Bert - Josefsson & Sauk, Sveriges största lögnare?

921
153
 
Kommentarer
Vesa Rintamäki
Vesa Rintamäki - 2 dagar sedan
Crisis actor greta ...https://www.youtube.com/watch?v=mkQ5o3Q6X1U  .... https://www.youtube.com/watch?v=Tn3_y2dlc9E    ...   https://www.youtube.com/watch?v=DoL-s5BCg_MSkolmat är Frankenfood.Antennerna på bl.a skolorna kommer vara 5g.Ni får killar från andra sidan medelhavet för pengarna.
Vesa Rintamäki
Vesa Rintamäki - 2 dagar sedan
Josefsson  kolla upp 5G.
Petter !
Petter ! - 21 dag sedan
Dåligt Bert, läs på!
En nordisk man
En nordisk man - 26 dagar sedan
Bert, den största lögnaren. Berömmer de som bär ansvar för kaoset. Schizofren?
bikoszim petute
bikoszim petute - 29 dagar sedan
Abort är mord  punkt slut ! Varför skulle man straffa barnet för faderns synd ! Låt det vara våldtäckt eller oplanerad barn skaffning. Guds ord är väldigt klar emot abort....2 Mosebok 21:22-23 Svenska Folkbibeln (SFB)22 Om män kommer i gräl med varandra och någon av dem stöter till en havande kvinna så att hon föder fram sitt foster, men ingen annan olycka sker, då skall han böta vad kvinnans man ålägger honom och betala efter skiljedomares prövning. 23 Men om det sker en olycka skall liv ges för liv,
beorlingo
beorlingo - Månad sedan
Hur känner man igen en storlögnare? Kallar upprepat andra för lögnare.
Martin Mongo
Martin Mongo - Månad sedan
Bert sitter och klagar på allt som går emot hanns affärer. Välfärden i Sveriges kommuner kollapsar en efter en, inte mitt fel att jag vill tjäna pengar säger denne Bert som gjorde stora pengar på att ta emot flyktingar. Synd att han bara släppte loss dem.

/Martin
Zukatsr125
Zukatsr125 - Månad sedan
Man skulle behöva reformera hela systemet, riv upp LAS, företagarna måste få ha en anställd en kortare tid för att verkligen se om den anställde är bra. Nu går jag själv arbetslös även fast jag har utbildning och erfarenhet. Byt skolsystem så det liknar det tyska. Alltså alla ska inte få läsa på gymnasiet enbart de som har tillräckligt bra betyg, och de som har gått på gymnasiet ska få läsa på universitet. De andra får gå en yrkesinriktad utbildning efter grundskolan.
Doe ez
Doe ez - Månad sedan
Roligt att Bert nämner maten i skolan i den komunen jag bodde i och växte upp i ändrade från att ha folk som lagade mat i skolans kök till ett billigare alternativ att laga maten från ett ställe och köra ut till skolorna genom taxi/lastbil hur miljövänligt är det då?

Höj skatten mer så kommer folk att helt enkelt snart bara ge fan i att gå till jobbet med tanke på hur saker och ting sköts.

Ett vårdbesök kostar
Ett tandläkarbesök kostar
Att ha ditt barn på dagis när du skall jobba kostar.

Men du skall betala 30%~ skatt på din lön.

Det är ta mig fan orimligt och idiotiskt ändå skall våra pensionärer få mindre samt att vi skall jobba längre.

Hutlösa summor som pratas om 500 miljoner kronor utbetalats ifrån försäkringskassan utan någon som helst underlag om vad som sker!
Kommer ihåg när jag behövde pengar från försäkringskassan då jag hade brutit handleden. Tog mer än 1 månad att få ens 80% utav en sketen lön när man jobbade i skogen.
Supp D
Supp D - Månad sedan
På tal om lögnare (fast riktiga): sitter Lindström där på Expressen för att han "ser" intellektuell ut möjligen ? Det är diskreminering mot förnuft. Tror Expressens ansvariga fasar över varje gång de måsta låta Lindström skriva en krönika. Nu senast skriver han om fågelkvitter och om hur det inte finns några problem i Sverige, att alla brott minskar och att vi har BÄST statistik av alla. Jag har inte hittat någonting som visar på dylikt. Sen att alla skulle ha "panik" och är rasister genom att vi faktiskt går ut och räknar svarthåriga ? Var får han detta ifrån ? Längst ut på högerkanten finns lögnare precis som Lindström, men han anklagar halva svenska befolkningen för att inte veta vad de pratar om. Det är så tydligt att det är en verklighetsflykt. Det blir ALLTID så med folk som lever i en livslögn. Det blir mer och mer patetiskt mot slutet.
Filip Lavonen
Filip Lavonen - Månad sedan
Du är alltså för abort nu? Att lära män och kvinnor hur en kondom och p-piller används i kombination med lite personligt ansvar känns som en betydligt bättre lösning.
Fredrik Jelkefors
Fredrik Jelkefors - Månad sedan
Sauk och Josefsson är inga hycklare. Där har du så in i helvete fel Bert. Du om någon vet vad hyckleri är...tjäna pengar på invandringen samtidigt som du avskyr den. Hur fan går det ihop??
Cobra
Cobra - Månad sedan
Bert är ju så borta nu för tiden vet inte va han snackar om han är för gammal och snurrig han borde lagt ner för längesen bara babblar massa skit ge upp bert din tid är förbi
Tommy Hermansson
Tommy Hermansson - Månad sedan
Politikerna står och säger att de tar ansvar för Sverige, men vad tar de ansvar för undrar jag, för mig är det stor fet lögn.
Recycle Junkman
Recycle Junkman - 2 månader sedan
kolla upp älmhult dom har vanstält centrum och lekt med 42 miljoner minus
Tobbe Häggberg
Tobbe Häggberg - 2 månader sedan
Sitter folk nu och gnäller på Bert?
Jahaaaa, been there done that. Men av andra orsaker.
Nån som känner för att anmäla mig till skämt polisen på YouTube? Är det nåt jag har svårt ör så är det dom som inte kan tala för sig själva. Eller enast som Bert bara gör det själv, en evig jävla monolog från herr Rättfärdig.
Men nån som springer till överhet för att hugga en i ryggen utan ett ord. Jävligt lågt.
Jag tar var och en i en diskussion och skulle aldrig sitta och anmäla nån för NÅT sagt mot mig i lönndom.
Far åt helvete hela bunten, tack.
Tobbe Häggberg
Tobbe Häggberg - 2 månader sedan
Stavfel och ologiskt svammel. Skrev fort. Bryr mig mindre. Sitter inte och redigerar för pöbeln på internet för att det ska bli logiskt. Taggarna ut som gäller mot alla nu för tiden. Synd det.
Tim L
Tim L - 2 månader sedan
Bye bye
Tim L
Tim L - 2 månader sedan
Sivilwar 2019-20??
Tim L
Tim L - 2 månader sedan
No sweden here
Tim L
Tim L - 2 månader sedan
Iam here police
Tim L
Tim L - 2 månader sedan
Kill the politiks
Detskalldaltas
Detskalldaltas - 2 månader sedan
Dina unga följare börjar vakna nu din hycklare.
Ja,de måste ju vara unga för stava kan de inte.
Bert for Pressidänt!
Hans J
Hans J - 2 månader sedan
Betalar skyhöga pris för ruckel för folk som inte ens borde vara i Sverige. Inte bra?! Det är ju helt Sjukt! Bra dokumentär om Lövfen? Nazist ättlingen?! Kom igen! Ta med hans fru som är involverad i Tro och Hopp mm ... Kanske diskutera kontraktet som Sossarna skrev med Islamisterna ??
rexxo
rexxo - 2 månader sedan
Har i princip alltid gillat dig för du anses som rak, ärlig och kontroversiell, även i mina ögon och trots att jag ser dig lite som hycklare när det gäller det så kallade flyktingmottagandet. Men när du sitter och berömmer Löfven det första du gör då undrar jag hur det står till innanför pannan. Tappade en hel del respekt för dig faktiskt.
peter zetterman
peter zetterman - 2 månader sedan
En otäck youtube kanal som sprider mer hat i samhället, Bert är inte till någon nytta, han framavlade JIMMIE ÅKESSON.
Skogsvägen 17
Skogsvägen 17 - 2 månader sedan
Vi behöver pengar till en skiva, lätta på lädret Bert! https://www.youtube.com/watch?v=TYN_U3T3TDY
Patrik Bergqvist
Patrik Bergqvist - 2 månader sedan
Ni säger att invandrare har höga hyror ???? Vem betalar det det är skattebetalarna
Martin Moberg
Martin Moberg - 2 månader sedan
Fyi Bert -KD torskar för att dom är falska och gick på C linjen -släpp in alla -INTE ABORTFRÅGAN . media försöker spinna det till det men det är skitsnack. resten får kommentarerna hyfsa. Bye
James last
James last - 2 månader sedan
Hemskt att höra hur korkad du är Bert. Du har inte fattat någonting. Och du har verkligen noll koll på politiken. Sista gången jag tittade på detta. Orkar inte försöka mej på konstruktiv kritik - varför strö pärlor åt svin? Bye Bye Bert!
SwedenMC
SwedenMC - 2 månader sedan
Bert ! Du har rätt i sak 👍🏻 men vi kan inte fylla vården med o utbildade människor från andra länder eller från Sverige då sänker vi vård yrket ytterligare , går inte dom e redan över fyllda med oklassificerade människor 😳? Låt dom få bra medarbetare ? Istället för 🥺 outbildade som inte kan Svenska? Eller? För dom orkar inte ta hand om dom ? Tiden räcker inte 😩
berrawik
berrawik - 2 månader sedan
Håller ofta med Bert, men du har ang Ullenhag, först förkastade du honom verkar som du ändrat dej nu och tycker han är bra, och Morgan Johansson är inte bra, och så tycker du Aktusson ser ut som en pingspastor, vad har det med saken att göra ? ska man tala om hur folk ser ut, har du tittat dej i spegeln vad du liknar, närmast en "hallik" Skärpning Bert!!!
Marc West
Marc West - 2 månader sedan
Bert, för fan...
Helen Leonard
Helen Leonard - 2 månader sedan
Nu är du ute och cyklar Bert. Morgan Johansson är en vandrande katastrof. Han har suttit som ordförande i Justitieutskottet sedan 2011 och har tillsammans med Maria Ferm bromsat alla motioner som kommit ang terrorbrotten. MJ vill begränsa yttrandefriheten osv. Nej, han borde bli av med sin position för alltid.
KD tappade i huvudsak röster pga att de gick på sossarnas linje om mer anhöriginvandring, aborterna vet de flesta om redan.
peter zetterman
peter zetterman - 2 månader sedan
Bert Karlsson mest utmärkande personlighetsdrag är, rasistisk,hatisk,kritisk,uppblåst ego, förmer än andra människor,mobbare,girig.
Ulf mårdner
Ulf mårdner - 2 månader sedan
Alltså jag brukar inte kommentera, men jag känner att jag måste det nu. Löven är bra och hör och häpna Morgan Johansson, vad har hänt? Tyckte du var en bra och frisk fläkt i debatten, men va fan. Jag visste inte att din okunnighet var så stor. Bra att sätta åt fuskare, jo det är ju sant men det ska inte drabba alla som inte fuska, SOM DET GÖR NU. Och i något klipp du släppte för ett tag sedan pratade du om miljön, du kanske ska tar reda på fakta innan du pratar om det. Läs på för fan.
christopher
christopher - 2 månader sedan
utsatta områden hade minskat totalt med 1 haha den minns du va,och media skrev om det som en sensation
Jacob Gatenheim
Jacob Gatenheim - 2 månader sedan
Börjar tro att hel denna video är ironisk:
Morgan Johansson är bra.
Kd och Lars Adaktusson är emot abort.
Humor!
Mighty Druss
Mighty Druss - 2 månader sedan
Morgan Johanson, kom igen Bert. Mannen är en vandrande katastrof som har förstört ett flertal myndigheter.
Ett tips är att i stället för anhöriginvandring så vänder man på kultingen och kör anhörigutvandring, uppenbarligen så finns anhöriga utomlands som behöver sina anhörigas hjälp.
Patrik Löfgren
Patrik Löfgren - 2 månader sedan
Josefsson är en hjälte.
Sauk är grym, du är rätt skön du med Bert.
Den där Kent Ekeroth som du intervjuades av verkar dock ha några skruvar lösa. Håll dig borta från sådant judepack!
Detskalldaltas
Detskalldaltas - 2 månader sedan
Kenta satte tjockisen på plats,din pappskalle!
Christian Skywing
Christian Skywing - 2 månader sedan
Nu sumpade du många följare Bert och jag är en av dom!
Henrik Jönsson och Swebbtv - där har du sunda perspektiv på hur vårt land INTE fungerar.
Hej då Bert!
Philippine MMA
Philippine MMA - 2 månader sedan
Adjö Berts Värld, kalla lilla galningen Morgan bra då slipper du min prenumeration.
Philippine MMA
Philippine MMA - 2 månader sedan
Vansinnet Sverigestan under mullah Stefan kommer gå under och system kollaps med följande inbördeskrig, vilket redan har börjat
Björn Westergren
Björn Westergren - 2 månader sedan
Nu är du ute o cyklar Bert!Hur fan kan du tycka Morgan tappad i trappen Johansson är bra?
RamblinRose
RamblinRose - 2 månader sedan
Nähä du Bert. Där stängde jag av prenumerationen.
peter zetterman
peter zetterman - 2 månader sedan
Först krama Bert invandrare i expressen år 2015, sedan efter inkassering av 100 -tals miljoner blev han sitt
rätta jag igen, rasist och hatisk. Hyckleri som slår det mesta senaste decenniet.
arnarne
arnarne - 2 månader sedan
Man ska se upp väldigt noga med en statsminister som ser alternativa medier som ngt. negativt. Som ser det fria ordet som ett problem. Självklart förekommer det lögner och felaktigheter även i de fria medierna men dom som medvetet kör med den taktiken tappar snabbt förtroendestatus. En regering som fruktar det fria ordet är inte bättre än de påvar och mäktiga män som försökte förbjuda tidningar och tryckta bulletiner när de började uppstå och bara tillät de böcker som dom själva lät trycka och hade kontroll över, för att kunna behålla sin makt över folket.
Robin Jeppsson
Robin Jeppsson - 2 månader sedan
MORGAN JOHANSSON BRA!!!!!!???????? NÄÄÄÄ DU BERT KARLSSON!!! DETTA TRODDE JAG INTE OM DIG!
Odin
Odin - 2 månader sedan
Hycklare lögnare skitstövlar sitter o bestämmer vart detta land ska gå i framtiden,PATETISKT....
D K
D K - 2 månader sedan
En hyresrätt kan ha vattenskador och annat som gör att man behöver skyddskläder för att överhuvudtaget kunna beträda. Men inte ens allmännyttan tar sitt ansvar. De hyr ut sådana ruckel och sedan kan de inte ordna nåt annat.
jonte Ernerwik
jonte Ernerwik - 2 månader sedan
Seriöst Bert Karlsson.... Hur kan du lita på Morgan Johansson... Du pratar skit ... Han förgör hela landet
Stefan Lennartsson
Stefan Lennartsson - 2 månader sedan
Bert Karlsson har inte förstått hur sjuka/skadade människor lever i Sverige idag. Svenska som har gjort militärtjänst och jobbat och betalt skatt. Nu har jag bekanta som begått självmord. 2008 tog politiska beslut. Som gick ut på att. Din läkare som kände dig som en försvarsadvokat. Blev över en natt åklagare. Och du har ingen chans mot staten.
SmartFabian007
SmartFabian007 - 2 månader sedan
morgan bra. löffvens film bra känns som du bytt sida, då du säger josefsson oh sauk e lögnare....ne bert, känns som du blivit mutad, hört även du kan bli köpt
Thumbii
Thumbii - 2 månader sedan
Bert, Sveriges största fetto?
Barbro Holm
Barbro Holm - 2 månader sedan
Helt rätt Bert man måste ställa krav!!
peter zetterman
peter zetterman - 2 månader sedan
Har upptäckt att människor som ser sig som förmer och personer med alkoholproblematik, lågutbildade som är SD !?
P-O Andersson
P-O Andersson - 2 månader sedan
Hah har B.K. gått och blivit PK?
MatteJz
MatteJz - 2 månader sedan
Skolmaten på 80talet var ingen höjdare ska du veta,men man klarade sig ändå!
Löfven och Morgan bra??
Fortsätter du i denna anda så har du snart inga tittare!
Legenden
Legenden - 2 månader sedan
Morgan Johansson bra? Och att Lars Adaktusson är dålig? Har du tappat stinget Bert?
peter zetterman
peter zetterman - 2 månader sedan
Utvisa alla som är på detta forum, så kan nog Sverige bli ett bra land att leva i.
tillyvictory
tillyvictory - 2 månader sedan
Vim rostat pa Sosse, va fan i hilvete va e dete? Var er min migration och min lonen. Min mor koma tisdag fran Iranen, hon e sjchuk och behover Koranen hjelpen.
Bryta ihopen oc komen tillbakke om jeg trar på Svirge.
Jeg er idolen i Alepoh men jeg er svinsk too. Iskar Svirge och desa blonda horhar och er fine liv.
Kyltyr er bra fyr hertet och fina fisken simar i vatten.
mamah lager koffe och springern fyrt i troppen, bakklavvan er goden till vatenpeppan.
Ni domen svinsk fatar intet tings....
peter zetterman
peter zetterman - 2 månader sedan
Du kan inte vara över 20 år
Skattberg02
Skattberg02 - 2 månader sedan
Morgan Johansson är fan inte bra
DuGamlaDuFria
DuGamlaDuFria - 2 månader sedan
Bert så mycket svammel som du fick ur dig i denna videon lägger jag ingen mer tid på dig. Kul så länge det varade. Zandra
69tess
69tess - Månad sedan
Ja, jag håller fullständigt med Dig !!! Tack och hej Bert !!!
fjante72
fjante72 - 2 månader sedan
Berömma stollen Morgan Johansson, har du ramlat och slagit dig eller har du fått solsting Bert??? Där tappade du många följare, skärpning, gå in från solen...
Thomas Olsson
Thomas Olsson - 2 månader sedan
Löfven är en falsk lögnande Papegoja som bara har en respons till alla som påtalar sanningen i samhället och det är ”högerextrem”, sedan har han slut på sitt ordförråd.
Detskalldaltas
Detskalldaltas - 2 månader sedan
Men Bert gillar honom,350 miljoner anledningar!
Tony
Tony - 2 månader sedan
Att Mollgan är bra på en sak och kass i hundra, gör honom knappast bra!!
Trent Trent
Trent Trent - 2 månader sedan
Morgan Johansson är en av dom värsta!
Jörgen Persson
Jörgen Persson - 2 månader sedan
Dokumentären om Löfven är ju för HE en propaganda film i värsta DDR stil. Löfven har dåligt stöd bland folket och då gör "opartiska public service" en hyllningsfilm om vår dikta...förlåt statsminister/svetsare Löfven. Löfven som har en farfar som var en RIKTIG nazist står och pratar illa om SD´s bakgrund???
linda Augustsson
linda Augustsson - 2 månader sedan
jdarna är de största slavhandlarna i historien.
Swe Dish
Swe Dish - 2 månader sedan
Morgan Johansson pratar dynga. Han säger en massa för att se bra ut.
Swe Dish
Swe Dish - 2 månader sedan
Personligen skulle jag inte vilja skylla på hur någon ser ut, bara för att dom snackar skit men det är kanske bara jag! Herr Johansson, Morgon har sagt ganska mycket som inte stämmer med det som även de tidningar som stöttar Socialdemokraterna tar upp med jämna mellan rum. Att gå ut och säga att "tryggare har ingen varit" är lite som att skrika "varg" för att få ta fram bössan. Den splittring som Socialdemokraterna tillsammans med sina "stödpartier" har skapat är något vi alla måste arbeta emot. Vi har inte råd att det eskalerar. Man kan säga att det är just Löfven och Lööf som polariserar mest med att skrika varg och peka på fåren som möjligt skulle bli chihuahuas i värsta fall. Inte ens större bara lite mer gläfs! Splittringen mellan människor blir bara större och det finns många faktorer som spelar in. Allt från just "rasistkortet" till manshatet. Jag brukar gå tillbaka till en Val video om en tårta, där det proklameras att om ett konservativt block vinner så blir det en sämre tårta. Nu är ju tårta något man inte äter utan tydligen kastar på folk även som en metafor. Vad jag menar med det är att politiker smutskastar mer än dom berättar vad dom är bra på och vad dom vill göra.
linda Augustsson
linda Augustsson - 2 månader sedan
Det sorgliga i kråksången är att ju mer den mannen säger desto fulare blir han, så inte ens om han håller tyst så ser han bra ut!
Fe research it
Fe research it - 2 månader sedan
Att våga se verkligheten o hantera den.....ibland direkt kraftfullt är ett korrekt sätt att hantera saker o ting......Mogge är ingen person att överhuvudtaget att lyssna på, ej verklighets förankrad......som VÄLDIGT många politiker idag oavsett färg....tyvärr...
vinylmonstretify
vinylmonstretify - 2 månader sedan
Den där pastorn Lars Adaktusson han sänkte verkligen KD, men att gå med på anhörighetsinvandring? Det kommer att begrava partiet.
Mats Bengtsson
Mats Bengtsson - 2 månader sedan
Vad bra !
Tramseskumbanan
Tramseskumbanan - 2 månader sedan
Att säga allt det vettiga du kommer med och samtidigt ursäkta eller rent av försvara Löfvén och Johansson är en ekvation som omöjligt kan gå ihop!
Roger Eriksson
Roger Eriksson - 2 månader sedan
Trodde inte att du var S anhängare, slutar lyssna på dig, botten!
mr job
mr job - 2 månader sedan
KD försökte göra en "blåsning" genom att tuffa till sin image när det gäller invandringsfrågan, men när det väl kom till kritan så röstade man i sann dumsnällt, kristligt godhetsknarkande för ännu mer kravlös anhöriginvandring. Något som en del smarta väljare genomskådade.
linda Augustsson
linda Augustsson - 2 månader sedan
Orgasmus Teoritica- Läroboken om hur du duperar en odugling. Funkar på Annie, funkar på MIG som reklamen lyder!
linda Augustsson
linda Augustsson - 2 månader sedan
Tar en torparson en globalist i handen så ryser han av välbehag. Det vet ju dessa psykopater och behandlar honom vänligt som kejsaren behandlar Darth Vader. De smeker in honom. Det är nackdelen med att ha en simpel arbetarson som statsminister.
linda Augustsson
linda Augustsson - 2 månader sedan
Om våra kvinnliga politiker slutar med att jönsa med och ta på sig slöjor som om de redan har förlorat makten över Sverige och gör som Le Pen istället och drar om islamister vägrar ta henne i hand så finns det hopp för Sverige. Annars är vi alla islamister inom 20 år. Hur gör man då detta? Givetvis genom att stoppa all invandring. Förbjud böneutrop. Förbjud Burka. Förbjud skilda badtider mellan flickor och pojkar.
linda Augustsson
linda Augustsson - 2 månader sedan
Hur Islam koloniserar Sverige: 1) Födelsetalen 2) mediadreven 3) Infiltrationen. Youtuba: Del 4 Hans Jensevik - Klarar vi samhällskontraktet?   Svensk Webbtelevision
jenny steed
jenny steed - 2 månader sedan
Mycket merkligt att man klarade sig i skolan i Norge UTAN skolmat. Man fick mat med sig hemifran och det gick alldeles utmerkt...!
Clown-Sverige
Clown-Sverige - 2 månader sedan
Om kvinnorna är hemmafruar så går det bra. Nuförtiden handlar allt bara om att förstöra kärnfamiljen!
Richard Vemvillveta
Richard Vemvillveta - 2 månader sedan
Greta. Ja, låt ungen och den propagandamaskin hon har i ryggen, skala lite jävla potatis istället. Hon kan behöva någon sysselsättning som motverkar hybris. Löfvén, nej fy fan, den brösvullna gubbfan är ju bara en patetisk pappfigur, och likväl livsfarlig och fruktansvärt skadlig för vårt land. Fult godhetssignalerande, självgod, hycklande, falsk, vidrig och vedervärdig. Och dessutom så korkad att jag inte för en sekund kan greppa att han faktiskt är statsminister!
ZZ TOP
ZZ TOP - 2 månader sedan
JAG HÅLLER MED DIG TILL 100 % . PÅ NÅGOT SÄTT MÅSTE VI FÅ FRAM PROFFSPOLITIKER MED HÖGRE IQ , SOM INTE ENBART ÄLSKAR ATT ¨ÅKA TILL BRYSSEL, ÄTA GOTT PÅ TOPP RESTAURANGER ...OCH DEN LÖN DE INNEHAR??? POLITIKER SOM TAR VÅRA PROBLEM PÅ FULLASTE ALLVAR OCH AGERAR SNABBT OCH RIKTIGT OCH ENBART HAR SVERIGE FÖR ÖGAT.. PERSONLIGEN TYCKER JAG VI ENBART SKALL HA TVÅ PARTIER - HÖGER - VÄNSTER ( ELLER HELLRE LIBERALT) ....RENT LOGISKT GÅR DET INTE ATT HA 4 PÅ DEN SIDAN OCH 3 PLUS 1 PÅ ANDRA SIDAN. ALLA VALPLAKAT INFÖR VAL MED DESS LOVANDE BLIR TILL EN CHARAD EFTERSOM DE MÅSTE SAMSAS OM NÅGOT PÅ DEN ELLER DEN SIDAN ...ALLTSÅ ÄR DET SOM STÅR PÅ VASLAFFISCER OCH PLAKAT TOTALT MENINGSLÖST EFTERSOM INGET AV VAD SOM STÅR DÄR KOMMER ATT HÄNDA
Nästa