Bert - Politiskt totalfiasko!

1 339
29
 
Kommentarer
pommac10
pommac10 - 2 månader sedan
Vad gäller Venezuela, är du inte påläst. Annars intressant om svensk politik.
Ch xx
Ch xx - 2 månader sedan
Det alltid lika tråkigt, med folk som saknar självkritik.
rvnorth
rvnorth - 2 månader sedan
Ja jag ska flytta till ett annat land, jag lovar.
Det hjälper tyvärr inte att du sitter här och gnäller Bert, det gör jag och alla andra också...hjälper inget.
Glöm inte att följ alla regler när ni som vill skapa förändring går igång för de är där för att hjälpa er.
ALLA regler måste ni följa. Ja äckliga PK kändisar, spya på dom fy fan.
Vesa Rintamäki
Vesa Rintamäki - 3 månader sedan
Svenskarna flytt Kramfors ;  Sverigedemokrat vill bygga moské i Höga kusten: ”Vi måste visa hela Sverige att Kramfors välkomnar muslimer”," Vi behöver få hit muslimer" SD-ledamoten Sverigedemokraternas starke man i Kramfors Mark Collins vill bygga en vacker moské med utsikt över Höga Kusten, i syfte att locka muslimer från hela världen att flytta till kommunen.2016 fanns det 2 500 muslimer i Härnösand enligt SR, vilket är 10 procent av befolkningen.SD Kramfors vill ha massinvandring av muslimer till Kramfors för att hindra att kommunen tynar bort.  Läs mer på Fjällsjö nyheter ; https://www.fjällsjö.nu/media/20190316-sd-kramfors-bygga-moske.php
MrBumat
MrBumat - 3 månader sedan
Bert , en komplett överflödig självgod besserwissrande pösmunk . 😂😂😂
Swedefx
Swedefx - 3 månader sedan
Wetterstrand ska synas inför insiderbrott , då många andra har suttit i den sitsen och vet att deras bolag kommer att göra vinst i framtiden
Anders Gullberg
Anders Gullberg - 3 månader sedan
Jag är inte förvånad över mygel av oseriösa politiker som manipulera folket.
Kurt Nilsson
Kurt Nilsson - 3 månader sedan
Läser just nu artikel om Norge : 70 % av grovt kriminella i OSLO är hör o häpna--INVANDRARE det har ju vi förstått att så är det i Sverige också. Där har man öppet talat om sanningen---här döljer man allt-hemskt som sker så mycket man --kan.Nu-- går det på TV program som tar upp sakligt problemen om vad händer det när Vi fått in alla IS töntar tillbaka hit-- då blir det väl sossebidrag till hö-vä så att alla har det bättre än pensionärerna.Bra att svt tar upp denna skit nu--alla är rädda vad som skall hända i det utsatta områdena STHLM GÖTEB MALMÖ med flera orter......Dags för att på något sätt demonstrera mot Fjantregeringen vad som bör göras mot alla --gangsters.vi-- importerat hit---Dödsstraff direkt är bra----
R iley
R iley - 3 månader sedan
KLockren Bert som alltid :)
Tobias Häggberg
Tobias Häggberg - 3 månader sedan
"Här har du din politik Annie", SVT ska göra detta program i framtiden tycker jag. Blunda mera! Din tramsande, ansvarslösa, floskel spottande politiker nolla. Jag skräder inte orden, erat fel. Sjuklövern, alliansen. Ta ansvar!
https://twitter.com/hellgrenmarie/status/1106160901294559232
(Jag skriver det här med, spelar väl ingen roll? Hatar haggan). *FJAMÅT!*
Tobias Häggberg
Tobias Häggberg - 3 månader sedan
Hej för helvete. Mår ni bra?
Nähä, ja skyll er själva. Som man bäddar får man ligga.
Gomedda
De Brickashaw
De Brickashaw - 3 månader sedan
Ta tillbaka alla IS-terrorister och deras hjälpredor som vill tillbaka och sätt en kula i pannan på dom.
SaveSweden Now
SaveSweden Now - 3 månader sedan
Wetterstrand ska anmälas och utredas för insiderhandel, vänskapskorruptionen och nepotismen måste stoppas och kriminaliseras!
Gunnar Skarin
Gunnar Skarin - 3 månader sedan
Om den produktiva delen av ett lands befolkning flyr det egna landet. Vem skall då bygga upp landet de kommer från? Eller gör dom som Cuba gjorde när USA krävde att de som vill lämna landet skall få göra det. Fidel såg chansen och tömde alla fängelser på kriminella. Vårt problem är ert!!!
gladJonas
gladJonas - 3 månader sedan
Vi behöver Bert!
Ingela Sundkvist
Ingela Sundkvist - 3 månader sedan
Tjusigt museum ni har!
Stefan Lennartsson
Stefan Lennartsson - 3 månader sedan
Korruption är ett hot mot demokratin.
peter zetterman
peter zetterman - 3 månader sedan
Bert har en taktik i att gräva skit om andra så känner han sig inte lika smutsig och han har en underbar förmåga att skönmåla sig själv och rättfärdiga alla hans projekt, men tittar man noggrant och nyktert på hans verksamhet genom alla år, så är det bara en mycket girig personlighet som gör allt för pengar.
Lars Wadefalk
Lars Wadefalk - 3 månader sedan
Jag vet inte riktigt om just Bert är personen som skall sitta och prata om girighet och inte minst hyckleri med sina flyktinghotell. "klara sig på 80000". Undra om Berts företagsimperium hade "klarat sig" utan jokarjo. Så prata inte om moral och glashus, det får en ganska äcklig lukt just där du sitter. Även om allt om liberalerna såklart är sant.
Petter !
Petter ! - 3 månader sedan
Att gömma flyktingar är kriminellt Bert!
Vi har visst arbetskraft om inte invandringen skulle belastat välfärden!
Sen behöver skolan utbilda till de yrken som behövs.
Sluta ta emot folk utan hjälp dem på plats!!!
Fridolf måne
Fridolf måne - 3 månader sedan
Bert fjärt skyddar desertörer å herre jesus.
Vesa Rintamäki
Vesa Rintamäki - 3 månader sedan
Vad är det för något som  härjar på svenska tågen. Senaste värsta arbetsplatsen. LOL Sverige på rätt spår ?..
Marttinan Miehet
Marttinan Miehet - 3 månader sedan
hahaha, LOL .. oboy Swedishstan low IQ country for idiots
annemarie g Wouda
annemarie g Wouda - 3 månader sedan
Bra jobbat igen bäste Bert.
Jorgen Ohlson
Jorgen Ohlson - 3 månader sedan
Bert kan inte du se till å komma in inågon debatt på svt eller fyran och gå ut med detta. Så vi får en debatt. Bert har helt rätt. Kändisgnäll görs endast för att inte stöta sig med pk vänstern
gunilla karlsson
gunilla karlsson - 3 månader sedan
Och få kulturbidrag. Allt handlar om pengar - Alltid.
VomitationStudios
VomitationStudios - 3 månader sedan
Ha en härlig semester! bra ord från dig som vanligt. skall ta och besöka ditt schlagermuseum här någon dag. tänkte jag // En vänersborgare.
dick580919
dick580919 - 3 månader sedan
Skål och tack Bert :)
Bengt Eklund
Bengt Eklund - 3 månader sedan
Är det bara grabbar i Berts Värld?
Frederik
Frederik - 3 månader sedan
Nästa gång sossarna försöker pensionera bort någon skandalpolitiker till en ambassadörpost så måste vi vara på och berätta det för den lokala pressen i det landet!
jenny steed
jenny steed - 3 månader sedan
Man kan ju ocksa fraga sig VILKA det er som bestemmer vem som far stanna och vem som ska utvisas pa MIGGverket..??? Tackar Gud att jag inte bor kvar i Absurdistan.,.! HEJA AFS...!!!!!
gunilla karlsson
gunilla karlsson - 3 månader sedan
Ja heja AFS - Kickoff till EU valet den 16/3 på Lördag i Köpenhamn.
Jonas Andreasson
Jonas Andreasson - 3 månader sedan
Politikerna är knähundar åt kabalen och blir då karriärister vilket menas att dem jobbar åt en högre makt. Detta är skuggregeringen och dem roffar åt sig på medborgarnas bekostnad. Deep state på engelska. Det finns ytterligare en nivå och det är dem som styr vår värld med hemliga sällskap bankerna de multinationella företagen som bildar konglomeraten som massmedia Google läkemedelsföretagen oljan ja princip allt och på bilderberg och andra hemliga sällskap CFR och trilateral etc. Dem styr allt de 13 mäktigaste familjerna med Rotchild längst upp i hiriakin. Dem bildar en kedja nedåt och uppenbaras som illuminati.
Inget är som det utåt verkar. Inget allt är forcerat sedan långt tillbaka de har den slutgiltiga planen att bilda New world order.. NWO,,,
Men de måste skapa ett rättfärdiga de och då blir dem härskarna på jorden med oss andra som slavar åt dem. En härskarras och en slarvas.
Krig. Terror svält och kaos är dess förtecken sedan mästrar kabalen oss med den slutgiltiga lösningen. En armé en federal bank en valuta och allt detta formaterad genom 6 till 7 olika instanser. EU är en av dessa instanser. Vakna upp gott folk. Ondskan och makterna har alltid funnits men idag är den största ondskan osynlig. De kallar detta demokrati. Fy faan vilken rutten värld vi lever i.
Vi lever i ett gigantisk dårhus och dem som vill upplysa oss blir kallade dårar och konspirationsgalningar. Ta en titt på världen själv och sen själv avgör vem som är galen.
Vakna. Vakna vakna upp från lamheten och naiviteten och börja resercha själv. Lita aldrig på världens korrupta och snedvridna politik och massmedia dem är våra fiender och måste bekämpas. Globalisterna är det stora problemet
MrSirkillalots
MrSirkillalots - 3 månader sedan
D är inte klokt
Ankatrin Skantz
Ankatrin Skantz - 3 månader sedan
Nu har det visat sig vad KD ställde till när de satt regering. Göran Hägglund klappade sig för bröstet betr. borttagandet av fastighetsskatten. Nu vid en undersökning så visade det sig att Kirunaborna hade fått tagit smällen. Trots att han påtalade att alla skulle få sänkt. Jag som själv bor i ett litet samhälle fick ingen sänkning summan var nästan exakt lika det enda som skilde var att det numera heter fastighetsavgift och inte skatt.
Samma sak med Apoteken de skulle säljas ut så skulle tillgängligheten bli större. I vårt samhälle såldes Apoteket till Kronans Droghandel som drev detta några år men har nu lagt ner. Så vi får vackert åka 1,5 mil för att hämta vår medicin. Fiaskona står som spön i backen. Nu igen var det något som KD kom med som ytterligare skulle försvåra för folk på landsbygden.
Jonas Andreasson
Jonas Andreasson - 3 månader sedan
Elit blodet flyter in o ut genom alla myndigheter och instanser. Multinationella företag etc. Därför skyddas dessa personer av kabalen. Vi vanliga dödliga är enbart en arbetskraft att slava åt dem. Detta är bevisat om och om igen ute på nätet. Youtube har bra program om man är intresserad av hur denna världen styrs. Spring Fritzmejer förklarar bra hur blodvärdet fungerar. Det finns hur mycket som helst och vi lever i den nya tiden av information. Tack vare detta vet vi nu hur saker o ting hänger ihop. Da vid icke en annan god kraft. Simon parkes en annan kraft som upplyser oss
S GD
S GD - 3 månader sedan
Trevligare kändis än Bert, det finns inte. När fan bjöd Kjelle B in till middag eller träff senast?
Och då menar jag inte en betald promotionmiddag eller sponsrad av TV4.
darnedghost2008
darnedghost2008 - 3 månader sedan
Helt rätt att lyfta dessa frågor tror dock du själv har en del i garderoben som behöver synas genom åren. :)
Anton Antonson
Anton Antonson - 3 månader sedan
Var det Eskil som funderade i riksdagen om det skulle vara lagligt eller inte att smörja in penisen med "något som smakar gott för att låta en hund slicka av"? Det är den nivån vi ligger på idag i Sverige.
Rohnny99
Rohnny99 - 3 månader sedan
Den humana stormakten utvisar de som bott här i 10 år och integrerat sig med jobb och utbildning, däremot stressar man fram en dåligt skriven lag för att ge 9000 män utan asylskäl asyl. Vad är det humana med detta?
peter zetterman
peter zetterman - 3 månader sedan
Rösta blankt är väl det enda rätta .
Stefan J
Stefan J - 3 månader sedan
Man må tycka vad man vill om Maduro, men USA måste upphöra med sina ständiga interventioner så fort de inte gillar styret i olika länder. Nämn någon intervention som lett till något positivt? Vietnam, Afghanistan, Irak, Syrien och Libyen är bara några exempel på katastrofala USA ledda interventioner. Nej USA bryr sig inte heller om Venezuelas befolkning utan de är enbart ute efter landets olja. Trump har ju varit ganska öppen med det i sina tal tidigare att USA i större utsträckning borde beslagta olja från andra länder. Oljan är för övrigt det enda Ryssland bryr sig om också. Ja Venezuela är en diktatur men det är även Saudiarabien, som garanterat är en betydligt värre diktatur än Venezuela, men dem har USA miljardaffärer med, så det är helt okej tydligen.
Torsten Persson
Torsten Persson - 3 månader sedan
H
gunilla karlsson
gunilla karlsson - 3 månader sedan
En svart kille ska representera Sverige i Melodifestivalen och andra svarta människor sitter i riksdagen o.s.v.
Sveriges självmord började 1975.
Maxademeta Sobben
Maxademeta Sobben - Månad sedan
Gunnila Karlsson. Din äkliga nazist,hoppas du får en dödlig sjukdom o plågas utan ngn hjälper dig.
Detskalldaltas
Detskalldaltas - 3 månader sedan
Inte nog med det läste jag. Det var så mycket svarta på scenen så de måste ta bort några till den stora Eurovisionen. Även Lappen är adoptivbarn från fjärran. Såå många som vill sjunga. Nu heter det "MELLO" lättare att säga.
Jo Do
Jo Do - 3 månader sedan
INGEN AV DEM SKA VARA KVAR!
Mycenaea
Mycenaea - 3 månader sedan
Var kan jag läsa om vad Ung Vänster sagt om Venezuela?
aman533
aman533 - 3 månader sedan
Regeringen har faktiskt en lösning på utanförskapet nu. Mer invandring.
slangen808
slangen808 - 3 månader sedan
På dem jävlarna Bert, på dem bara!
Anders Gelderman
Anders Gelderman - 3 månader sedan
Du är en flyktingbaron. Utan din hjälp med boende och omhändertagande av så kallade "flyktingar" hade vi kanske haft flera hundra tusen färre att att försörja. Tro inte för et ögonblick att vi glömt. Du är en av de som störtat sverige rätt ner i ravinen. Tro inte att du kan sitta i din feta soffa och låtsas att du inte varit delaktig.
Detskalldaltas
Detskalldaltas - 3 månader sedan
Sosse-Robinssons glappkäft talar om hur samhället skall vara. Hans RR heter MÅNA!
gunilla karlsson
gunilla karlsson - 3 månader sedan
Exakt!
Krister Aikio
Krister Aikio - 3 månader sedan
Du Bertan.. Hyckla?? va fan... du har la fått in en stor del cash du med på andra eller har jag fel där?? gillar inte när du försöker få andra att se illa ut när du själv har haft dina fingrar med i affärer som handlar om att få vinning på andras bekostnad. dina boenden du haft runt om i Sverige..... tänk efter nu.
Krister Aikio
Krister Aikio - 3 månader sedan
Fan Bertan. Du kan ju inte sitta och säga att en artist håller på för länge. Då när du var kung så tyckte du ju att artisten fick för lite tid?? du får äna bestämma dig. =) på riktigt.
Thomas Petersson
Thomas Petersson - 3 månader sedan
Semester igen Gött
Thomas Petersson
Thomas Petersson - 3 månader sedan
hela sverige är ju ett kriminellt korruptionsgetto
MN NM
MN NM - 3 månader sedan
Ett ensamkommande 700000 kr
60 miljarder kr på ensamkommande
https://www.unt.se/nyheter/uppsala/vi-tjanade-miljoner-pa-ensamkommande-5233789.aspx
gunilla karlsson
gunilla karlsson - 3 månader sedan
De har förstört Uppsala så att tjejer vågar inte gå ut,de knarkar och stjäl. Vad är detta för ett jävla land!
0e32
0e32 - 3 månader sedan
Det finns ingen politisk lösning på Sverige bara genom en revolution kan vi återställa ordningen igen.
Patrik Bergqvist
Patrik Bergqvist - 3 månader sedan
Ett problem med det ! Där är så många som inte vill ha bråk . Lever hellre i en bubbla
Michael Toftered
Michael Toftered - 3 månader sedan
Bert du måste se denna video om du vill förhindra att du blir av med din rättighet att visa Berts Värld. https://www.youtube.com/watch?v=0iWAwfXCslA&t
Mattias Wennerhult
Mattias Wennerhult - 3 månader sedan
Afs är inte ett korrupt parti. Det är det enda parti som pratar om frågan.
Nillo Pantano
Nillo Pantano - 3 månader sedan
Haha det är fanimej helt rätt att kalla dessa bankdirektörer och höjdare som skor sig på oss för kärringar. Ragata. Bra där Bert.
Saanjt
Saanjt - 3 månader sedan
Tur Sverige har dig iaf:P De flesta kända personerna eller politikerna är ju helt tomma i huve. Rak och ärlig ska man vara och int blunda för problemen.
Viktor Bibrant
Viktor Bibrant - 3 månader sedan
Så härligt att höra Bert tala klarspråk! Rakt på sak bara!
Mona Frost
Mona Frost - 3 månader sedan
Sveriges politiker sysslar bara med plakatpolitik, och det tycks även andra organisationer göra. "Årets kvinna 2019" - vilket skämt! Klimat-Greta vet inte ett skvatt om jordens klimat, men hon är modig som vågar tala inför stora folksamlingar.
Sirpa Aho
Sirpa Aho - 3 månader sedan
Klart att Erlandsson var onykter när han tafsade. På mogna moderat kvinnor 😂. Låter som väldigt berusat tillstånd. Borde vara förbjudet för politiker att vara så berusade istället.
galenikarlek84
galenikarlek84 - 3 månader sedan
Carola ❤️❤️❤️
Jonas andersson
Jonas andersson - 3 månader sedan
Ledsen Bert men Melodifestivalen nu för tiden är en fars
Oscar Stahle
Oscar Stahle - 3 månader sedan
Snälla , håll kameran still !!
Novo Klar
Novo Klar - 3 månader sedan
https://m.youtube.com/watch?v=M6QIopgwuIU
Novo Klar
Novo Klar - 3 månader sedan
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bosnian_mujahideen
MrSaxonsaxon
MrSaxonsaxon - 3 månader sedan
Hela Melodifestivalen har blivit ett Politiskt HBTQ-Jippo , finns knappt en enda musiker med längre heller som kan skriva låtar och spela instrument
elsueco
elsueco - 3 månader sedan
Sverige borde ta efter Spanien! De är inte blyga när det gäller att låsa in korrupta borgmästare och t.o.m. spanska prinsessans make Iniaki som är inlåst på 5 år och 8 månader för att ha snott välgörenhetspengar på ca 6 miljoner euro. Även Prinsessan själv fick betala tillbaka 170 000 euro för att ha haft underarmen ner i syltburken men slapp fängelse. Varför är det så få svenska politiker som får kännbara straff? En och annan lokalpolitiker för en evighet sedan...
Mr Andersson
Mr Andersson - 3 månader sedan
Dom där jävla PK-kändisarna, fattar dom inte att folk skrattar åt deras vanföreställningar.
Detskalldaltas
Detskalldaltas - 3 månader sedan
I USA så har Robert de Niro gått under jord o många andra TRUMPHATARE! Bono en annan som satt sin sista potatis.
Mikko
Mikko - 3 månader sedan
Bra Bert! 👍👋
Detskalldaltas
Detskalldaltas - 3 månader sedan
Din bästa video Bert.
Jag har röstat på dig & Ian.
SD sedan start men nu enbart AfS
Detskalldaltas
Detskalldaltas - 3 månader sedan
@Daniel Mattsson Daniel för helvete det behövs ETT parti som kan stödja SD! Det stavas AfS! 7 idiotpartier stångas SD emot. Men eftersom Jimmie spottar på fd.SDU så sällar De sig o blir 8 klövern. Tänk på det här med IS. Hade vi haft AfS:re i talarstolen så hade Svenska Folket fattat skillnaden på prat och handling. Inga tiggare,Inga mördare,Inga bränder. Inga våldtäkter,Inga Faknews,Inga Sosselägenheter,Inga sossefallskärmar,ja tänk själv. Rom byggdes inte på en dag,men ju längre AfS står utanför desto svårare blir det att rätta till.
Daniel Mattsson
Daniel Mattsson - 3 månader sedan
En röst på afs kommer inte ge något. Kanske till 2026 men inte till 2022. SD måste få så många röster som möjligt i nu läget.
Rune Njordhag
Rune Njordhag - 3 månader sedan
Dra ner på reklamen, har du inte tjänat tillräckligt på flyktingarna....
Novo Klar
Novo Klar - 3 månader sedan
https://www.sydsvenskan.se/2019-03-08/schweiz-och-bosnien-ratar-is-anhangare
GymChess
GymChess - 3 månader sedan
Den där "ängeln i rummet," hade IS fått bestämma vad tror den dåren hade hänt då? En gammal flata dessutom.
Camilla
Camilla - 3 månader sedan
Hej Bert & co...
Liberalerna borde byta ut sitt namn till (L)obbyistena... Då behöver de ju inte ens lägga pengar på ny design av logga. 😂
Förstår att det börjar bli skralt i medlemskassan nu... De håller HELT själva på att straffa ut sig(tillsammans med Mp) från sin egen viktigaste grej... EU... Jag skrattar så min redan trasiga gamla hästskötarkropp går ÄNNU mer sönder för i stort sett VARJE ny politiknyhet. Gissar att de saknar folket nu...eller åtminstone folkets röster... Tur de bytte bort Folkpartiet...
Är så glad att ha överlevt länge nog att få se folket tränga upp dom i hörnen. Trots att politiker nog gjort allt för att motarbeta sådana som mig sedan åtminstone 2001 då jag började söka för ryggens problem på allvar. 😃
//C
Ante Wolf
Ante Wolf - 3 månader sedan
Dessa myglande falska politiker as med sina feta löner ska ändå hela jävla tiden blåsa oss vanligt folk. Galgbacken nästa!!
Mikael Persson
Mikael Persson - 3 månader sedan
Politiker är pajaser som folk låter hållas, mer granskning av politiker och lämplighets tester. Det sitter ju mest idioter i partierna. Bort med alla godhetsnarkomaner och känslostyrda människor. Fakta och forskning borde vara saker som dom lutar sig mot, inte känslor. Skicka dessa Is terrorister till Iran, dom vill ta ansvar och avrätta dom.
starfield2
starfield2 - 3 månader sedan
Intressanta synpunkter men jag undrar bara var det är för stolpskott som sköter kameran.
Inte särskilt proffsig kameraföring om man säger så.
Sons of Otis
Sons of Otis - 3 månader sedan
Bert du är fan Bäst!!!
Tobias Häggberg
Tobias Häggberg - 3 månader sedan
Äh! Ta en semla till vettja :) Med truten åstadkommer man ingen sann förändring. Det är bara för att kommendera runt andra att göra "the legwork" samtidigt som man ohämmat vräker i sig bakelser ;)
sasse Brasse
sasse Brasse - 3 månader sedan
vi skulle inte haft menafolket här i sverige alls
Robin G
Robin G - 3 månader sedan
vi skulle inte tagit in en enda krigsflykting, bara ta in från fredsländer, gränserna skulle vara stängda för dem, ta in arbetskraftsinvandring är sin sak, det kan vi göra, hade vi sagt helt stopp för att ta in krigsflyktingar helt, sagt totalt nej till det hade vi inte haft det kaoset som vi har idag, det e inte vårt ansvar att ta hand om dem över huvud taget aldrig haft detdär kaoset som vi har idag
johan argus
johan argus - 3 månader sedan
lika bra som vanligt schyffert vem fan e det ???
anders streifeldt
anders streifeldt - 3 månader sedan
Löfvén har rätt; det behövs en tribunal; Med de svenska politikerna inför skranket, så vanskötseln av landet kan komma fram.
pe.sthlm
pe.sthlm - 3 månader sedan
Bra Bert, kör hårt. Jag har börjat tappa sugen, har inget jobb kvar och konkursen nära. Är i en bransch där man i allmänhet måste tycka BRA om Sverige för att investera i landet - och som det är nu då våra politiker förvandlat vår svenska organiska själ och förutsättningar till oigenkänlighet så har min marknad gått fullständigt ner, och även i leden ovanför. Konkurserna ökar. Så här är jag idag, full med energi och med mer kunskap än någonsin i ett Sverige jag ABSOLUT INTE ENS kunde drömma om - att det skulle bli! Det är som om djävulen själv går på våra gator och torg. Bedrövelse efter bedrövelse, korumperade politiker som skor sig själva, alla lögner som paserar våra hjärtan och hjärnor. Idioiti i kubik i vartenda led... och klimat-Greta vald till årets kvinna... snälla, är det mardröm jag hamnat i?! Ja, det är det absolut. Ha det bra i Teneriffa Bert, må gott.
Feral Heart
Feral Heart - 3 månader sedan
Dem som sköter sig har jobb med mera låt dem stanna skicka hem dem som ej sköter sig
Johan Westerberg
Johan Westerberg - 3 månader sedan
Legalisering cannabis 2022.
Patrik
Patrik - 3 månader sedan
Regering är inte mer än en kriminell organisation. Dom gör lagar som vi måste följa och dom har torpeder som får använda våld om man odlar en viss planta tex..
Galenskap.
Kjell Adolfsson
Kjell Adolfsson - 3 månader sedan
Säg
mig verkar definitionen av muslimer att vara ett religiöst folk helt fel?
Forskare säger ju att Islam innehåller 20% religion och 80 % politik, det
innebär att islam innehåller för lite religion för att bli klassas som religiös
ideologi. Vad den politiska delen i islam handlar om är ett regeringssystem för
staten Islam. Innebär det då att definitionen av muslimer då måste ändras till
ett politiskt folk istället för att klassas som ett religiöst? Dessutom så
måste Islam definieras om till en nation. Ju mer islamskt styre i ett land sker
desto mer blir den ett Islamsk nation. En muslim får enligt deras
fundamentalistiska lagar endast lova sin trohet till Allah inte till något
annat, speciellt sånt som inte har något med islam att göra. Då måste ju alla
muslimer vara medborgare till Nationen Islam och inte till någon Europeiskt
land eftersom dom vägrar visa sin trohet för sitt nya land om den inte har
Sharialagar vilket ingen Europeiskt land accepteras, innebär ju att dom har
ingen laglig rätt till medborgarskap i nån Europeiskt land eftersom deras
islamska lag förbjuder att inte tjäna ett icke islamistiskt land om dom kan
inte svära eden till, dessutom har dom ingen laglig rätt till religiös frihet
om dom definieras som ett politiskt folk. Muhammed som muslimerna följer är
inte bra en religiös ledare utan också en politiker, ett av hans berömda tal är
"Jag har blivit befallen av (Allah) att bekämpa nationer tills alla
bekräftar att det finns ingen gud förutom Allah och Muhammed är hans budbärare".
jojja 86
jojja 86 - 3 månader sedan
NÄR? NÄR? NÄR? Ska Vi Svenskar Börja Göra uppror??? Jag Vill bara Börja med det nu! Är så jävla trött på detta samhälle. Nån Måste ju göra nått åt det? Och det gäller Invandring. Is folket. Sjukvården. Äldreboende. Skolan. Poliserna. Våldet. Våldtäkterna. mmm
När ska Vi Svenskar Folket Göra Nått?? Dax att börja gör stora demonstrationer; Stänga av motorvägen. Soppan är bara dyr för att staten vet att folk måste tanka bilen ändå, Jag har bara lust att ställa mig utanför Annie Lööf Hus och Vissa Henne Hur samhället ser ut. Och hennes polis chef pappa. Utvisa Alla invandrare som gör brott och deras familjer. så blir det nog snart bra.
rvnorth
rvnorth - 2 månader sedan
Men det har ju inte hänt något extremt allvarligt än...så varför bry sig?
Robin G
Robin G - 3 månader sedan
vi skulle inte tagit in en enda flykting där nerifrån
Robin G
Robin G - 3 månader sedan
aldeles riktigt, ett riktigt enormt uppror, men svenska regeringen har kaoset själva genom att släppa in krigsflyktingar från arab länderna, dem har gjort Sverige till en krigszon i princip, vi måste försvara oss men ingen verkar vilja något, hade vi sagt helt noll till att ta in krigsflyktingar och bara ta in från fredsländer skulle vi aldrig haft dessa problemen
Theinjustice channel
Theinjustice channel - 3 månader sedan
Ta upp ämnet om den löjliga strafftiden här i Sverige. Jag har gjort det på min kanal men jag är nybörjare och du når oerhört mer folk än mig :)
Bert, Sverige och resten av världen älskar de onda och hatar de goda. Gör man rätt för sig får man skiiiiit.
Gör man dumma saker får man en klapp på ryggen.. Ofattbart
sweranger
sweranger - 3 månader sedan
Tack Bert!.
Din kanal behövs verkligen. Har själv länge försökt mig på att förstå hur våra politiker tänker?
Vi utvisar invandrare som jobbar och sköter sig på sådana grunder som, Tjänar för lite, tar inte ut semester som man ska, osv.
Men mördare , Våldtäktsmän ,rånare ska vi behålla!?
Dom är det tydligen synd om. Deras offer skiter man i.
Claes Lundin
Claes Lundin - 3 månader sedan
Bert du kan inte gömma flyktingar och nu är is besegrat.
Pax Bella
Pax Bella - 3 månader sedan
Nu ljög du om Venezuela igen. Venezuela hade val i fjol, med valobservatörer från FN på plats, som godkände förfarandet. Mike Pompeos kritik att valurnorna skulle vara fyllda på förhand visar hans okunskap om valsystemet, som till skillnad från USA:s kräver identifiering (voter ID). Just Pompeo raljerade över att elnätet kraschade. Elsystemet har tydligen utsatts för hackerattack. Föga skulle förvåna om det kom från initierat håll...
De vägrar inte att ta emot hjälp från FN, Röda korset, Ryssland och Kina. Däremot vägrar de att ta emot hjälp från USA med goda skäl, då Elliot Abrams, som anlitats just för relationer till Latinamerika använde just förevändningen "humanitär hjälp" för att smuggla in vapen till Nicaraguas Contra-styrkor på 80-talet som ledde till ett inbördeskrig. Abrams dömdes för mened inför kongressen i samband med Iran-Contraskandalen, men benådades senare av George H.W. Bush.
Med goda skäl har Venezuela vägrat släppa in "hjälp" över colombianska gränsen i samarbete med USA. Lastbilen som fattade eld över gränsen gjorde detta, vilket har observerats genom filmer, för att molotov cocktails kastades över från den colombianska sidan. Colombias president Duque pressades om man planerade militär intervention. Han kritiserades för hans vaga svar, och har sedan tvingats backa ifrån alla misstankar om detta.
Du kanske ska ta och informera dina tittare om hur Marco Rubio på Twitter hotade Maduro med ej laglig avrättning genom att skicka bild på Khadaffi, och påminna honom om vad som väntar honom, i stället för att ägna dig åt desinformation.
anders streifeldt
anders streifeldt - 3 månader sedan
Barn svälter ihjäl i Venezuela...
Mr Bicycle
Mr Bicycle - 3 månader sedan
Bert, en sanningens röst i detta galna land som kallas ABSURDISTAN .
Detlef Herz
Detlef Herz - 3 månader sedan
Tack Bert,i decennier har du varit min favorit Hoppas du fortsätter med det du gör i många år till.Du är en tillgång för hela landet.Du behövs mer än någonsin.
Claes Görhammar
Claes Görhammar - 3 månader sedan
Lyssnade på dottern, det är för jävligt att det ska vara så här!!!!!!!!!!!!!! //C
mryoyoz
mryoyoz - 3 månader sedan
Kommer det svenska folket att vakna i tid?
Petter !
Petter ! - 3 månader sedan
mryoyoz Vad gör du själv?
A Swede Speaks
A Swede Speaks - 3 månader sedan
Bra att du säger Folkpartiet, för liberaler är de inte.
ingeborg postelnik
ingeborg postelnik - 3 månader sedan
ja,du, bert. du tycks vara den ende väl kända människa som klarar av att se och prata om allt dumhet som sverige begår. på sin tid röstade jag på ny demokrati, sen blev det ju inget av. och nu står vi där: ledare i varje område är dumma,giriga,självgoda, självbelåtna, korrupta,ohederliga och allmänt avskyvärda. och folket är svårt splittrat. hur skall vi klara av det?
Thomas Lycke
Thomas Lycke - 3 månader sedan
Jag är så in i märgen trött på våra politiker, utan undantag. Ta bara Löven, som utan mandat vid det tillfället, skrev på Global compact of immigration, vilket satte svängdörrar vid gränsen och bjuder våra gemensamma resurser. Det verkar som demokratin har gjort sitt, precis som romarriket, socialismen och alla andra styrelsesätt som försvunnit.
Claes Görhammar
Claes Görhammar - 3 månader sedan
Migrationsverket ska skämmas! Att avvisa en familj som faktiskt fungerar är väl för fan idiotiskt!!
Vad är det för verklighetsfrånvända idioter som jobbar där?
Finns det ingen medmänsklighet i detta fall? Alla ska inte stanna, men ibland måste man tänka med hjärnan!
Bra jobbat BERT !!//C
Nästa