ju genom att ta fram alternativ som är billigare och smidigare så att efterfrågan på olja och kol minskar. Och då är thoriumreaktorer nyckeln. Thoriumreaktorer är helt säkra, de är skalbara, de producerar billigare el och det finns mer thorium än uran. Mm.
Robin Coster
Robin Coster - 11 dagar sedan
otroligt bra. Swebbtv och Henrik Jönsson är stjärnor på en annars mörk Media himmel där känslor styr och inte tanken. Jag njuter av att lyssna på bildade personer som lyckats hålla sig fri från 100 år av socialistisk hjärntvätt.
Hans Carlsson
Hans Carlsson - 11 dagar sedan
Jag orkar inte kommentera alla dessa idiotiska politikerutspel. Men ett 4-faldigt hurra för Lars Bern och hans intelligenta analyser!!! Må du få ett långt liv för att upplysa så många människor som möjligt...
Tommy Pettersson
Tommy Pettersson - 11 dagar sedan
Intressant om att kosten påverkar oss. Jag har kommit till samma slutsats. Jag flyttade tillbaka till Sverige för ett par år sedan efter att ha bott länge i Singapore. Jag reagerade starkt på maten här som innehåller mycket mer socker och andra skadliga ämnen än jag var van vid. Jag fick problem med magen och började öka i vikt. Det tog mig över 6 månader att vänja mig vid maten och nu, efter tre år, är det ännu jobbigt.
Jag hade en hjärtattack när jag bodde där och vården var otroligt bra, där har Sverige mycket att lära, speciellt hur man organiserar vården. I samband med det så var noggrann uppföljning med blodtester och en del annat. Jag var även tvungen att gå till dietist för att få kostråd och lägga om min diet, det var obligatoriskt. Bland annat var det mat jag inte kunde äta på grund av mina mediciner. Tillbaka i Sverige hade jag fortsatta hjärtproblem en tid, bland annat kärlkramp. Det enda test man gjorde var ett cykeltest och EKG. Jag gjorde inget cykeltest i Singapore. Min diet har man över huvud taget inte brytt sig om och då jag har försökt komma till en dietist så finns det bara för diabetiker. Det finns ingen dietist att tillgå. Har inte hittat någon privat heller.
Jag är väldigt besviken på sjukvården i Sverige, eller brist på, men jag skulle inte veta hur dålig den är om jag inte hade något att jämföra med. Det finns säkert bra högspecialiserad vård i Sverige men det här med att läkare på vårdcentraler ska hantera allting fungerar inte. De har helt enkelt inte tillräckliga kunskaper och sen räcker tiden inte till.
I Singapore botar läkarna på vårdcentralerna enklare saker som förkylning och influensa, i övrigt fungerar de som en sluss så att man kommer till rätt specialist. Varje vårdcentral har sin egen röntgen som man kommer till direkt, om det behövs, för att sedan gå tillbaka till läkaren. Allt på en och samma dag. Här kan man skickad till vilket sjukhus som helst i länet och det tar ibland veckor.
Jag kan inte mycket om skolmedicinen men sjukvården i Sverige är oerhört okunnig, ofullständig och väldigt dyr. Jag har varit på allt från att göra lungröntgen i ett ”hole-in-the-wall” ställe med guds fria natur som väntrum till modern intensivvårdsavdelning för hjärtproblem och har fått en inblick i hur bra vård egentligen kan fungera utan de höga kostnader vi har här i Sverige.
Då jag har svårartad fibromyalgi (diagnos i Singapore, här vet man knappt vad det är) så är jag van vid både smärta och sjukvård. Såg en föreläsning av en smärtskyddsläkare som menade på att 25% av sjukvårdens kostnader utgörs av smärtpatienter och kroniskt sjuka, kostnader som kan kapas om man tog sig an de sjuka på ett seriöst sätt. Men, enligt honom, så vill politikerna inte det. Samtidigt finns det också mediciner som skulle kunna användas för att lindra smärta och andra problem, men som inte får användas då det inte är politiskt korrekt. I Skåne har man börjat lite och det fungerar men i andra regioner säger man blankt nej. Jag skulle vilja pröva Sativex själv för att se om det kan ge lindring.
Vi kommer inte att få en fungerande sjukvård så länge det är politiker som styr. Lägg ner landstingen/regionerna och decentralisera sjukvården till kommunerna enligt Finländsk modell. Den Norska modellen med några få statliga regioner som KD vill ha här, lär inte fungera här när den inte gör det i Norge. Sen finns det massor av pengar att spara på att faktiskt hjälpa människor i stället för att göra små grejer här och där.
På 1970-talet spolade man av människor med en vattenslang när de skulle duscha på en del institutioner. Det var värre än DDR säger de som var med. Så sent som på 1990-talet sågs patienter, brukare, etc., som produktionsenheter och inte som människor med behov. Mycket av det här lever ännu kvar och det behövs en mycket positivare syn på människan i vården och vad vården kan göra för människan. Inte som nu där man har femton minuters-besök som stäms av mot en intern prislista. Hellre flera femton minuters-besök än ett långt så att man kan debitera mera.
Man har 15-minuters-besök hos läkare i Singapore också men varje läkare hade en sköterska och skulle uträtta betydligt mindre än vad läkarna här gör på 15 minuter. Det skulle vara intressant om ni kunde ta upp sjukvårdens organisation (eller brist på) vid något tillfälle.
Jan Danielsson
Jan Danielsson - 11 dagar sedan
Hantverkarna kan lägga trängselskatten på fakturan. Om stadsborna vill ha trängselskatt kan de också vara med och betala.
En Finne Igen
En Finne Igen - 12 dagar sedan
Svenskarna verkar vara totalt filosofiskt utarmade. Sverige är som en pissmyra i förhållandet till resten av mänskligheten...
VAKNA!!
Boris Grizchenko
Boris Grizchenko - 12 dagar sedan
Man får sparken om man kritiserar makthavarnas agendor.
Torsten Torson
Torsten Torson - 12 dagar sedan
"Vi har inga snabba klimatförändringar"
Varför ljuger du, Lars? Vi har aldrig haft så snabb uppvärmning som nu. Isarna smälter i rekordfart, havsnivåerna stiger och du sitter och säger nej?
anders björkman
anders björkman - 11 dagar sedan
Hej Torsten. Här är lite gedigen forskning till dig: journals.ametsoc.org/doi/full/10.1175/JAS-D-12-0208.1 "There is no statistical evidence of a recent slowdown of global warming, nor is there evidence of accelerated warming since the mid-twentieth century. "
Jonny Törnros
Jonny Törnros - 12 dagar sedan
Tänk om Lars kunde bli sommar pratare på P1 och kunna tala fritt ut i etern mitt i PK träsket. Dränera fåror i Sverges okunskap träsk så vi kan odla riktig kunskap 😎
Marcus Granberg
Marcus Granberg - 12 dagar sedan
Den gubben e inte dum!! 👍
leif helles
leif helles - 12 dagar sedan
Socialister och liberaler hatar duktiga egna företagare. För att inte tala om statens hjärndöda slavar.
pqsnet
pqsnet - 12 dagar sedan
Ang att ni skulle ha en Soptunna i programmet 19:06....
Fråga SVT om ni kan få köpa deras gamla röda soptunna ifrån konsumentprogrammet Plus som de lagt ned nu till förmån för en klimatkorre som de ska go all in med och sprida än mer Miljöpartistisk aktivist-propaganda....
Daniel Gustafsson
Daniel Gustafsson - 12 dagar sedan
Vetenskapsförnekare m.m. Behöver läsa på IPCC:s rapporter.
Daniel Svensson
Daniel Svensson - 13 dagar sedan
Oavsett om man tror på klimathotet eller ej så måste vi sluta slösa skattemedel på onödiga energikostnader i det offentliga. Sveriges skolor är slitna och behöver moderniseras. Samtidigt kan energikostnaderna sänkas så att totalkostnaderna sjunker . Lönsamma åtgärder för minst 100 miljarder sek blir inte utförda i Sverige.
Minskar vi slöseriet så räcker energiproduktionen till alla.
Anders Dahlqvist
Anders Dahlqvist - 13 dagar sedan
Lars Bern är Sveriges klokaste man. Inför valkungadöme och välj Lars!
nemnoton
nemnoton - 13 dagar sedan
7:09 Bra att Bern tar upp USA's krigspolitik. Trots att media har sett som sin roll att granska , upplysa, och peka ut felaktigheter, orättvisor och omoral i världen så har vi inte sett ett ord av kritik mot de krig som pågått i USA's regi allt som oftast, det har varit ett icke existerande ämne, däremot agerar man helt rabiat gentemot Ryssland och dess påstådda aggressioner. Man ignorerar USA's destabiliserande av mellanöstern mfl länder, krig och kaos vars konsekvenser lett till ännu mer kaos i form av mass migration, mer terrorism, etc, på ett utstuderat sätt.
Man kan ha olika åsikter i politiska frågor men de är beroende av att man har fått rätt information, och den måste komma från en ärlig, kritisk och rationell källa, politiskt oberoende som respekterar folks möjlighet att bilda en egen uppfattning, fritt från strategi, retorik, propaganda och pådyvlande av åsikter, spelande på känslor etc.. annars blir debatten styrd utifrån desinformation. Där håller inte media, för deras syn på individen är att den måste indoktrineras.
James last
James last - 13 dagar sedan
Studerar man namnen finner man att alla är kommunister
Petter !
Petter ! - 13 dagar sedan
Gata till folket!
rawstarmusic
rawstarmusic - 13 dagar sedan
I hate to say when people are wrong but got to be fare. US did not attack Iraq for oil. They didn't take the oil.. They don't want to fight Iran to get their oil, US is now a net exporter from the fossil energy sector. They want to fuck up nukes in islams hands. They don't want to make conflict to get Venezuelan oil, again US is exporting fossil fuels (to Poland for example). They don't want this socialistic infection in the western hemisphere.
triton550
triton550 - 13 dagar sedan
Som vanligt högintressant och avslöjande. Ser fram emot nr 11 i serien!
Arne Lidmark
Arne Lidmark - 13 dagar sedan
Tack så mycket Mikael och Lars! Ni betyder så mycket för vår framtid! Jag vill dock invända mot klagomålen på vind och solenergi. De ingår i en energimix där de olika energislagen kompletterar varandra. Och det över ett stort geografiskt område som snart kommer att förbindas med ett smart elektriskt nät med tillräcklig kapacitet. Det är tyvärr inte fallet nu. I detta stora område slutar det aldrig att blåsa överallt samtidigt och det är inte mörkt så länge över området. I Sverige finns en månad om året med bara drygt 6 timmar dagsljus om dygnet, hälften jämfört med ekvatorn. Lyckligtvis är det inte den kallaste månaden och vattemagasinen är välfyllda då. Fossila bränslen har många problem. Men co2 är inte ett av dem. Varför addresseras inte problemen?
Statsvärket
Statsvärket - 13 dagar sedan
För att locka väljare borde väl en partiledare ha karisma,engagemang och gärna vara lite folklig. Ullenhag saknar allt detta. Det positiva för svensk politik, om han skulle bli vald, är att Liberalerna kommer att utraderas ur svensk politik.
solveig sommerfeld
solveig sommerfeld - 14 dagar sedan
Hjärtligt tack till goda, kloka svenska män!
Feinrizulwur
Feinrizulwur - 14 dagar sedan
Beroende för sin utkomst 1:50 ,tvivels utan. Men ack så mycket mer psykiskt beroende av att synas i media. Deras lilla, lilla jag måste förstoras. Se ,SEE på MIG.
Stackars stukade narcissister, tomma invärtes. Tomhet och mindervärdighetskomplex som måste fyllas med att SYNAS. Denna galenskap är underliggande politiken och driver tokerier och vanföreställningar.
Man får hoppas att detta kommer att uppmärksammas i Dr Jordan B Petersons kanal, Thinkspot, som kommer att öppnas om några månader.
Vi är verkligen i akut behov att dårarna avslöjas, som de kräk de är.
Kasper Persson
Kasper Persson - 14 dagar sedan
Swebbtv måste ha de mest respektfulla följarna jag sett på youtube!
Jeff O
Jeff O - 14 dagar sedan
Grymt som vanligt!
bitsmart
bitsmart - 14 dagar sedan
people of sweden listen to this the words of truth that islamic channel youtube has deleted saying the video is with hate talk you better decide your self https://www.bitchute.com/video/cmWKBauwqGOK/
Jari Norvanto
Jari Norvanto - 14 dagar sedan
SVT skriver "koloxidskatt" (31:20), medan deras reporterfjant korrekt säger koldioxidskatt. Är det begåvningsreserven från kunskapsskolan som praoar?
Stefan Lennartsson
Stefan Lennartsson - 14 dagar sedan
Hej Lars.
Jag vill vet hur mycket en utgyggnad med Breidreaktore? Nu tänke inte på mig själv. Utan kommande generationer.
sven svensson
sven svensson - 14 dagar sedan
1. Huvudmålet är Globalism, men inte på det sätt som folk kanske tror - En global diktatur är vad som väntar. Se på vad som händer i Europa med en fascistisk stat i Frankrike med politisk polis etc. Det är (ONE WORLD GOV), inte två. Kina och USA var huvudspelarna men Trump har stoppat det tillfälligt i alla fall.
2. Polarisering och motsättning mellann grupper är skapad medvetet - Syfet är att ställa grupper mot varandra istället för att samverka tillsammans mot införandet av en totalitär stat. Det andra syftet är att vilseledande utnyttja tidigare marginaliserade grupper som lyssnar på värdehöjande uttryck som frihet, humanism, allas lika rätt, hållbar
utveckling etc i syftet att fånga deras röster. Men som ni vet är det precis tvärtom med censur, förtryck, svaga förtrycks (LSS, Psykvården etc), våld mot LBTQ har ökat etc.
3. Medveten strukturerad utarmning av små/mellanstora företag - Staten, eller rättare sagt korrupta politiker har medvetet sen 1991 sålt ut svenska tillgångar, svenska marknader och branschområden till fördel för få globala företag (ägarstrukturer). Sverige har sen 95 förlorat ca 1 miljon produktionsjobb och mer än 80% av svenskägd (SCB) produktion totalt till utländska intressen. Sveriges (tillgångar) töms ut, samtidigt som levnadsförhållanden för invånare kraftigt försämras. Huvudsakliga ägare globalt är Vanguard Group, State Street, Black Rock och Fidelity. Ingen tillfällighet att Reinfeldt och Borg fick "jobb" på
Bank of America och Citi Group för att få ut sina provisioner.
4. Partipolitiken är död - Det finns i praktiken endast två grupperingar. Det är de korrupta i 7 klövern mot SD och några få
uppstickare som inte gör så mycket väsen av sig ännu. Hur många behöver korrumperas för att styra hela Regeringen? Löfvén, Johansson, Wallström och Andersson. (Se Soros lista över förtrogna politiker). Den stora vändningen började med mordet på Palme som de flesta ännu inte förstått. Men när ni förstår så är det tydligt. Den stora förrädaren och nyckeln
till mycket från Ubåtsjakterna fram till senaste valet är Carl Bildt. Men det handlar inte om höger eller vänster, det handlar om Globalism vs. Folklig frihet.
5. Religion och endast unga manliga invandrare - ca 95% som kommit hit är unga män med en viss religiös bakgrund. För er som inte förstått det ännu, så finns ingen återvändo. Sverige består idag av ca 40 första eller andra generationens invandrare. 93% var ekonomiska flyktingar och samtidigt flytar rekordmånga svenskar ifrån Sverige, vilket också döljs i statistiken. Ingen tillfällighet att fertiliteten i väst gått ner med 60% sen 40 år tillbaka och att det dubblats senaste fyra åren. Det
gäller endast vita män, (googla).
Målet med invandring är INTE humanism. Det är bl.a:
1. Ekonomiskt (Ägarna av det monetära systemet, banker, vissa globala företag och vissa politiker)
2. Demografiskt i syftet att omöjliggöra en tillbakagång till nationen Sverige.
3. Skapa fokus på ett annat område än den Globalism som just nu sker i rasande fart. Invandring, kriminalitet och Trump är de mest omtalade frågorna i medierna idag och senaste åren.
4. Religion som förtryckarmedel.
6. Sverige har enligt internationell lag (Montevideokonventionen) upphört - Sverige har idag per definition inga landsgränser, då EU's grundlag och gränsdragning är övergripande den svenska. Sverige förhåller sig till lagstiftning och instans i EU. Löfven skrev på (((permanent EU))) miltitär 2018 (PESCO). Styrkan kan skicka våra värnpliktiga vart som helst enligt EU lag, även (((inrikes))). Läs Propositionen på Regeringens hemsida. Det innebär att Svenska Regeringen inte kan rösta ner ett sådant förslag. Militären är INTE en svensk militär. Det är en EU militär. Vidare skrev Löfven i sep 2017 över (hela) välfärden till att ligga under EU ansvar. Han påstår att det inte är så, och ändå så skrev han just på ett sådant avtal, (EU's 20 sociala
pelare). Polisen centraliserades för att lättare kontrolleras enligt EU kommisionens riktlinjer och för en senare centralisering till att
styras under EU. Detta sker i hemlighet också.
7. Sverige en marknad för kriminella till gagn för det monetära systemet och globala företag - Varje ny krona som omsätts på marknaden innebär en skuld för staten i form av ränta då staten via Riksgälden lånar pengar av Federal Reserve (privata ägare) och andra instanser som är kopplade till USD/Fed. Varje krona är med automatik en skuld, vilket
innebär att våra skatter går till stor del för att betala den skulden.
Om varje invandrare omsätter 500 TSEK/år gånger 1,7 miljoner uppehållstillstånd så är det direkt en ränta på minst 300 miljarder per år och det är oavsett om de får bidrag eller jobbar. Därför ändrade Reinfeldt 2010 i grundlagen att alla immigranter skulle ha samma rätt till bidragssystemet som en svensk och sen fick han som tack för det jobb på Back of America 2016. Men oavsett vart omsättningen kommer ifrån så innebär det en ökad skuld med ökad kapitalomsättning. Det innebär också motsvarande minskat värde på kronan som vi nu ser sker. Det innebär att droger, gängkriminalitet, missbruk, mord, inbrott etc ökar
intäkterna till Federal Reserve och det monetära systemet. Riksbankens är svensk i den meningen att byggnaden är svensk. Sen 1999 så kan varken Riksdag eller Regering lägga sig i RIksbankens arbete. Då de monetära systemet sen 1991 är USD/Fed baserat efter Carl Bildts hemliga överenskommelse så är innehållet, dvs processer, medel (inte) svenska.
Staten tvingades också sälja ut sitt innehav i bankerna.
Lägg därtill att (alla) ökade statliga utgifter ökar ränteintäkter för Federal Reserve så vet du också varför det helt plötsligt har börjat brinna i våra skogar och varför upp mot 800 skolor brinner varje år. Nu vet du också varför Stockholm och Malmö betalar ut bidrag till illegala invandrare som också till stor del är de som står bakom dessa brott. Drogerna kommer också till stor del med flyktingar till Sverige och via flyktingrutter och till största del från Afghanistan. Ser du mönstret? Tror du att det är en tillfällighet att Afghanistan sen 2001 ökat sin marknadsandel av opium från 10% till 90% på världsmarknaden under tiden
internationella styrkor har opererat på plats inklusive Svenska.
Tror du att det också är en tillfällighet att Reinfeldt först skrev på EU's grundlag utan debatt 2009, ändrade grundlagen 2010 och att
asylregler för "barn" utan ID ändrades och implementerades då utifrån FN's riktlinjer? Tror du det var en tillfällighet att Reinfeldt
samtidigt sa upp hundratals inom Tull och Gränspolis?
Men tro nu inte att Moderaterna är ensamma. Det är ingen skillnad mellan något av partierna i Sjuklövern som starkt förespråkar EU och stor immigration. När du förstår hur det hänger ihop så ser du tydligt vilka
som är korrupta.
Agenda 2030 inkluderat andra avtal skrivna av FN utnyttjas för deras särskilda juridiska ställning som är övergripande nationer i syftet att demontera nationerna. FN är minst sagt korrupt och Dag Hammarskjöld
mördades för att han inte var det.
8. Oavsett om du traditionellt är höger eller vänster, så dog Sverige också på Sveavägen den där kalla dagen i februari 1986. Palme kände inte till att det fanns korrupta ledare inom politiken och flera större företag inklusive Bofors smugglade vapen på olagligt sätt. Carl Algernon skulle utreda och mördades därav. Cats Falck journalisten som kom
Bofors på spåret mördades också (inte av Stasi som påståtts). De enda som hade motiv är CIA alt. Svenska operatörer. Estonia är sjönk som ni vet inte av naturliga orsaker etc etc etc.

Carl Bild är den röda tråden.
Vill ni rädda Sverige? Se till att prata, framförallt med de som står på motsatt sida om dig i politiken då det missgynnar oss kraftigt att grupper ställs mot varandra. All identitetspolitik vi nu ser är för att de skall få röster och få bort fokus från diktatorisk globalism. Det är vi tillsammans och vi måste enas innan det är försent. ALLA tillsammans. Finns inget annat alternativ. Det gäller även invandrare som de allra flesta är bra människor. Kämpa mot korruption och kriminalitet och VI
MÅSTE UT PÅ GATAN NU.
BÖRJA PRATA med alla och anklaga inte andra. Se istället till att prata
och få dem att förstå. Det är där utmaningen är.
Trump smutskastas som ni redan vet för att han är en av de få
tillsammans med Salvini, Orban etc som vågar kämpa emot korruptionen.
Så länge du inte vågar prata, så har vi förlorat.

Fd. VD på Globala Finansbolag, Strategisk chef på EU's näst största finansbolag, VD på globalt ledande bolag inom digital infrastruktur etc.
Lars H
Lars H - 14 dagar sedan
Stiligare utan glasögon
Stefan Lennartsson
Stefan Lennartsson - 14 dagar sedan
Men jag kan inte förstå varför inte någon kändis inte protestera. Behandlingen av sjuka/skadade människor. Politiska beslut 2008. Har drivit människor till självmord.
Henrik Wallin
Henrik Wallin - 14 dagar sedan
Hur mycket extrema väderhändelser som sker på Jorden är inte direkt korrelerat med medeltemperaturen utan mycket mer komplicerat. När solen blir svagare får vi en mer svajig jetström, men både svag och stark sol kan leda till att vi får rymdväderstormar vilka driver oväder på Jorden samt vulkanutbrott och jordbävningar.
Just nu är vi också inne i en period där haven blir fortsatt varmare medan solen blivit svagare, så både NOAA och SMHI rapporterar sedan 40-talet lägre högsta-temperaturer och högre lägstatemperaturer. Detta kanske inte leder till fler eller färre stormar, men att de flyttar på sig geografiskt i när de uppkommer på året.
Kort sagt, det finns mycket som än är oklart och här är några tips på några att följa för att lära sig mer:
https://twitter.com/HenrikWallin3/status/1133684751435481088
anders streifeldt
anders streifeldt - 14 dagar sedan
Världens överbefolkning är den helt avgörande frågan.
HelmerNisse
HelmerNisse - 13 dagar sedan
Men vårt koldioxid påverkar ju typ inget
Helene Nilsson
Helene Nilsson - 14 dagar sedan
Tack Lars Bern och Mikael Wiggert Er kunskap är fantastisk inom det mesta inom både politiken och kostens betydelse. Själv hade jag problem med gikt men när jag ändrade min kosthållning så försvann gikten. Numera dricker jag ett stort glas vatten med 2 matskedar Äppelcidervinäger och lite Honung varje dag detta tycks hjälpa. Tack för din bekräftelse ( Lars Bern )
Marika Kroon Jonsson
Marika Kroon Jonsson - 14 dagar sedan
Det ni talar om idag, det borde ni skrikit om för 35-40 år sedan. Varför gjorde ni inte det?
Steampunker X
Steampunker X - 14 dagar sedan
När ni pratar om USA:s utrikespolitik bör ni i opartiskhetens namn också nämna förhållandena i de andra nationerna. I Venezuela bokstavligen svälter folk t ex. För en hel del människor ses en intervention som ett hopp för en ny framtid. Kan man göra gott samtidigt som man säkrar tillgångar? Det är en intressant opartisk fråga.
Karte NIdra
Karte NIdra - 14 dagar sedan
Det låter som det är "skolsjukvårdens" fel att cancer ökar. En logisk kullerbytta. Och en av anledningarna till att folk blir äldre och äldre är just "skolsjukvårdens" stora framgångar. Här är Bern rejält ute och cyklar.
Steampunker X
Steampunker X - 14 dagar sedan
Bra program om relevanta ämnen!
Peter Andersson
Peter Andersson - 14 dagar sedan
Att Kapten Zoom och Clownen Manne skrivit under ger ju bara extra tyngd åt uppropet!
John Strand
John Strand - 14 dagar sedan
Det här med vindkraft har ni fått om bakfoten. Nej, man behöver inte förbruka den el som kommer från vindkraft precis när den tillverkas. Det funkar som så att när vindkraft ger el så förbrukar vi den just nu och helt och fullt. Vi ersätter el från vattenkraften med el från vindkraft, därmed kan vattenkraften sitta och spara vatten i dammarna när det blåser.
Vattenkraften har t ex i år haft problem med mängden vatten i dammarna. Detta p ga att det har varit lite dåligt med nederbörd. Det stämmer dock att det är en enorm kapitalförstöring när de lägger ner befintlig kärnkraft. Orsaken till att de stänger kärnkraft är att de vill minska utbudet av energi. Det är nämligen så att har du inte en konstant brist på el, så kommer spotpriset på elbörsen att börja falla. Vilket vi nu ser på sommaren, och som är orsaken till att vi närmar oss 5 öre per kWh. Varför har det blivit så?
Staten vill ha in pengar till invandringen, därmed höjer de energiskatten på el, vilket gör att folk börjar spara på el. Man köper led lampor osv, man köper egna solceller till villan. Samtidigt har du mindre aktörer och även större som bygger vindkraft. Utbudet på el ökar, efterfrågan på el minskar. Då måste de stora företag som äger kärnkraft avveckla reaktorer. Annars kommer deras övriga kraftverk att börja få dåligt betalat för sin el. Just nu har ett krig börjat kring energin. Och det kommer sluta med att privatpersoner helt går från att köpa el från våra elnät. Jag rekommenderar alla att börja köpa och installera solceller till villan. Det betalar sig mycket bra och säkrar din framtid, och ger dig en bra inkomst efter 5 år.
Kalle Ljungberg
Kalle Ljungberg - 14 dagar sedan
Larm bern är Sveriges mest intelligenta person helt fantastisk är han.
Karte NIdra
Karte NIdra - 14 dagar sedan
Det normala är väl egentligen istid?
HelmerNisse
HelmerNisse - 13 dagar sedan
Karte NIdra nej
Rainer Laakso
Rainer Laakso - 14 dagar sedan
"Ord och inga visor".
AH AH
AH AH - 14 dagar sedan
Försök: sverige ska påverka usa att minska sina utsläpp. Usa: who are you now? Sweden? Thats a part of Switzerland right? Oh wait...Arent you those guys who live in igloos and sleep with polar bears? Get lost!
Skyisnotalimit
Skyisnotalimit - 14 dagar sedan
Tack för kloka ord.
HilariousHorrorGuy
HilariousHorrorGuy - 14 dagar sedan
Tack för detta Lars och Mikael! Fortsätt med vad ni gör, viktigt för svenska folket! Skulle vara intressant att vara publik i kommande eventuella konferenser också!
Thomas Olsson
Thomas Olsson - 14 dagar sedan
Tja, politikerna har via den Globalistiska agendan med ffr allt massmigration kört Sveriges ekonomi i botten, Kommunerna är bankrutt. Nu försöker dom via diverse ”smokescreens” dölja sin totala inkompetens och för att kunna hålla näsan ovanför vattenytan måste nya skattebaser införas. Dessa är tex ökning av bensinpriset, CO2-skatter på energianvändning, trängselskatter, elnätsavgifter etc etc
Ben Rangel
Ben Rangel - 14 dagar sedan
Klimatskrämseln är bara till för att kunna höja skattetrycket genom "klimatavgifter" så man kan ta in fler invandrare
Peter Andersson
Peter Andersson - 14 dagar sedan
Det var trevligt att höra Mikaels stämma i "Ring p1" härom dagen.
Farzad Safarwandi
Farzad Safarwandi - 14 dagar sedan
Bra herr Lars Bern, fortsätt med din kamp av rätt informations till folket, glöm inta att utbilda arvtagare som ska fortsätta din kamp, kanske du gör det redan.
Detlef Herz
Detlef Herz - 15 dagar sedan
Tack,
tali san
tali san - 15 dagar sedan
Hälsningar Herr Lars....Du är bäst!!!
Tack att Du avslöjar medicin mot Gick.Jag har problem med det i nästan 2 år.
Hjärtligt tack ,God bevarar Dig.
EL MARTILO
EL MARTILO - 15 dagar sedan
För ett tag sedan rapporterad de ju om att vattennivån var så låg, även då tog man med klimathotet som en bov, men ändå säger man att isarna ska smälta och ge höjda nivåer. Hur ska man ha det?
Lotta594
Lotta594 - 15 dagar sedan
Varför är det ingen som ser på Mike Morales på yout. eller neverlosethetruth som talar om och visar vad som verkligen pågår? Det visas på radar så det är ingen lögn som man kan sprida utan fakta.
Fler människor borde börja bli medvetna om vad som händer och inte tro på vad msm propagerar och sprider.
Babic Music
Babic Music - 15 dagar sedan
Var är källorna, tack! Vill ha studier som visar på att de ni säger stämmer.
tanfoglio1
tanfoglio1 - 7 dagar sedan
Tore Forsgren Glimrende!! Godt å se at det er noen som velger å tenke selv. Å tenke selv, betyr ikke nødvendigvis at man har rett, men tenker man selv og har feil, vil den som tenker selv til slutt innse sin egen feil....og det er en astronomisk forskjell mellom den og de som velger å la andre tenke for seg....de siste "käkar pizza och kollar på arga snikkaren på tv" ;-)
Tore Forsgren
Tore Forsgren - 11 dagar sedan
Tack för att du tar upp ämnet om källor. Anledningen att man fasat ut personligt vetande och kunnande är för att den nya eran handlar om makt. Det handlar om att "plocka ned" samhällets mest framgångsrika och själv få en bit av kakan. De som är framgångsrika har gått i skolan och begriper ofta hur saker fungerar. Kunskap, logik, struktur är deras främsta verktyg. Det är tyvärr så i naturen att de som är smarta och ligger bra till i startfältet blir dominerande. Naturen är "ond" på den punkten. Man kan inte ens släppa ut tio sminkade blondiner i skogen så går det lite bättre för några av dem. Det är inte för att de är elaka utan för att om man ställs inför en utmaning som kräver förmåga så är utfallet inte likgiltigt. Förmåga spelar roll. Vissa blondiner tål myggor bättre än andra. I ett vänligt och ofarligt modernt samhälle jobbar vi på att förmåga ska vara betydelselöst. Man ska få lyckas lika bra oavsett förmåga. Det är en väldigt gullig tanke, men kräver enorm administration att genomföra och den kan sänka samhället på lång sikt om total likgiltighet lönar sig lika bra som ambition. Lite utmaningar är nog bra att ha och att vi drar nytta av de som hittar framgångsrika vägar i stället för att avundas dem och slå ihjäl dem. Den revolutionära tekniken är att ett resonemang som levereras av en person inte längre kan "stå på egna fötter", uppburet av lyssnarens intelligens och förmåga att bedöma dess giltighet. Det måste vara certifierat. Med den tekniken kan man tysta eller ignorera många motståndare. Det spelar ingen roll vad du säger om du inte är godkänd - att det du säger kommer från en auktoriserad "skola". Att själv vägra validera om något låter sant eller falskt är också ett smart sätt att inte visa sina "egna kort". Man kan vara helt okvalificerad i ett visst ämne och ändå vinna diskussionen bara genom att hänvisa till att samtalet saknar källa. Bra teknik för en maktlysten om man vill vinna över en person som försöker resonera och kanske behöver ditt intelligenta lyssnande för att validera resonemanget. Om man lyssnar och tänker när andra talar blir det större mångfald än om bara statsministern och ett par personer på Sveriges Radio ska fundera på allt. Att förkasta den framgångsrikes verktygslåda fungerar ju i fas 1, men senare när patriarken är död står vi öga mot öga med naturen. Hur ska vi fixa ett komfortabelt samhälle utan kunskap? Ni vet kunskap som lett till elektricitet, mobiltelefoner, jordbruk å sånt trams. Döda inte patriarken förrän ni visat att ni kan sköta fabriken lika bra. Just nu provsitter revolutionärerna stolarna i direktörens rum. Vi får ser om de kan sköta fabriken på lång sikt. Att förakta kunskap kommer i alla fall inte fungera.
Svensk Webbtelevision
Svensk Webbtelevision - 14 dagar sedan
Du kanske kan vara mer specifik om vad du undrar och inte enkelt hittar själv.
Arcktu Nerikus
Arcktu Nerikus - 15 dagar sedan
enastående Lars!!! Tack Mikael en klok intervjuare.
Lennart Lundholm
Lennart Lundholm - 15 dagar sedan
Mycket bra Lars... Men undrar.. C-vitaminpulver... Var skaffar man det... Har själv ascorbinsyrapulver..men fått höra att det inte är riktig C-vitamin.. Vad tänker du?
Lennart Lundholm
Lennart Lundholm - 14 dagar sedan
@Svensk Webbtelevision TACK!
Svensk Webbtelevision
Svensk Webbtelevision - 14 dagar sedan
Finns exempelvis fr Bulk Powder i stora förpackningar.
Lisa Elisabetsson
Lisa Elisabetsson - 15 dagar sedan
Lennart Lundholm vill också veta!!!
Nroblex
Nroblex - 15 dagar sedan
Folk kan inte ens förstå att elen som förbrukas genereras i realtid. Alltså när dammsugaren eller spisen sätts på måste motsvarande effekt genereras direkt. Obildningen är så total bland journalister och folk i gemen.

När det inte blåser och när solen inte skiner genereras ingen el.
Emil Gillberg
Emil Gillberg - 15 dagar sedan
Alltid lika givande att lyssna på Lars Bern.
Agneta Lindström
Agneta Lindström - 15 dagar sedan
Tack Lars o Mikael underbart att få lyssna på dessa sanningar som min man o jag tänkt o vetat länge men skönt att få det bekräftat. Läget i Sverige är allvarligt börjar nog planera för en flytt vilket nog blir många andra som gör också. Tack Gud välsigne er. 💖
KytioisaCat
KytioisaCat - 15 dagar sedan
Okej okej, du kan berätta om alternativ vård, MEN ha en vetenskaplig ansats. Varför/hur fungerar C vitamin mot din diagnos? Frågan måste ställas av Mikael!
Nisse Hult
Nisse Hult - 15 dagar sedan
Kan vi få se en sansad debatt här på Swebbtv om det sk. klimathotet mellan Lars Bern och tex. Anders Wikman eller någon annan klimatalarmist? Om de menar allvar i sina argument så vore det ju ett utmärkt tillfälle för dem att nå oss sk. klimatförnekare.
Falken
Falken - 15 dagar sedan
Swebbtv är BÄST. Tack mikael och lars
Camilla
Camilla - 15 dagar sedan
Tack...
"Management by fear" in FULL bloom i Sverige.
Som jag ser det kan Liberalerna byta namn till (L)obbyisterna.
Förvånas INTE att se namnet Hammar på listan.
Mvh
//C~ Trasig gammal hästskötare från Västmanland-Uppland
Anders Engman
Anders Engman - 15 dagar sedan
Jag tror att de har fått en del saker om bakfoten. Massmigrationen kommer att leda till krig om råvaror och svält.
Johan Blom
Johan Blom - 15 dagar sedan
Man kanske ska kolla upp ägarförhållandet på västvärldens media...är det kanske en "speciell" folkgrupp som äger media..!? Har denna folkgrupp en agenda med den skit de säljer....?
Oona Nooa
Oona Nooa - 15 dagar sedan
Favorit program! Lars Bern är super!
S Eriksson
S Eriksson - 15 dagar sedan
Vid 7 min. Palme kritiserade USAs krig i Vietnam.
Thomas Leion
Thomas Leion - 15 dagar sedan
98% av alla övergrepp och kränkningar här i världen begås av en nationell myndighet så finns ingen vetenskaplig grund hävda att frihet är knutet till nationalstater...det är ju precis tvärtom???
Att det behövs en överstatlig organisation här i världen är därför uppenbar. Att transformera EU till en organisation med folkligt direktstyre är redan inskriven i författningen så går att göra omgående.
Irene Nilsen
Irene Nilsen - 15 dagar sedan
Min barnlige teori er følgende ; Hvis/ om det blir lite CO2 utslipp i fremtiden , blir det også mindre matproduksjon, i form av poteter, grønnsaker og andre nødvendige vekster som dyrkes/odles til jordens befolkning. Altså, jo færre jordbruksvarer, dess høyere priser . Logisk . Det vil igjen si at det kun er pengesterke mennesker som har råd til å betale for disse varene. Det vil bli umulig for middelklassen og fattige å kjøpe mat. Fisk og annen sjømat vil også bli kollosalt dyrt . Kun de rikeste har mulighet til å betale og overleve! Klima -forkjemper Eliten i verden vet at det vil skje. Derfor vil de ha CO2 nivået skal ned. Unyttige mennesker skal bort, dø . På den måten får verdens elite nok plass å boltre seg på . Og de slipper å forholde seg til alle useless eaters i verden ! Er dette den ultimate planen / ønsket for verdens Elite ? 🤔
Sven Abborre
Sven Abborre - 15 dagar sedan
Lars Bern borde ha gjort karriär inom politiken istället för näringslivet, då hade Sverige sett helt annorlunda ut. Lars Bern är en kung, likaså Willgert, en kung han också. Swebbtv rockar brallerna av socialist-median SVT.
Eduardo Carlgren
Eduardo Carlgren - 15 dagar sedan
Lysande. Man borde sända ut detta tiill folket så de får veta..
Ove Nordström
Ove Nordström - 15 dagar sedan
TIPS!
Ange tidsangivelser för det olika ämnena. Toppen att ni finns👍😁
Jonny Öhman
Jonny Öhman - 15 dagar sedan
Ullenhag är nog vår främste skridskoåkare.
Ante Wolf
Ante Wolf - 15 dagar sedan
Allt är total korrumperat i detta skruvade land.
Mats Bengtsson
Mats Bengtsson - 15 dagar sedan
Ang. flyget, det var ju inte många dagar sedan som man läste att Arlanda kommer att byggas ut kraftigt !
Nästa