STORYTIME: NÄR LUCAS NÄSTAN DOG I SÖMNEN.

8 770
227
 
Kommentarer
Hans Pettersson
Hans Pettersson - 12 dagar sedan
Alkohol är en del av vår kultur i norden och vidare det som kallas "brännvinsbältet". Att neka en "shot" eller dylikt på krogen är naturligtvis "ok", men hur man än vrider och vänder på det så är det ett visst avståndstagande då det förväntas att man skålar och är en del i den kulturen, det är djupt rotat. Jag tror ibland att vi måste fundera över varför vi människor alltid sökt oss till olika berusningsmedel, det är ingen slump, eller något som vi bara hittat på. Trots allt supande i Norden så tillhör vi topp 10 lyckligaste folken i världen, kan det möjligen finnas ett samband? Förmodligen inget direkt samband, men man kan ju konstatera att alkoholkonsumtionen verkar inte inverka särskilt negativt åtminstone på det som är viktigt, d.v.s. att folk är lyckliga! Kom ihåg, det är inget världsmästerskap i hälsa och att leva längst...
Pontus E
Pontus E - 15 dagar sedan
Otroligt viktigt budskap
Emma Ask-Tindberg
Emma Ask-Tindberg - 15 dagar sedan
Mycket bra ämne ni tar upp. Ser att många av era följare är barn och tonåringar, vilket gör det ännu viktigare att ni tar upp effekterna som alkohol kan ha.
Själv är jag 31 år och nykter alkoholist, har inte druckit på 4 år i år. För min del började det också tidigt, jag var 11 år när jag blandade "grogg" på pappas vodka och funlight saft och satt och drack inne på mitt rum ensam. Jag blev så full att jag spydde som en kalv och pappa hjälpte mig. Man kan tro att det skulle ha avskräckt mig från att dricka, men det var då jag var fast! Effekten alkoholen hade på mig gillade jag lite för mycket. Sedan dess har det alltid blivit för mycket för mig, jag var alltid personen som mina vänner fick gå hand om pga att jag blev så brutalt full. Förlorade många vänner genom åren, de sista försvann när jag insåg att jag var alkoholist och åkte på behandlingshem.
Jag är fri idag och behöver inte alkohol eller andra droger för att se mitt eget värde, men jag är livrädd att mina barn för detta med sig genom sitt arv!
Tack för ett härligt gäng!
Feta Torsken
Feta Torsken - 16 dagar sedan
Känner igen mig i Jonas, jag vill ha kontroll och känner att jag kanske tappar det om jag dricker är 16 och min kompis vill att jag ska dricka med honom och en tredje kompis
Alexander johansson
Alexander johansson - 17 dagar sedan
FLER STORITIME🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️älskar eran kansl
Kevin Jonsson
Kevin Jonsson - 17 dagar sedan
Vafan, jag hoppade ner för en trapp första gången jag fick blackout, vaknade hemma i sängen proppad med blåmärken å skit, fick senare reda på att jag druckit 1 liter zubrowka rent... lätt ett utav de bästa minnen som jag har fått någonsin😄👍
Kevin Jonsson
Kevin Jonsson - 17 dagar sedan
I broke my balls
Tuva Starfeather
Tuva Starfeather - 18 dagar sedan
Ett ord:

SCHABLAAA!!🙃
Nea Asplund
Nea Asplund - 19 dagar sedan
Sängen soffan stol och golv är lava
5
4
3
2
1
0
Lika om du inte bryr dig
Nea Asplund
Nea Asplund - 6 dagar sedan
Var satt du
Henning Svensson
Henning Svensson - 6 dagar sedan
Jag flyttade mig
Walter von Willigerode
Walter von Willigerode - 19 dagar sedan
Starkas Lucas Simonsson PS ni är bäst och king
Tager Turan
Tager Turan - 20 dagar sedan
vilka har hört lucas story redan i podcasten?
Martina Martinsson
Martina Martinsson - 22 dagar sedan
Dricker väldigt sällan, 1-2 gånger om året. Bor ute på landet och har djur jag behöver hem till, så har en bra anledning till att vara nykter ;P
Aldrig varit en stor drickare.
Elin
Elin - 24 dagar sedan
Jag är 21år och slutade dricka för ca ett år sedan och de är typ de bästa jag har gjort. Har så himla kul när jag är ute och festar,. Jag slipper ha massa ångest dagen efter, jag kommer ihåg hela kvällen och jag har mycket mer ork dagen efter för att hitta på mer roliga saker än att ligga hemma i sängen o må skit.
Många i min omgivning tycker att man är tråkig till en början tills dom ser hur kul man kan ha utan. De är coolt att säga nej till alkohol och våga bjuda på sig själv utan att ha massa alkohol i kroppen. Folk som hetsar om att andra ska dricka mer, vill bara att alla andra ska vara lika fulla som dem. Så att alla gör samma misstag, som ingen kommer ihåg för alla var lika fulla. Så jag tycker att man ska lyssna på sig själv och våga säga nej när man märker att de håller på att bli för mycket. De finns såå mycket goda alkoholfria alternativ på systemet men även ute på klubben eller baren.
NeonRosa
NeonRosa - 25 dagar sedan
Är det 3e eller 4e gången denna storyn kommer upp? content torska? :P
Moa Antonsson
Moa Antonsson - 25 dagar sedan
Ps. Gillar era videos
Moa Antonsson
Moa Antonsson - 25 dagar sedan
Regnar det i bakgrunden för de låter så
Seth Almberg
Seth Almberg - 25 dagar sedan
jag är 04:a o dricker.. :|
Dr. A4
Dr. A4 - 26 dagar sedan
Ni har varit med i Leif och Billy fast inte han i mitten
Eva Olander
Eva Olander - 27 dagar sedan
Rök en fet ist
Linn Selenhag
Linn Selenhag - 27 dagar sedan
sex drugs and rock ´n roll
CT Cape
CT Cape - 27 dagar sedan
Jag har själv ett väldigt starkt psyke vad jag har hört av andra så har aldrig riktigt kunna sätta mig i andras skor. Är just nu 19 år men sedan jag var 14/15 när alla kompisar börja dricka och försöka få på en snus eller cigg så har jag aldrig haft svårt att säga emot. Jag har aldrig i hela mitt liv testat varken snus eller cigg och blir nu precis klar med mina 3 år i bygglinjen. Så det jag vill komma till är att det bara är att säga emot och stå på sig. Tillslut fattar folk att okej, han är inte sån och det är ingen ide. Blir fortfarande frågade då o då men nu krävs det bara ett nej och inte 15st. Ett tips till alla där ute, säg bara nej, vik dig inte, för du är ett nej nämre att inte gö ett misstag eller så blir det ett ja som du inte kan ta tillbaka. Vet att alla inte ser det så allvarligt men det va bara ett snabbt tips, Ha det gott nu, kärlek från Götet.
Kaiisa Pettersson
Kaiisa Pettersson - 27 dagar sedan
Bra video 🙏
Anti Religius Anarchy A.R.A
Anti Religius Anarchy A.R.A - 27 dagar sedan
När man har fått en avsugning och 100000 kr för att prata i en video om hur dåligt alkohol är
S4NNY
S4NNY - 27 dagar sedan
Tur att jag är så bra och aldrig har druckit 😎
KittyCookie :3
KittyCookie :3 - 27 dagar sedan
På riktigt!?!
Ella Sundberg
Ella Sundberg - 27 dagar sedan
i norrtälje super alla över 12
Ananasen Bob
Ananasen Bob - 27 dagar sedan
Jag är 13...
Nea Asplund
Nea Asplund - 19 dagar sedan
Jag är 11
alma saksing
alma saksing - 28 dagar sedan
när kommer videon me Martin?
Twitchtvpick
Twitchtvpick - 28 dagar sedan
kan alla subba på mig snälla har snart 100 subs
Julius Madrow
Julius Madrow - 28 dagar sedan
🧿🧿🧿💦💦💦🎫🎫🎫💎💎💎 🌀🌀🌀💧💧💧 🌊🌊🌊 *Jesus Kristus är Guds Son, som dog och uppstod från de döda för att ge oss evigt liv.*
*Han lovade också att läka kroppen.*
*Detta är sann kärlek!!! (Bara fråga honom)* 🧿🧿🧿💦💦💦🎫🎫🎫💎💎💎 🌀🌀🌀💧💧💧 🌊🌊🌊
Just Smoke
Just Smoke - 28 dagar sedan
Fan är 18 år önskar jag kunde kolla på denna video och önskar att folk som gör thumbnails förstår innebörden av symboler
Rebecka Johnfors
Rebecka Johnfors - 28 dagar sedan
Det är helt okej att inte dricka i mitt umgänge. Jag är 24
Yolo Swag
Yolo Swag - 28 dagar sedan
Vi vet
Sanna Thoren
Sanna Thoren - 28 dagar sedan
Jag blev nykterist när jag blev 24år (2011) och har inte saknat sprit ett dugg på dessa åtta år! Jag har aldrig tyckt att nån alkohol ens smakat gott utan drack alltid för att jag kände mig tvingad till det ”det är normalt att dricka och det ska man göra varje fest, högtid och helg”. Har hört från flera att just Småland där jag bor är extra alkohol kära och vet iaf att de jag känner dricker oerhört mycket alkohol... folk ifrågasätter än idag varför jag inte dricker och har svårt att acceptera att jag inte vill dricka tycker jag är tråkig, men jag bryr mig verkligen inte längre. Tror mina två pojkar kommer att uppskatta att växa upp med en helt nykter mamma ❤️
Fuad Halilovic
Fuad Halilovic - 28 dagar sedan
MER STORYTIME!
A.K.K
A.K.K - 28 dagar sedan
Min kompis kompis tycker att ni är rasister bara för att det inte är någon svart person i JLC xD han är lite speciell
Olivia Lindqvist
Olivia Lindqvist - 28 dagar sedan
Viktig video! Bra att nå ut med dessa budskap till unga!!
Själv har jag epilepsi och kan därför inte dricka alkohol. Tycker det är sjukt att måsta förklara sig varje gång, det börjar vara så tröttsamt att vara den "tråkiga". Hoppas denna norm försvinner!
alma ‽
alma ‽ - 28 dagar sedan
tack för att ni pratar om detta! jag har aldrig druckit särskilt mycket, jag kan ta max tre drinkar innan jag mår piss. jag är 20 nu och jag drack första gången när jag var 16. även om jag brukade var med min kompisgrupp när de drack så var de redan då såpass mogna att de alltid accepterade att jag inte ville dricka och jag är så tacksam för att vi inte hade något grupptryck alls.
johan lofberg
johan lofberg - 28 dagar sedan
skaffa smp micar
Pernilla Pillan Berggren
Pernilla Pillan Berggren - 28 dagar sedan
Hej grabbar, jag hade min första och ända fylla när jag var 15 år, idag är jag 26 år och dricker ej alkohol! Jag får många gånger bra reaktioner på det! Folk säger inte att jag ej är tråkig eller något utan mer häftigt och coolt att jag står upp för mig själv, man kan ha kul utan alkohol! Mitt umgänge de dricker men i små mängder!
Det posetiva är ju att de som dricker har alltid en som kör hem!
Ni är fantastiska, kram Pillan
Julia Carldén
Julia Carldén - 28 dagar sedan
Jättebra att ni pratar om det här!
Jja Aaaj
Jja Aaaj - 28 dagar sedan
Hörde om de gär i eran pod
Josefine N
Josefine N - 28 dagar sedan
Riktigt viktig video!!! Speciellt för de unga som inte har så stor koll på alkohol och dess effekter och hur farligt det faktiskt är.
Linnea Martir
Linnea Martir - 28 dagar sedan
Tycker om Lukas/Lucas ärlighet som in i bängen🥰
Gabriel Rutgersson
Gabriel Rutgersson - 28 dagar sedan
Fan va det knakar i stolarna
Boi Boiii in your face
Boi Boiii in your face - 28 dagar sedan
Ni har ju redan sagt den här storytimen i podden
Siri Pekkari
Siri Pekkari - 28 dagar sedan
JLC+storytime=(:
sup m8
sup m8 - 28 dagar sedan
Lucas släng den där jeanshoodien snällaaaaaaa
Hoflin Gaming
Hoflin Gaming - 28 dagar sedan
Visst har lukas berättat det här förut för annars hr jag drömt det?!
Cecilia B
Cecilia B - 28 dagar sedan
Alltid när någon i mitt kompisgäng säger nej eller inte orkar eller jag själv inte orkar. Alls blir fett sura och opepp
Casper Herbertsson
Casper Herbertsson - 28 dagar sedan
Vem är här innan Cluee News gör en tråkig nyhet av detta
Rebecka Larsson
Rebecka Larsson - 28 dagar sedan
älskar att det här påminner om podden, äääälskar podden så fler såna här videos, eller fler poddavsnitt i veckan 👍🏼❤️
Glassy Sazzy
Glassy Sazzy - 28 dagar sedan
Min klass kommer att sjunga ”Sommar sommar sol” på skolavslutningen
Glassy Sazzy
Glassy Sazzy - 27 dagar sedan
gymnast Belle RHAAAAAWEE, VI SKULLE SJUNGA DET MEN LÅGSTADIET SKULLE TYDLIGEN SJUNGA DEN!!!!!!
gymnast Belle
gymnast Belle - 27 dagar sedan
Glassy Sazzy vi sjöng den förra året på vårfest😂💘
Mountaha Zoora
Mountaha Zoora - 28 dagar sedan
På vår skolavsluting så Ska vi sjunga sommar sommar sol
Theodore Tindervik
Theodore Tindervik - 28 dagar sedan
Detta var väl bland den första podcasten
Evald Sandin
Evald Sandin - 28 dagar sedan
bra video
!
sofie h
sofie h - 29 dagar sedan
Så sjukt! Där var en kille som bodde i samma lilla ort som mig när jag var yngre som var kanske 14 år. Han dog av sina spyor då han drunknade i dem. Så hemskt! Jävla tur att du inte dog, fyfan!! Är glad att du fortfarande lever :DD
Novali Einarsson
Novali Einarsson - 29 dagar sedan
Vad ville ni bli när ni var barn?❤️
Dangels2000
Dangels2000 - 29 dagar sedan
6 års gruppen = dagis ? Sen i 1an e man 7år sen 2an 8år osv? 14år i 7an lol?
Press The Like
Press The Like - 29 dagar sedan
Alkohol dödar 88,000 tusen människor per år medans cannabis dödar 0. #fuckalkohol
Stimulants i like
Stimulants i like - 26 dagar sedan
Press The Like cannabis är för svagt dock, kan knappast ersätta alkohol
Emma Isaksen
Emma Isaksen - 29 dagar sedan
Är du nyvaken Lucas 😂
Ni är för härliga ✌🏼
Anrid22
Anrid22 - 29 dagar sedan
Väldigt bra och tankeväckande video! Fortsätt så
Jens Larsson
Jens Larsson - 29 dagar sedan
Legender, ni är så mycket mer än Storytimes. Jobba roligt content istället för nån känslopodd.
Edwin Erixon
Edwin Erixon - 29 dagar sedan
Jag var 11 när jag spydde i sömnen
Nettan Carlsson
Nettan Carlsson - 29 dagar sedan
Kan ni inte ha en sån här stund där ni pratar om vikt. Inte hur man "ska se ut" utan hur samhället ser ut och hur ni själva blivit påverkade av samhället. Kanske bara hälso intresserad eller söt sug narkomaner? Vad händer i skolor, hur ser man på vikten i äldre ålder? Typ sånt.
Annsoh
Annsoh - 29 dagar sedan
Så jävla bra!! Så grymma ni är som tar upp detta och delar med er om era åsikter och erfarenheter. 👏🏻❤️
Pewdiepie Will WIN
Pewdiepie Will WIN - 29 dagar sedan
Min första fylla va när ja va 14
Sandra Holmback
Sandra Holmback - 29 dagar sedan
Ett bra avsnitt med ett bra budskap :)
LULLE THE KING
LULLE THE KING - 29 dagar sedan
Kan ni köra en lowe bestämmer eran dag?
TheSpring
TheSpring - 29 dagar sedan
"I samarbete" betyder det att man får pengar för att säga en viss sak?
TheSpring
TheSpring - 29 dagar sedan
Om man inte "får" vara nykter i ens kompisgäng, så är dom inga riktiga vänner!
Cecilia Gustavsson
Cecilia Gustavsson - 29 dagar sedan
Superbra video!!
mopenfy
mopenfy - 29 dagar sedan
Hur ofta ska Lucas ha den där tröjan/jackan
Ida Lindgren
Ida Lindgren - 29 dagar sedan
Vad skönt att höra era inställningar till alkohol! Att det visar på att man behöver int vara antingen för eller emot alkohol, att det ska vara så svart och vitt. Jag hoppas att föräldrar kan ha den inställningen att de kan hämta sina barn trots att de druckit och int skälla på dem i stunden, utan helt enkelt ta de dagen efter. Att unga ska kunna känna att de har någon vuxen eller annan person de kan lita på, även om de själva är vuxna eller minderåriga. För tänk vad som skulle kunna hända annars... Men snälla drick int så unga!
isabelle stefaniga
isabelle stefaniga - 29 dagar sedan
Jag dricker i princip aldrig. Kan dricka på min födelsedag eller större fest, nyår osv. Men inte till vanligheten. Främst för jag tål inte alkohol då jag är för lättpåverkad o får lätt snefyllor och spyr och hatar känslan av att vara full. Men jag har precis lika roligt nykter som full, om inte roligare och jag är som person väldigt avslappnad och chill o rolig. Behöver inte alkohol för att kunna ha och vara rolig. Men ändå bjuder inte mina vänner med mig när dom ska festa eller dra till uteserveringar bara för jag vill ta en alkoholfri drink istället
hypphypp
hypphypp - 29 dagar sedan
Hva hvis man sitter å tar seg en iskald øl i parken en varm sommerdag, hva tenker man om det?
JpPn Sth
JpPn Sth - 29 dagar sedan
Well, första gången jag drack vid 13 års ålder sprang jag efter min kärlek vid brunnsparken, tyvärr flydde hon med spårvagn, så jag sprang efter som ett fyllo, o sedan minns jag inte ett skit, vaknade upp naken med farsan brevid mig på sjukhuset, och jag bara gav han en blick, och jag tänkte vad fan har jag gjort nu😂
nisse hult
nisse hult - 29 dagar sedan
blommorna ser nästan ut som vingar från kalles rygg
TntMiners
TntMiners - 29 dagar sedan
Vilken fin thumbnail med trocadero på!
Johan Sörmlind
Johan Sörmlind - 29 dagar sedan
Finns ju även alkoholfria drycker ;) #Vågasäganej?
Kasper Forsell
Kasper Forsell - 29 dagar sedan
Ingen bra video att kolla på en söndag:/ hahah
One Secend
One Secend - 29 dagar sedan
Hjälp ? 1 like =1 dag utan onani?
Thingo Wingo
Thingo Wingo - 29 dagar sedan
riktig rolig video fortsätt med storytimes!
Amina C
Amina C - 29 dagar sedan
Hoppas andra vuxna inte gör samma misstag som hockeytränaren/pappan och tar ansvar trots att det inte är ens egna barn, han hade säkert önskat att någon hjälpte hans barn i en liknande situation. Inte minst för att uöva civilkurage. Pinsamt agerande av en vuxen faktiskt. Jätteviktigt att ta hand om varandra. Han kunde åtmonstone fått i Lucas lite vatten och bröd.
Evelina Andersson
Evelina Andersson - 29 dagar sedan
Jag har inte druckit på ca2 år och får alltid frågan:”Är du gravid?” Annars säger folk bara ”men varför dricker du inte fan va tråkigt”. Jag väljer att inte dricka för att jag klarar inte av alkohol och tycker mer om att köra bil har dessutom två barn. Om de skulle hända något men mina barn och jag har druckit skulle jag inte kunna förlåta mig själv. De SKA vara okej att inte dricka varför ska jag behöva förklara varför jag väljer att inte dricka men man frågar aldrig folk varför dom dricker. Så jävla konstigt!! 😔
Sabrina P
Sabrina P - 29 dagar sedan
Jag dricker aldrig mår så dåligt av det och brukar få förklara det för folk och har även där fått som svar "jaja vem mår inte lite dåligt dagen efter".... det är sjuk!
Men visst fortsätt du med ditt självskadebeteende men låt mig vara det är det svaret som jag inte säger för det lär ju inte bättra på stämningen :P
Anders Lysén
Anders Lysén - 29 dagar sedan
Detta är så viktigt ämne. Folk ska inte behöva säga varför dom inte vill dricka. Jag har behövt försvara mig varför jag inte vill dricka när jag yngre. Det var till och med att jag inte fick följa med ut för att jag var nykter. Kompisarna brukade ringa och vilja att jag skulle hämta dem på krogen. Nu i vuxen ålder är det helt annat nu behöver jag inte försvara varför jag väljer att inte dricka alkohol.
ChimpShot
ChimpShot - 29 dagar sedan
Okej, det blir roligare när ens kompisar tar en shot, bara erkänn. Annars bra video!!
Sofie Lundquist
Sofie Lundquist - 29 dagar sedan
Kan ni inte göra en mat tävling med MATKOMA från Youtube
adamnerden
adamnerden - 29 dagar sedan
Fan vad jag hatar folk som tycker det är "COOLT" att festa och dricka och göra "Sjuka saker". själv dricker jag väldigt sällan men när jag gör det gör jag det för umgänget och för att det är gott.
John Svensson
John Svensson - 29 dagar sedan
Obs konstruktiv kritik
Älskar eran Youtube kanal och tycker ni är grymma men ni borde gjort ett poddavsnitt av detta och sprängt en bil istället.💙
Stoneish
Stoneish - 29 dagar sedan
Lucas din zubbis
Jacob Hansson
Jacob Hansson - 29 dagar sedan
har också haft en nära döden upplevelse
Elise Brouwer
Elise Brouwer - 29 dagar sedan
Det är ju oftast så att folk vill att man ska dricka så att det inte blir en tråkig ”fest”. Men helt ärligt så gör de väll inget om liksom 1 person inte dricker på ”festen” jag menar så längs man har kul så är det väll bra:)
Tommy L
Tommy L - 29 dagar sedan
Jag sluta dricka alkohol 2016 pga en allvarlig händelse.
The beaver Boii
The beaver Boii - 29 dagar sedan
Jag fyller år idag kan ni snälla säga grattis Leo i nästa video jag fyller 10 ,PS ni är bäst nästa år går ni om PewDiePie
Cecilia Lendin
Cecilia Lendin - 29 dagar sedan
Alkohol borde bli olagligt!
Denna norm kommer aldrig försvinna, ta bort skiten som folk dör av istället.
Linnea Kettunen
Linnea Kettunen - 29 dagar sedan
tycker inte alls de är konstigt att säga nej till alkoholen. frågar nån om jag vill ta en cider eller en grogg så får dom ofta ett nej från mej men tar gärna en trocadero och är sällskaplig ändå. även när jag och sambon är ute och äter så tar han en öl och jag en Coca Cola med is 😊 inga konstigheter 😊 jag är 24år och dricker väldigt sällan överlag 👌
jonte .eklof
jonte .eklof - 29 dagar sedan
Jag dricker inte för att det är coolt, jag dricker för att man bara lever en gång
Nästa