Bert - Politiskt totalfiasko!

1 346
29
 
Kommentarer
TheXmabax
TheXmabax - 22 dagar sedan
Jag vill veta vad Alex Schulman, Anders Lindberg, Lars Lindström, Malena Ernman, Hemrik Schyffert, Özz Nûjen, Kjell Bergqvist, Stefan Löfven gör för något. Ja eller varför inte Henrik Arnstad. Han som är expert inom fascism, rasism, nazism (Ja det är väl i och för sig alla ovan nämnda).

De ovan nämnda måste ju skänka miljonbelopp med tanke på hur goda dom är...Efterssom dom själklarrt gör det så tycker jag att det vore klädsamt om dom kan visa upp kvitton på detta. (Btw - Själv är jag världsförälder)
TheXmabax
TheXmabax - 22 dagar sedan
30- 40- 50 jobb?
pommac10
pommac10 - 5 månader sedan
Vad gäller Venezuela, är du inte påläst. Annars intressant om svensk politik.
A. W
A. W - 5 månader sedan
Det alltid lika tråkigt, med folk som saknar självkritik.
rvnorth
rvnorth - 5 månader sedan
Ja jag ska flytta till ett annat land, jag lovar.
Det hjälper tyvärr inte att du sitter här och gnäller Bert, det gör jag och alla andra också...hjälper inget.
Glöm inte att följ alla regler när ni som vill skapa förändring går igång för de är där för att hjälpa er.
ALLA regler måste ni följa. Ja äckliga PK kändisar, spya på dom fy fan.
Vesa Rintamäki
Vesa Rintamäki - 6 månader sedan
Svenskarna flytt Kramfors ;  Sverigedemokrat vill bygga moské i Höga kusten: ”Vi måste visa hela Sverige att Kramfors välkomnar muslimer”," Vi behöver få hit muslimer" SD-ledamoten Sverigedemokraternas starke man i Kramfors Mark Collins vill bygga en vacker moské med utsikt över Höga Kusten, i syfte att locka muslimer från hela världen att flytta till kommunen.2016 fanns det 2 500 muslimer i Härnösand enligt SR, vilket är 10 procent av befolkningen.SD Kramfors vill ha massinvandring av muslimer till Kramfors för att hindra att kommunen tynar bort.  Läs mer på Fjällsjö nyheter ; https://www.fjällsjö.nu/media/20190316-sd-kramfors-bygga-moske.php
MrBumat
MrBumat - 6 månader sedan
Bert , en komplett överflödig självgod besserwissrande pösmunk . 😂😂😂
Swedefx
Swedefx - 6 månader sedan
Wetterstrand ska synas inför insiderbrott , då många andra har suttit i den sitsen och vet att deras bolag kommer att göra vinst i framtiden
Anders Gullberg
Anders Gullberg - 6 månader sedan
Jag är inte förvånad över mygel av oseriösa politiker som manipulera folket.
Kurt Nilsson
Kurt Nilsson - 6 månader sedan
Läser just nu artikel om Norge : 70 % av grovt kriminella i OSLO är hör o häpna--INVANDRARE det har ju vi förstått att så är det i Sverige också. Där har man öppet talat om sanningen---här döljer man allt-hemskt som sker så mycket man --kan.Nu-- går det på TV program som tar upp sakligt problemen om vad händer det när Vi fått in alla IS töntar tillbaka hit-- då blir det väl sossebidrag till hö-vä så att alla har det bättre än pensionärerna.Bra att svt tar upp denna skit nu--alla är rädda vad som skall hända i det utsatta områdena STHLM GÖTEB MALMÖ med flera orter......Dags för att på något sätt demonstrera mot Fjantregeringen vad som bör göras mot alla --gangsters.vi-- importerat hit---Dödsstraff direkt är bra----
R iley
R iley - 6 månader sedan
KLockren Bert som alltid :)
Tobias Häggberg
Tobias Häggberg - 6 månader sedan
"Här har du din politik Annie", SVT ska göra detta program i framtiden tycker jag. Blunda mera! Din tramsande, ansvarslösa, floskel spottande politiker nolla. Jag skräder inte orden, erat fel. Sjuklövern, alliansen. Ta ansvar!
https://twitter.com/hellgrenmarie/status/1106160901294559232
(Jag skriver det här med, spelar väl ingen roll? Hatar haggan). *FJAMÅT!*
Tobias Häggberg
Tobias Häggberg - 6 månader sedan
Hej för helvete. Mår ni bra?
Nähä, ja skyll er själva. Som man bäddar får man ligga.
Gomedda
De Brickashaw
De Brickashaw - 6 månader sedan
Ta tillbaka alla IS-terrorister och deras hjälpredor som vill tillbaka och sätt en kula i pannan på dom.
SaveSweden Now
SaveSweden Now - 6 månader sedan
Wetterstrand ska anmälas och utredas för insiderhandel, vänskapskorruptionen och nepotismen måste stoppas och kriminaliseras!
Gunnar Skarin
Gunnar Skarin - 6 månader sedan
Om den produktiva delen av ett lands befolkning flyr det egna landet. Vem skall då bygga upp landet de kommer från? Eller gör dom som Cuba gjorde när USA krävde att de som vill lämna landet skall få göra det. Fidel såg chansen och tömde alla fängelser på kriminella. Vårt problem är ert!!!
gladJonas
gladJonas - 6 månader sedan
Vi behöver Bert!
Ingela Sundkvist
Ingela Sundkvist - 6 månader sedan
Tjusigt museum ni har!
Stefan Lennartsson
Stefan Lennartsson - 6 månader sedan
Korruption är ett hot mot demokratin.
peter zetterman
peter zetterman - 6 månader sedan
Bert har en taktik i att gräva skit om andra så känner han sig inte lika smutsig och han har en underbar förmåga att skönmåla sig själv och rättfärdiga alla hans projekt, men tittar man noggrant och nyktert på hans verksamhet genom alla år, så är det bara en mycket girig personlighet som gör allt för pengar.
Lars Wadefalk
Lars Wadefalk - 6 månader sedan
Jag vet inte riktigt om just Bert är personen som skall sitta och prata om girighet och inte minst hyckleri med sina flyktinghotell. "klara sig på 80000". Undra om Berts företagsimperium hade "klarat sig" utan jokarjo. Så prata inte om moral och glashus, det får en ganska äcklig lukt just där du sitter. Även om allt om liberalerna såklart är sant.
Petter !
Petter ! - 6 månader sedan
Att gömma flyktingar är kriminellt Bert!
Vi har visst arbetskraft om inte invandringen skulle belastat välfärden!
Sen behöver skolan utbilda till de yrken som behövs.
Sluta ta emot folk utan hjälp dem på plats!!!
Fridolf måne
Fridolf måne - 6 månader sedan
Bert fjärt skyddar desertörer å herre jesus.
Vesa Rintamäki
Vesa Rintamäki - 6 månader sedan
Vad är det för något som  härjar på svenska tågen. Senaste värsta arbetsplatsen. LOL Sverige på rätt spår ?..
Marttinan Miehet
Marttinan Miehet - 6 månader sedan
hahaha, LOL .. oboy Swedishstan low IQ country for idiots
annemarie g Wouda
annemarie g Wouda - 6 månader sedan
Bra jobbat igen bäste Bert.
Jorgen Ohlson
Jorgen Ohlson - 6 månader sedan
Bert kan inte du se till å komma in inågon debatt på svt eller fyran och gå ut med detta. Så vi får en debatt. Bert har helt rätt. Kändisgnäll görs endast för att inte stöta sig med pk vänstern
Clown-Sverige
Clown-Sverige - 6 månader sedan
Och få kulturbidrag. Allt handlar om pengar - Alltid.
VomitationStudios
VomitationStudios - 6 månader sedan
Ha en härlig semester! bra ord från dig som vanligt. skall ta och besöka ditt schlagermuseum här någon dag. tänkte jag // En vänersborgare.
dick580919
dick580919 - 6 månader sedan
Skål och tack Bert :)
Bengt Eklund
Bengt Eklund - 6 månader sedan
Är det bara grabbar i Berts Värld?
Frederik
Frederik - 6 månader sedan
Nästa gång sossarna försöker pensionera bort någon skandalpolitiker till en ambassadörpost så måste vi vara på och berätta det för den lokala pressen i det landet!
jenny steed
jenny steed - 6 månader sedan
Man kan ju ocksa fraga sig VILKA det er som bestemmer vem som far stanna och vem som ska utvisas pa MIGGverket..??? Tackar Gud att jag inte bor kvar i Absurdistan.,.! HEJA AFS...!!!!!
Clown-Sverige
Clown-Sverige - 6 månader sedan
Ja heja AFS - Kickoff till EU valet den 16/3 på Lördag i Köpenhamn.
Jonas Andreasson
Jonas Andreasson - 6 månader sedan
Politikerna är knähundar åt kabalen och blir då karriärister vilket menas att dem jobbar åt en högre makt. Detta är skuggregeringen och dem roffar åt sig på medborgarnas bekostnad. Deep state på engelska. Det finns ytterligare en nivå och det är dem som styr vår värld med hemliga sällskap bankerna de multinationella företagen som bildar konglomeraten som massmedia Google läkemedelsföretagen oljan ja princip allt och på bilderberg och andra hemliga sällskap CFR och trilateral etc. Dem styr allt de 13 mäktigaste familjerna med Rotchild längst upp i hiriakin. Dem bildar en kedja nedåt och uppenbaras som illuminati.
Inget är som det utåt verkar. Inget allt är forcerat sedan långt tillbaka de har den slutgiltiga planen att bilda New world order.. NWO,,,
Men de måste skapa ett rättfärdiga de och då blir dem härskarna på jorden med oss andra som slavar åt dem. En härskarras och en slarvas.
Krig. Terror svält och kaos är dess förtecken sedan mästrar kabalen oss med den slutgiltiga lösningen. En armé en federal bank en valuta och allt detta formaterad genom 6 till 7 olika instanser. EU är en av dessa instanser. Vakna upp gott folk. Ondskan och makterna har alltid funnits men idag är den största ondskan osynlig. De kallar detta demokrati. Fy faan vilken rutten värld vi lever i.
Vi lever i ett gigantisk dårhus och dem som vill upplysa oss blir kallade dårar och konspirationsgalningar. Ta en titt på världen själv och sen själv avgör vem som är galen.
Vakna. Vakna vakna upp från lamheten och naiviteten och börja resercha själv. Lita aldrig på världens korrupta och snedvridna politik och massmedia dem är våra fiender och måste bekämpas. Globalisterna är det stora problemet
MrSirkillalots
MrSirkillalots - 6 månader sedan
D är inte klokt
Ankatrin Skantz
Ankatrin Skantz - 6 månader sedan
Nu har det visat sig vad KD ställde till när de satt regering. Göran Hägglund klappade sig för bröstet betr. borttagandet av fastighetsskatten. Nu vid en undersökning så visade det sig att Kirunaborna hade fått tagit smällen. Trots att han påtalade att alla skulle få sänkt. Jag som själv bor i ett litet samhälle fick ingen sänkning summan var nästan exakt lika det enda som skilde var att det numera heter fastighetsavgift och inte skatt.
Samma sak med Apoteken de skulle säljas ut så skulle tillgängligheten bli större. I vårt samhälle såldes Apoteket till Kronans Droghandel som drev detta några år men har nu lagt ner. Så vi får vackert åka 1,5 mil för att hämta vår medicin. Fiaskona står som spön i backen. Nu igen var det något som KD kom med som ytterligare skulle försvåra för folk på landsbygden.
Jonas Andreasson
Jonas Andreasson - 6 månader sedan
Elit blodet flyter in o ut genom alla myndigheter och instanser. Multinationella företag etc. Därför skyddas dessa personer av kabalen. Vi vanliga dödliga är enbart en arbetskraft att slava åt dem. Detta är bevisat om och om igen ute på nätet. Youtube har bra program om man är intresserad av hur denna världen styrs. Spring Fritzmejer förklarar bra hur blodvärdet fungerar. Det finns hur mycket som helst och vi lever i den nya tiden av information. Tack vare detta vet vi nu hur saker o ting hänger ihop. Da vid icke en annan god kraft. Simon parkes en annan kraft som upplyser oss
S GD
S GD - 6 månader sedan
Trevligare kändis än Bert, det finns inte. När fan bjöd Kjelle B in till middag eller träff senast?
Och då menar jag inte en betald promotionmiddag eller sponsrad av TV4.
darnedghost2008
darnedghost2008 - 6 månader sedan
Helt rätt att lyfta dessa frågor tror dock du själv har en del i garderoben som behöver synas genom åren. :)
Anton Antonson
Anton Antonson - 6 månader sedan
Var det Eskil som funderade i riksdagen om det skulle vara lagligt eller inte att smörja in penisen med "något som smakar gott för att låta en hund slicka av"? Det är den nivån vi ligger på idag i Sverige.
Rohnny99
Rohnny99 - 6 månader sedan
Den humana stormakten utvisar de som bott här i 10 år och integrerat sig med jobb och utbildning, däremot stressar man fram en dåligt skriven lag för att ge 9000 män utan asylskäl asyl. Vad är det humana med detta?
peter zetterman
peter zetterman - 6 månader sedan
Rösta blankt är väl det enda rätta .
Stefan J
Stefan J - 6 månader sedan
Man må tycka vad man vill om Maduro, men USA måste upphöra med sina ständiga interventioner så fort de inte gillar styret i olika länder. Nämn någon intervention som lett till något positivt? Vietnam, Afghanistan, Irak, Syrien och Libyen är bara några exempel på katastrofala USA ledda interventioner. Nej USA bryr sig inte heller om Venezuelas befolkning utan de är enbart ute efter landets olja. Trump har ju varit ganska öppen med det i sina tal tidigare att USA i större utsträckning borde beslagta olja från andra länder. Oljan är för övrigt det enda Ryssland bryr sig om också. Ja Venezuela är en diktatur men det är även Saudiarabien, som garanterat är en betydligt värre diktatur än Venezuela, men dem har USA miljardaffärer med, så det är helt okej tydligen.
Torsten Persson
Torsten Persson - 6 månader sedan
H
Clown-Sverige
Clown-Sverige - 6 månader sedan
En svart kille ska representera Sverige i Melodifestivalen och andra svarta människor sitter i riksdagen o.s.v.
Sveriges självmord började 1975.
Maxademeta Sobben
Maxademeta Sobben - 5 månader sedan
Gunnila Karlsson. Din äkliga nazist,hoppas du får en dödlig sjukdom o plågas utan ngn hjälper dig.
Detskalldaltas
Detskalldaltas - 6 månader sedan
Inte nog med det läste jag. Det var så mycket svarta på scenen så de måste ta bort några till den stora Eurovisionen. Även Lappen är adoptivbarn från fjärran. Såå många som vill sjunga. Nu heter det "MELLO" lättare att säga.
Jo Do
Jo Do - 6 månader sedan
INGEN AV DEM SKA VARA KVAR!
Mycenaea
Mycenaea - 6 månader sedan
Var kan jag läsa om vad Ung Vänster sagt om Venezuela?
aman533
aman533 - 6 månader sedan
Regeringen har faktiskt en lösning på utanförskapet nu. Mer invandring.
slangen808
slangen808 - 6 månader sedan
På dem jävlarna Bert, på dem bara!
Anders Gelderman
Anders Gelderman - 6 månader sedan
Du är en flyktingbaron. Utan din hjälp med boende och omhändertagande av så kallade "flyktingar" hade vi kanske haft flera hundra tusen färre att att försörja. Tro inte för et ögonblick att vi glömt. Du är en av de som störtat sverige rätt ner i ravinen. Tro inte att du kan sitta i din feta soffa och låtsas att du inte varit delaktig.
Detskalldaltas
Detskalldaltas - 6 månader sedan
Sosse-Robinssons glappkäft talar om hur samhället skall vara. Hans RR heter MÅNA!
Clown-Sverige
Clown-Sverige - 6 månader sedan
Exakt!
Krister Aikio
Krister Aikio - 6 månader sedan
Du Bertan.. Hyckla?? va fan... du har la fått in en stor del cash du med på andra eller har jag fel där?? gillar inte när du försöker få andra att se illa ut när du själv har haft dina fingrar med i affärer som handlar om att få vinning på andras bekostnad. dina boenden du haft runt om i Sverige..... tänk efter nu.
Krister Aikio
Krister Aikio - 6 månader sedan
Fan Bertan. Du kan ju inte sitta och säga att en artist håller på för länge. Då när du var kung så tyckte du ju att artisten fick för lite tid?? du får äna bestämma dig. =) på riktigt.
Thomas Petersson
Thomas Petersson - 6 månader sedan
Semester igen Gött
Thomas Petersson
Thomas Petersson - 6 månader sedan
hela sverige är ju ett kriminellt korruptionsgetto
MN NM
MN NM - 6 månader sedan
Ett ensamkommande 700000 kr
60 miljarder kr på ensamkommande
https://www.unt.se/nyheter/uppsala/vi-tjanade-miljoner-pa-ensamkommande-5233789.aspx
Clown-Sverige
Clown-Sverige - 6 månader sedan
De har förstört Uppsala så att tjejer vågar inte gå ut,de knarkar och stjäl. Vad är detta för ett jävla land!
0e32
0e32 - 6 månader sedan
Det finns ingen politisk lösning på Sverige bara genom en revolution kan vi återställa ordningen igen.
Patrik Bergqvist
Patrik Bergqvist - 6 månader sedan
Ett problem med det ! Där är så många som inte vill ha bråk . Lever hellre i en bubbla
Mattias Wennerhult
Mattias Wennerhult - 6 månader sedan
Afs är inte ett korrupt parti. Det är det enda parti som pratar om frågan.
Nillo Pantano
Nillo Pantano - 6 månader sedan
Haha det är fanimej helt rätt att kalla dessa bankdirektörer och höjdare som skor sig på oss för kärringar. Ragata. Bra där Bert.
Saanjt
Saanjt - 6 månader sedan
Tur Sverige har dig iaf:P De flesta kända personerna eller politikerna är ju helt tomma i huve. Rak och ärlig ska man vara och int blunda för problemen.
Viktor Bibrant
Viktor Bibrant - 6 månader sedan
Så härligt att höra Bert tala klarspråk! Rakt på sak bara!
Mona Frost
Mona Frost - 6 månader sedan
Sveriges politiker sysslar bara med plakatpolitik, och det tycks även andra organisationer göra. "Årets kvinna 2019" - vilket skämt! Klimat-Greta vet inte ett skvatt om jordens klimat, men hon är modig som vågar tala inför stora folksamlingar.
Nästa